Divizioni Privat

Jashtë stokut
3.749 Lekë 3.374 Lekë
Ju kurseni: 375 Lekë (Përfshirë taksat)
Si Princi i pavdekshëm i Underworld, ju do të përdorni fuqitë dhe armët mitike të Olimpit për t'u çliruar nga kthetrat e vetë perëndisë së të vdekurve, ndërsa do të forcoheni dhe do të zbuloni më shumë nga historia me çdo përpjekje unike arratisjeje. Olimpistët të kenë kurrizin! Takoni Zeusin,...
Jashtë stokut
3.749 Lekë 3.374 Lekë
Ju kurseni: 375 Lekë (Përfshirë taksat)
Si Princi i pavdekshëm i Underworld, ju do të përdorni fuqitë dhe armët mitike të Olimpit për t'u çliruar nga kthetrat e vetë zotit të të vdekurve, ndërkohë që do të forcoheni dhe do të zbuloni më shumë nga historia me çdo përpjekje unike arratisjeje. Olimpistët të kenë kurrizin! Takoni Zeusin,...