Brisk

Në gjendje
5.999 Lekë 5.399 Lekë
Ju kurseni: 600 Lekë (Përfshirë taksat)
Ky është skuteri i përsosur për fëmijët që duhet të mësojnë të balancojnë dhe të zhvillojnë aftësitë që u nevojiten për të ngarë një skuter të hollë me 2 rrota. Me rrota shumë të gjera, me rrotullim të ngadaltë dhe një kuvertë të gjerë e të ulët që i mban të rinjtë më afër tokës, ky skuter e bën...
Age3+ BrandBrisk
Në gjendje
4.799 Lekë 4.319 Lekë
Ju kurseni: 480 Lekë (Përfshirë taksat)
Mësoni të balanconi dhe ndërtoni aftësitë e nevojshme për të ngarë një skuter me dy rrota me një kuvertë të gjerë e të ulët që i mban fëmijët më afër tokës! Dy rrota shumë të gjera, me rrotullim të ngadaltë, të krijuara për përdorim të brendshëm ose të jashtëm, eliminojnë nevojën për një rrotë...
Age3+ BrandBrisk
Në gjendje
4.799 Lekë 4.319 Lekë
Ju kurseni: 480 Lekë (Përfshirë taksat)
Me një kuvertë të ulët të përsosur për nxënësit e vegjël, skuteri i vogël Wild Ones i mban fëmijët dhe këmbët e tyre më afër tokës, duke u mundësuar atyre të mësojnë të ekuilibrojnë dhe të ndërtojnë aftësitë - dhe besimin - që nevojiten për të zotëruar udhëtimet me dy rrota. Me një peshkaqen me...
Age3+ BrandBrisk