Artizanale

Në gjendje
399 Lekë 359 Lekë
Ju kurseni: 40 Lekë (Përfshirë taksat)
✅Dimensioni: përafërsisht. 15 cm (rreth: 5,91') (në varësi të figurës së zgjedhur) ✅Material: sfungjer elastik, shkumë ✅Shumë aromatike ✅Shumë i butë ✅Thjesht: i butë ✅Më në fund mbërrin produkti që në Japoni, Australi dhe SHBA është shumë i kërkuar. në UK! Tashmë në internet ka shumë video dhe...