Nish Amerika

Në gjendje
7.999 Lekë 7.199 Lekë
Ju kurseni: 800 Lekë (Përfshirë taksat)
Kapitulli i gjashtë është për të ngushëlluar seria legjendare Disgaea tregon një histori hakmarrjeje dhe rebelimi. Nën kërcënimin e ri dhe të tmerrshëm të një Zbrazëtie të Errët të quajtur Overlord, i vendosur për të nënshtruar të gjithë Netherworlds% një demon i ri ka vendosur t'i japë fund...