pali med

Në gjendje
6.000 Lekë
(Përfshirë taksat)
Dyshek i palosshëm Chipolino Aloe Vera I pershtatshem per krevate femijesh ne permasat 120/60 cm Dysheku eshte hipoallergjik dhe kunder alergeneve I lehte per tu mbajtur kur jeni ne levizje Palosja e lehte dhe kompakte
Në gjendje
7.500 Lekë
(Përfshirë taksat)
Dyshek i palosshëm Chipolino Aloe Vera I pershtatshem per krevate femijesh ne permasat 120/60 cm Dysheku eshte hipoallergjik dhe kunder alergeneve I lehte per tu mbajtur kur jeni ne levizje Palosja e lehte dhe kompakte