SEVEN

Në gjendje
4.700 Lekë 3.990 Lekë
Ju kurseni: 710 Lekë (Përfshirë taksat)
Kodi: SV2C2002233-5D5
Në gjendje
3.990 Lekë 3.390 Lekë
Ju kurseni: 600 Lekë (Përfshirë taksat)
Kuletat Quick Case nga Seven janë të pajisura me gjithçka që ju nevojitet. Gjithçka që duhet të bëni është ta kombinoni me kanaçen e duhur. Përmasat: 11 x 23.5 x 6 cm Përmban: stilolaps blu i fshirë Pilot Frixion, stilolaps i kuq, laps, gomë, mbështetëse lapsash, ngjitës, vizore, gërshërë,...
Në gjendje
3.990 Lekë 3.490 Lekë
Ju kurseni: 500 Lekë (Përfshirë taksat)
Kuletat Quick Case nga Seven janë të pajisura me gjithçka që ju nevojitet. Gjithçka që duhet të bëni është ta kombinoni me kanaçen e duhur. Përmasat: 11 x 23.5 x 6 cm Përmban: stilolaps blu i fshirë Pilot Frixion, stilolaps i kuq, laps, gomë, mbështetëse lapsash, ngjitës, vizore,...
Në gjendje
4.990 Lekë 4.700 Lekë
Ju kurseni: 290 Lekë (Përfshirë taksat)
Kodi: SV2C2002232-519
Në gjendje
11.200 Lekë 9.890 Lekë
Ju kurseni: 1.310 Lekë (Përfshirë taksat)
Mbrapa: Dizajn i ri me pika kontakti të paraformuara dhe fund të integruar. Kapaciteti: 31 litra Përmasat: 31 x 43 x 22 cm
Në gjendje
5.499 Lekë 5.000 Lekë
Ju kurseni: 499 Lekë (Përfshirë taksat)
Kodi: SV2C2002234-429
Në gjendje
5.990 Lekë 4.990 Lekë
Ju kurseni: 1.000 Lekë (Përfshirë taksat)
Shtatë çanta shpine, të bëra me fibra të pastra poliester. Ata kanë mbështetje të dyfishtë ergonomike dhe krahë të mbushur me sfungjerë të butë, në mënyrë që çantën ta mbajnë më lehtë fëmijët pa shkaktuar probleme me qëndrimin ose shtyllën kurrizore.
Në gjendje
6.990 Lekë 4.990 Lekë
Ju kurseni: 2.000 Lekë (Përfshirë taksat)
Shtatë çanta shpine, të bëra me fibra të pastra poliester. Ata kanë mbështetje të dyfishtë ergonomike dhe krahë të mbushur me sfungjerë të butë, në mënyrë që çantën ta mbajnë më lehtë fëmijët pa shkaktuar probleme me qëndrimin ose shtyllën kurrizore.
Në gjendje
3.990 Lekë 3.490 Lekë
Ju kurseni: 500 Lekë (Përfshirë taksat)
Kuletat Quick Case nga Seven janë të pajisura me gjithçka që ju nevojitet. Gjithçka që duhet të bëni është ta kombinoni me kanaçen e duhur. Përmasat: 11 x 23.5 x 6 cm Përmban: stilolaps blu i fshirë Pilot Frixion, stilolaps i kuq, laps, gomë, mbështetëse lapsash, ngjitës, vizore,...
Në gjendje
5.500 Lekë 4.600 Lekë
Ju kurseni: 900 Lekë (Përfshirë taksat)
Në gjendje
5.400 Lekë 4.990 Lekë
Ju kurseni: 410 Lekë (Përfshirë taksat)
Shtatë çanta shpine, të bëra me fibra të pastra poliester. Ata kanë mbështetje të dyfishtë ergonomike dhe krahë të mbushur me sfungjer të butë, në mënyrë që çantën ta mbajnë më lehtë fëmijët pa shkaktuar probleme me qëndrimin ose shtyllën kurrizore.
