Lexip

Në gjendje
1.249 Lekë
(Përfshirë taksat)
KOMPATIBLE ME MIJ OPTIK DHE LAZER. Ngjitni këmbët nën miun tuaj dhe rregulloni parametrat e miut në softuerin tuaj të konfigurimit. Ju lutemi kontrolloni që mund të modifikoni parametrat e ngritjes së distancës së miut tuaj..
Në gjendje
6.499 Lekë
(Përfshirë taksat)
Lexip Np93 Alpha është miu i parë i lojës me levë të integruar të gishtit që mund të shkaktojë çdo veprim në një fraksion të sekondës. Projektuar për performancë të pakrahasueshme në lojëra. Ky maus është një fuqi e vërtetë e teknologjisë: një sensor optik me performancë të lartë për skanim të...
Në gjendje
9.999 Lekë
(Përfshirë taksat)
Mausi i lojërave Lexip JVAPCM00430 Pu94 është një ndërrues i lojës. Është miu i parë që bashkon 2 levë! Duke shtuar një mini levë për gishtin e madh dhe të dytën të vendosur në zonën e brendshme të miut, lojtarët mund të kombinojnë veprime, të luftojnë me kombinime komplekse dhe të kontrollojnë...