Mookie

Në gjendje
3.999 Lekë 3.599 Lekë
Ju kurseni: 400 Lekë (Përfshirë taksat)
Kreu i ri rrotullues i topit rrotullues i cili është projektuar posaçërisht për të vegjlit e moshës 2 – 5 vjeç. Topi i butë me shkumë dhe lopata më të vogla që janë krijuar të gjitha për të ndihmuar një fëmijë më të vogël të zhvillojë aftësitë e koordinimit të syrit dhe dorës.
Age3+ BrandMookie