Në gjendje
5.590 Lekë 4.990 Lekë
Ju kurseni: 600 Lekë (Përfshirë taksat)
Përshkrim Shtatë çanta shpine, të bëra me fibra të pastra poliester. Ata kanë mbështetje të dyfishtë ergonomike dhe krahë të mbushur me sfungjer të butë, në mënyrë që kanta të jetë më e lehtë për fëmijët për ta mbajtur pa shkaktuar probleme me qëndrimin ose shtyllën kurrizore.
Në gjendje
8.990 Lekë 7.990 Lekë
Ju kurseni: 1.000 Lekë (Përfshirë taksat)
Shtatë çanta shpine, të bëra me fibra të pastra poliester. Ata kanë mbështetje të dyfishtë ergonomike dhe krahë të mbushur me sfungjerë të butë, në mënyrë që çantën ta mbajnë më lehtë fëmijët pa shkaktuar probleme me qëndrimin ose shtyllën kurrizore.
Në gjendje
3.990 Lekë 3.490 Lekë
Ju kurseni: 500 Lekë (Përfshirë taksat)
Kuletat Quick Case nga Seven janë të pajisura me gjithçka që ju nevojitet. Gjithçka që duhet të bëni është ta kombinoni me kanaçen e duhur. Përmasat: 11 x 23.5 x 6 cm Përmban: stilolaps blu i fshirë Pilot Frixion, stilolaps i kuq, laps, gomë, mbështetëse lapsash, ngjitës, vizore,...
Në gjendje
9.900 Lekë
(Përfshirë taksat)
Shtatë çanta shpine, të bëra me fibra të pastra poliester. Ata kanë mbështetje të dyfishtë ergonomike dhe krahë të mbushur me sfungjerë të butë, në mënyrë që çantën ta mbajnë më lehtë fëmijët pa shkaktuar probleme me qëndrimin ose shtyllën kurrizore.
Në gjendje
3.990 Lekë 3.490 Lekë
Ju kurseni: 500 Lekë (Përfshirë taksat)
Kuletat Quick Case nga Seven janë të pajisura me gjithçka që ju nevojitet. Gjithçka që duhet të bëni është ta kombinoni me kanaçen e duhur. Përmasat: 11 x 23.5 x 6 cm Përmban: stilolaps blu i fshirë Pilot Frixion, stilolaps i kuq, laps, gomë, mbështetëse lapsash, ngjitës, vizore, gërshërë,...
Në gjendje
3.990 Lekë 3.490 Lekë
Ju kurseni: 500 Lekë (Përfshirë taksat)
Përmasat: 12.5 x 20 x 7cm Karakteristika të tjera: PËRMBAJTJA 46 KOPE: 18 Plumb me kod me shtatë ngjyra 4.0 shkumësa me ngjyra, 18 stilolapsa me majë të larë me kod me shtatë ngjyra, 1 stilolaps blu të fshirë, 1 stilolaps i kuq i fshirë, 1 laps dyngjyrësh Fluo me kod ngjyrë të verdhë dhe...
Në gjendje
9.590 Lekë 8.990 Lekë
Ju kurseni: 600 Lekë (Përfshirë taksat)
Shtatë çanta shpine, të bëra me fibra të pastra poliester. Ata kanë mbështetje të dyfishtë ergonomike dhe krahë të mbushur me sfungjer të butë, në mënyrë që çantën ta mbajnë më lehtë fëmijët pa shkaktuar probleme me qëndrimin ose shtyllën kurrizore.
Në gjendje
9.950 Lekë 8.990 Lekë
Ju kurseni: 960 Lekë (Përfshirë taksat)
Shtatë çanta shpine, të bëra me fibra të pastra poliester. Kanë mbështetje të dyfishtë ergonomike dhe krahë të mbushur me sfungjerë të butë, në mënyrë që çantën ta mbajnë më lehtë fëmijët pa shkaktuar probleme me qëndrimin apo shtyllën kurrizore.
Në gjendje
11.200 Lekë 9.890 Lekë
Ju kurseni: 1.310 Lekë (Përfshirë taksat)
Kapaciteti: 30 lt Përmasat: 31 x 43 x 24 cm Karakteristika të tjera: prizë USB në anën. Ndarje e dyfishtë me hapje të lehtë të ndarjes kryesore.
Shfaq një produkt tjetër 17