Niveli-5

Në gjendje
7.499 Lekë 6.749 Lekë
Ju kurseni: 750 Lekë (Përfshirë taksat)
Një meta aventurë krejtësisht e re, e shijshme ku përplasen fantazia e lartë dhe teknologjia e lartë! Një shkrirje e të preferuarave të njohura të fantazisë me një kthesë moderne për lojtarët e të gjitha brezave Bëhuni një aventurier heroik në këtë RPG si mashtrues, duke u zvarritur...
Age12+ BrandNiveli-5