Lalique

Jashtë stokut
6.456 Lekë 4.790 Lekë
Ju kurseni: 1.666 Lekë (Përfshirë taksat)
Lëreni parfumin 100% origjinal për burra Lalique Encre Noir EDT (100 ml) t'ju befasojë dhe të përcaktoni personalitetin tuaj duke përdorur këtë parfum ekskluziv për burra me një parfum unik, personal. Zbuloni produktet 100% origjinale Lalique ! Kapaciteti: 100 ml Lloji: EDT (Eau de...
BrandLalique StatusiNew
Jashtë stokut
7.237 Lekë 4.113 Lekë
Ju kurseni: 3.124 Lekë (Përfshirë taksat)
Let the 100% original Women's Perfume Satine Lalique (100 ml) EDP surprise you and boost your femininity using this exclusive women's perfume with a unique, personal scent. Discover the 100% original Lalique products ! Capacity: 100 ml Type: EDP (Eau de Parfum) edp Fragrance Name:...
BrandLalique StatusiNew
Jashtë stokut
17.181 Lekë 4.876 Lekë
Ju kurseni: 12.305 Lekë
Let the 100% original Women's Perfume Perles De Lalique Lalique EDP (100 ml) surprise you and boost your femininity using this exclusive women's perfume with a unique, personal scent. Discover the 100% original Lalique products ! Gender: Lady Unisex Capacity: 100 ml Type: EDP (Eau...
BrandLalique Kapaciteti100 ml