KontrolFreek

Jashtë stokut
3.299 Lekë 2.969 Lekë
Ju kurseni: 330 Lekë (Përfshirë taksat)
GamerPack VX është ndërtuar për saktësi dhe saktësi të shtuar në revole të personit të parë dhe të tretë, në aksion/aventurë dhe më shumë. GamerPack VX përfshin flamurin tonë, FPS Freek Classic të lartë dhe FPS Freek Vortex të gjithanshëm - dy nga shkopinjtë tanë më të shitur të Performancës....