Maui

Në gjendje
2.381 Lekë 1.667 Lekë
Ju kurseni: 714 Lekë (Përfshirë taksat)
Dëshironi të përmirësoni imazhin tuaj dhe të nxirrni në pah bukurinë tuaj? Atëherë Shampo Defined Curls Maui Vaji i kokosit (385 ml) do t'ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja! Shijoni përfitimet dhe avantazhet e produkteve Maui dhe aksesorëve të tjerë të parukierisë nga markat 100%...
Në gjendje
2.535 Lekë 1.599 Lekë
Ju kurseni: 936 Lekë (Përfshirë taksat)
Dëshironi të përmirësoni imazhin tuaj dhe të nxirrni në pah bukurinë tuaj? Atëherë Kondicioneri Maui Moisturizing Light dhe Hibiscus i menaxhueshëm (385 ml) do t'ju ndihmojnë të arrini qëllimet tuaja! Shijoni përfitimet dhe avantazhet e produkteve Maui dhe aksesorëve të tjerë të...
Në gjendje
2.265 Lekë 1.585 Lekë
Ju kurseni: 680 Lekë (Përfshirë taksat)
Dëshironi të përmirësoni imazhin tuaj dhe të nxirrni në pah bukurinë tuaj? Atëherë Shampo Anti-Frizz Maui Vanilla (385 ml) do t'ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja! Shijoni përfitimet dhe avantazhet e produkteve Maui dhe aksesorëve të tjerë të parukierisë nga markat 100% origjinale ....
Në gjendje
2.154 Lekë 1.507 Lekë
Ju kurseni: 647 Lekë (Përfshirë taksat)
Dëshironi të përmirësoni imazhin tuaj dhe të nxirrni në pah bukurinë tuaj? Atëherë Balsami kundër elektrizimit Maui Vanilla (385 ml) do t'ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja! Shijoni përfitimet dhe avantazhet e produkteve Maui dhe aksesorëve të tjerë të parukierisë nga markat 100%...
Në gjendje
2.214 Lekë 1.550 Lekë
Ju kurseni: 664 Lekë (Përfshirë taksat)
Dëshironi të përmirësoni imazhin tuaj dhe të nxirrni në pah bukurinë tuaj? Atëherë Shampo kundër rënies së flokëve Maui Agave (385 ml) do t'ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja! Shijoni përfitimet dhe avantazhet e produkteve Maui dhe aksesorëve të tjerë të parukierisë nga markat 100%...
Në gjendje
2.244 Lekë 1.571 Lekë
Ju kurseni: 673 Lekë (Përfshirë taksat)
Dëshironi të përmirësoni imazhin tuaj dhe të nxirrni në pah bukurinë tuaj? Atëherë kondicioneri kundër thyerjes Maui Agave (385 ml) do t'ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja! Shijoni përfitimet dhe avantazhet e produkteve Maui dhe aksesorëve të tjerë të parukierisë nga markat 100%...
Në gjendje
2.233 Lekë 1.590 Lekë
Ju kurseni: 643 Lekë (Përfshirë taksat)
Dëshironi të përmirësoni imazhin tuaj dhe të nxirrni në pah bukurinë tuaj? Atëherë Shampo Maui Color Protector Minerals (385 ml) do t'ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja! Shijoni përfitimet dhe avantazhet e produkteve Maui dhe aksesorëve të tjerë të parukierisë nga markat 100%...
Në gjendje
2.184 Lekë 1.529 Lekë
Ju kurseni: 655 Lekë (Përfshirë taksat)
Dëshironi të përmirësoni imazhin tuaj dhe të nxirrni në pah bukurinë tuaj? Atëherë kondicioneri rigjallërues Maui Awapuhi (385 ml) do t'ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja! Shijoni përfitimet dhe avantazhet e produkteve Maui dhe aksesorëve të tjerë të parukierisë nga markat 100%...
Në gjendje
2.239 Lekë 1.568 Lekë
Ju kurseni: 671 Lekë (Përfshirë taksat)
Dëshironi të përmirësoni imazhin tuaj dhe të nxirrni në pah bukurinë tuaj? Atëherë shampoja ushqyese Maui kokosit (385 ml) do t'ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja! Shijoni përfitimet dhe avantazhet e produkteve Maui dhe aksesorëve të tjerë të parukierisë nga markat 100% origjinale ....
