Livin

Në gjendje
1.990 Lekë 1.290 Lekë
Ju kurseni: 700 Lekë (Përfshirë taksat)
Mbajtese Muri Madhesia: 32" - 43" Madhësia nga muri : 50mm Kendi: 0 - 15"
Në gjendje
2.590 Lekë 1.890 Lekë
Ju kurseni: 700 Lekë (Përfshirë taksat)
Mbajtese Muri 32" -85" Largesia mur - tv : 60mm Kendi: +15" -15"
Në gjendje
82.990 Lekë 45.990 Lekë
Ju kurseni: 37.000 Lekë (Përfshirë taksat)
MARKA: LIVIN PRODUKTI: SMART TV MADHESIA E EKRANIT: 65 " PANELI: LED REZOLUCIONI: 4K UHD MARRESI DIGJITAL: DVB-T2 GARANCIA: 12 MUAJ
BrandLivin Diagonalja e shfaqjes65"
Në gjendje
69.990 Lekë 33.900 Lekë
Ju kurseni: 36.090 Lekë (Përfshirë taksat)
MARKA: LIVIN PRODUKTI: TELEVIZOR SMART MADHESIA E EKRANIT: 55 INCH ANDROID: PO PANELI: LED REZOLUCIONI: 4K UHD MARRESI DIGJITAL: DVB-T2 GARANCIA: 12 MUAJ
BrandLivin Diagonalja e shfaqjes55"
Në gjendje
49.990 Lekë 29.900 Lekë
Ju kurseni: 20.090 Lekë (Përfshirë taksat)
Marka: Livin Diagonalja e permasave te ekranit: 50" Tipi dhe ekrani: TV LED Rezolucioni: 4K UHD Smart TV: PO Sistemi operativ: Android TV 11.0 HDMI: 2 x HDMI USB: 2 x USB Lan 1 x Lan Marresi dixhital tokesor dhe kabllor: DVB-T2 WiFi: PO Audio: PO
BrandLivin Diagonalja e shfaqjes50"
Në gjendje
129.990 Lekë 77.990 Lekë
Ju kurseni: 52.000 Lekë (Përfshirë taksat)
MARKA: LIVIN PRODUKTI: SMART TV MADHESIA E EKRANIT: 65 " PANELI: LED REZOLUCIONI: 4K UHD MARRESI DIGJITAL: DVB-T2 GARANCIA: 12 MUAJ
BrandLivin Diagonalja e shfaqjes75"
Në gjendje
27.990 Lekë 14.990 Lekë
Ju kurseni: 13.000 Lekë (Përfshirë taksat)
ARKA: LIVIN SMART TV: PO MADHESIA E EKRANIT: 32 INCH PANELI: LED REZOLUCIONI: HD MARRESI DIGJITAL: DVB-T2 GARANCIA: 12 MUAJ SISTEMI: Android 11.0 WiFi: PO
BrandLivin Diagonalja e shfaqjes32"