Kumtel

Në gjendje
4.000 Lekë 3.500 Lekë
Ju kurseni: 500 Lekë (Përfshirë taksat)
Marka: Kumtel Modeli: LX-2831 Lloji i ngrohjes: kuarc Kontrolli i temperaturës Fuqia: 1500 W
Në gjendje
4.000 Lekë 3.500 Lekë
Ju kurseni: 500 Lekë (Përfshirë taksat)
Markë: Kumtel Modeli: LX-2831 Lloji i mirës: kuarc Kontrolli i Temperaturës Numri i lëvizjeve: 4 Fuqia: 1800 W
Jashtë stokut
3.000 Lekë 2.500 Lekë
Ju kurseni: 500 Lekë (Përfshirë taksat)
Ngrohje dhe ftohje, sipas perdorimit qe deshironi Punon me 3 nivele ngrohjeje Ai kontrollon temperaturën, duke parandaluar mbinxehjen Fuqia 2000 W