Në gjendje
2.219 Lekë 1.553 Lekë
Ju kurseni: 666 Lekë (Përfshirë taksat)
Dëshironi të përmirësoni imazhin tuaj dhe të nxirrni në pah bukurinë tuaj? Atëherë Kondicioneri Maui Color Protector Minerals (385 ml) do t'ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja! Shijoni përfitimet dhe avantazhet e produkteve Maui dhe aksesorëve të tjerë të parukierisë nga markat 100%...
Në gjendje
2.219 Lekë 1.553 Lekë
Ju kurseni: 666 Lekë (Përfshirë taksat)
Dëshironi të përmirësoni imazhin tuaj dhe të nxirrni në pah bukurinë tuaj? Atëherë Kondicioneri Riparues Maui Bamboo Fiber (385 ml) do t'ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja! Shijoni përfitimet dhe avantazhet e produkteve Maui dhe aksesorëve të tjerë të parukierisë nga markat 100%...
Jashtë stokut
2.230 Lekë 1.560 Lekë
Ju kurseni: 670 Lekë (Përfshirë taksat)
Dëshironi të përmirësoni imazhin tuaj dhe të nxirrni në pah bukurinë tuaj? Atëherë Shampo restauruese Maui Shea Butter (385 ml) do t'ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja! Shijoni përfitimet dhe avantazhet e produkteve Maui dhe aksesorëve të tjerë të parukierisë nga markat 100%...
Jashtë stokut
2.535 Lekë 1.260 Lekë
Ju kurseni: 1.275 Lekë (Përfshirë taksat)
Gjinia: Unisex Kapaciteti: 385 ml Lloji: Flokët Vetitë: Hidratuese Karakteristikat: E lehtë dhe e menaxhueshme Materiali: Hibiscus Tani shpërndarësit tanë mund të blejnë me shumicë shampon hidratues Maui Hibiscus të lehtë dhe të menaxhueshëm (385 ml) dhe të gjitha produktet...
Jashtë stokut
2.442 Lekë 1.709 Lekë
Ju kurseni: 733 Lekë (Përfshirë taksat)
Karakteristikat: Vegane Pa parabene Hidratues, Ushqyes, Butësi Gjinia: Unisex Kapaciteti: 385 ml Përbërësit: Uji (Aqua) Vaji i farës së Macadamia ternifolia Panthenol Alkool cetearyl Glicerina Alkooli Klorur behentrimonium Lloji: Flokët Kozmetikë...
Jashtë stokut
2.570 Lekë 1.800 Lekë
Ju kurseni: 770 Lekë (Përfshirë taksat)
Dëshironi të përmirësoni imazhin tuaj dhe të nxirrni në pah bukurinë tuaj? Atëherë vaji i kokosit Maui Conditioner Defined Curls (385 ml) do t'ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja! Shijoni përfitimet dhe avantazhet e produkteve Maui dhe aksesorëve të tjerë të parukierisë nga markat 100%...
BrandMaui StatusiNew
Jashtë stokut
2.386 Lekë 1.670 Lekë
Ju kurseni: 716 Lekë (Përfshirë taksat)
Dëshironi të përmirësoni imazhin tuaj dhe të nxirrni në pah bukurinë tuaj? Atëherë Kondicioneri Ushqyes Maui Coconut Moisturizing (385 ml) do t'ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja! Shijoni përfitimet dhe avantazhet e produkteve Maui dhe aksesorëve të tjerë të parukierisë nga markat...
BrandMaui StatusiNew
Jashtë stokut
2.402 Lekë 1.681 Lekë
Ju kurseni: 721 Lekë (Përfshirë taksat)
Dëshironi të përmirësoni imazhin tuaj dhe të nxirrni në pah bukurinë tuaj? Atëherë Shampo hidratuese Maui Hibiscus i lehtë dhe i menaxhueshëm (385 ml) do t'ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja! Shijoni përfitimet dhe avantazhet e produkteve Maui dhe aksesorëve të tjerë të parukierisë nga...
BrandMaui StatusiNew
Jashtë stokut
2.409 Lekë 1.686 Lekë
Ju kurseni: 723 Lekë (Përfshirë taksat)
Dëshironi të përmirësoni imazhin tuaj dhe të nxirrni në pah bukurinë tuaj? Atëherë Shampo Restorative Maui Bamboo Fiber (385 ml) do t'ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja! Shijoni përfitimet dhe avantazhet e produkteve Maui dhe aksesorëve të tjerë të parukierisë nga markat 100%...
BrandMaui StatusiNew