Nioksina

Në gjendje
11.247 Lekë 4.207 Lekë
Ju kurseni: 7.040 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Volumising Shampoo System 1 Nioxin Fine hair will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Nioxin products and other hairdressing accessories from 100% original brands . Gender: Unisex...
Në gjendje
5.402 Lekë 2.947 Lekë
Ju kurseni: 2.455 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Anti-Hair Loss Shampoo System 3 Step 1 Nioxin (300 ml) will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Nioxin products and other hairdressing accessories from 100% original brands . Capacity: 300...
Në gjendje
10.928 Lekë 4.793 Lekë
Ju kurseni: 6.135 Lekë (Përfshirë taksat)
The Conditioner Nioxin System 6 (1000 ml) is an exclusive, top-quality product for body care. If you are looking for the best personal hygiene products, the 100 % original Nioxin products are just what you’re looking for. Capacity: 1000 ml Gender: Unisex Valid for: Dry Hair...
Në gjendje
14.683 Lekë 4.646 Lekë
Ju kurseni: 10.037 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Hair Lotion Nioxin Intensive Treatment (100 ml) will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Nioxin products and other hairdressing accessories from 100% original brands . Capacity: 100 ml...
Në gjendje
10.609 Lekë 3.888 Lekë
Ju kurseni: 6.721 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Volumising Treatment Diaboost Nioxin (100 ml) will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Nioxin products and other hairdressing accessories from 100% original brands . Capacity: 100 ml...
Në gjendje
5.119 Lekë 1.529 Lekë
Ju kurseni: 3.590 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Dry Shampoo Instant Fullness Nioxin (180 ml) will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Nioxin products and other hairdressing accessories from 100% original brands . Ingredients:...
Në gjendje
13.550 Lekë 5.156 Lekë
Ju kurseni: 8.394 Lekë (Përfshirë taksat)
Dëshironi të përmirësoni imazhin tuaj dhe të nxirrni në pah bukurinë tuaj? Pastaj Kondicioneri Rigjallërues Nioxin Systema 4 Flokë me Ngjyrë (1 L) do t'ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja! Shijoni përfitimet dhe avantazhet e produkteve Nioxin dhe aksesorëve të tjerë të parukierisë nga...
BrandNioksina StatusiNew
Në gjendje
11.247 Lekë 4.432 Lekë
Ju kurseni: 6.815 Lekë
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Volumising Shampoo System 2 Nioxin Fine hair will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Nioxin products and other hairdressing accessories from 100% original brands . Gender: Unisex...
BrandNioksina Kapaciteti1000 ml
Në gjendje
1.831 Lekë 1.282 Lekë
Ju kurseni: 549 Lekë
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Dry Shampoo Nioxin Instant Fullness (65 ml) will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Nioxin products and other hairdressing accessories from 100% original brands . Type: Dry Shampoo...
BrandNioksina StatusiI Ri
Në gjendje
6.111 Lekë 2.435 Lekë
Ju kurseni: 3.676 Lekë
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Strengthening Hair Treatment Nioxin System 1 Step 3 100 ml will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Nioxin products and other hairdressing accessories from 100% original brands ....
BrandNioksina StatusiI Ri
Në gjendje
11.247 Lekë 4.589 Lekë
Ju kurseni: 6.658 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Volumising Shampoo Nioxin System 5 (1 L) will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Nioxin products and other hairdressing accessories from 100% original brands . Capacity: 1 L Gender:...
BrandNioksina StatusiNew
Në gjendje
6.261 Lekë 4.695 Lekë
Ju kurseni: 1.566 Lekë
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Revitalising Conditioner Nioxin System 4 Color Safe 1 L will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Nioxin products and other hairdressing accessories from 100% original brands . Capacity: 1...
BrandNioksina StatusiI Ri
Në gjendje
6.288 Lekë 2.598 Lekë
Ju kurseni: 3.690 Lekë
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Anti-dandruff Nioxin Step 2 Recovery 200 ml will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Nioxin products and other hairdressing accessories from 100% original brands . Capacity: 200 ml...
BrandNioksina StatusiI Ri
Në gjendje
6.111 Lekë 2.504 Lekë
Ju kurseni: 3.607 Lekë
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Anti-Dandruff Concentrated Treatment Nioxin Scalp Recovery Serum 100 ml will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Nioxin products and other hairdressing accessories from 100% original brands ....
BrandNioksina StatusiI Ri
Në gjendje
5.119 Lekë 2.892 Lekë
Ju kurseni: 2.227 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Hair Spray 3d Styling Nioxin 44031 (150 ml) will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Nioxin products and other hairdressing accessories from 100% original brands . Capacity: 150 ml...
Në gjendje
2.894 Lekë 2.026 Lekë
Ju kurseni: 868 Lekë
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Deep Cleaning Shampoo Nioxin System 6 Color Safe (300 ml) will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Nioxin products and other hairdressing accessories from 100% original brands . Type:...
BrandNioksina StatusiI Ri
Në gjendje
5.402 Lekë 3.029 Lekë
Ju kurseni: 2.373 Lekë
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Anti-dandruff Shampoo Nioxin Scalp Recovery 200 ml will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Nioxin products and other hairdressing accessories from 100% original brands . Capacity: 200 ml...
BrandNioksina StatusiI Ri
Në gjendje
11.247 Lekë 4.665 Lekë
Ju kurseni: 6.582 Lekë (Përfshirë taksat)
Dëshironi të përmirësoni imazhin tuaj dhe të nxirrni në pah bukurinë tuaj? Atëherë Shampo Deep Cleaning Nioxin System 6 (1 L) do t'ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja! Shijoni përfitimet dhe avantazhet e produkteve Nioxin dhe aksesorëve të tjerë të parukierisë nga markat 100%...
BrandNioksina StatusiNew
Jashtë stokut
9.228 Lekë 3.969 Lekë
Ju kurseni: 5.259 Lekë (Përfshirë taksat)
Dëshironi të përmirësoni imazhin tuaj dhe të nxirrni në pah bukurinë tuaj? Atëherë trajtimi kundër rënies së flokëve Nioxin (70 ml) do t'ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja! Shijoni përfitimet dhe avantazhet e produkteve Nioxin dhe aksesorëve të tjerë të parukierisë nga markat 100%...
Jashtë stokut
9.051 Lekë 3.886 Lekë
Ju kurseni: 5.165 Lekë (Përfshirë taksat)
Dëshironi të përmirësoni imazhin tuaj dhe të nxirrni në pah bukurinë tuaj? Atëherë Shampo Deep Cleaning Nioxin System 3 (1000 ml) do t'ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja! Shijoni përfitimet dhe avantazhet e produkteve Nioxin dhe aksesorëve të tjerë të parukierisë nga markat 100%...
Shfaq një produkt tjetër 9