Rrënojat e Kuqe

Jashtë stokut
4.199 Lekë 3.779 Lekë
Ju kurseni: 420 Lekë (Përfshirë taksat)
Mbijetoni në hapësirën e jashtme! Së bashku me pulën tuaj të pavdekshme, zbuloni të vërtetën pas rrëzimit të papritur të anijes tuaj kozmike. Krijoni mjete artizanale, automjete pilot dhe madje kontrolloni stacionet hapësinore për të mbijetuar dhe eksploruar rrënojat. Një makinë masive...