Kerastase

kerastase

Kérastase shpiku kujdesin për flokët në vitin 1964. Që atëherë, ata u kanë ofruar grave dhe burrave kujdesin më të mirë profesional të flokëve. Kerastase punon me parukierët më të mirë për t'u ofruar të gjitha grave zgjidhjet përfundimtare për t'u kujdesur për flokët e tyre. Kerastase rrit të gjitha llojet e bukurisë, kulturat, vizionet dhe sigurisht, të gjitha llojet e flokëve.

Në gjendje
5.996 Lekë 4.281 Lekë
Ju kurseni: 1.715 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Strengthening Shampoo Kerastase Resistance Extentioniste will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Kerastase products and other hairdressing accessories from 100% original brands . Gender:...
BrandKerastase Kapaciteti250 ml
Në gjendje
5.400 Lekë 3.946 Lekë
Ju kurseni: 1.454 Lekë
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Shampoo Blond Absolu Bain Ultra-Violet Kerastase will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Kerastase products and other hairdressing accessories from 100% original brands . Recommended Use:...
BrandKerastase Kapaciteti250 ml
Në gjendje
5.400 Lekë 3.436 Lekë
Ju kurseni: 1.964 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Nourishing Shampoo Elixir Ultime Bain Kerastase (250 ml) will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Kerastase products and other hairdressing accessories from 100% original brands ....
Në gjendje
5.595 Lekë 4.196 Lekë
Ju kurseni: 1.399 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Colour Protector Reflection Kerastase will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Kerastase products and other hairdressing accessories from 100% original brands . Capacity: 10 ml Colour:...
Në gjendje
14.347 Lekë 9.867 Lekë
Ju kurseni: 4.480 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Hair Mask Resistance Architecte Kerastase will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Kerastase products and other hairdressing accessories from 100% original brands . Gender: Unisex Type:...
Në gjendje
5.400 Lekë 3.936 Lekë
Ju kurseni: 1.464 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Anti-Frizz Shampoo Discipline Oléo Relax Kerastase will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Kerastase products and other hairdressing accessories from 100% original brands . Gender: Lady...
BrandKerastase Kapaciteti250 ml
Në gjendje
10.625 Lekë 6.727 Lekë
Ju kurseni: 3.898 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Nutritive Complex Specifique Kerastase will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Kerastase products and other hairdressing accessories from 100% original brands . Capacity: 6 ml Gender:...
Në gjendje
5.400 Lekë 3.929 Lekë
Ju kurseni: 1.471 Lekë (Përfshirë taksat)
Dëshironi të përmirësoni imazhin tuaj dhe të nxirrni në pah bukurinë tuaj? Atëherë Shampo Deep Cleaning Kerastase Dermo-Calm (250 ml) do t'ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja! Shijoni përfitimet dhe avantazhet e produkteve Kerastase dhe aksesorëve të tjerë të parukierisë nga markat...
BrandKerastase StatusiNew
Në gjendje
9.387 Lekë 6.424 Lekë
Ju kurseni: 2.963 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Restorative Intense Treatment Kerastase Chroma Absolu Shine (250 ml) will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Kerastase products and other hairdressing accessories from 100% original brands ....
BrandKerastase StatusiNew
Në gjendje
4.878 Lekë 3.464 Lekë
Ju kurseni: 1.414 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Shampoo Resistance Kerastase Kérastase Shampoo Bain Force Archi (250 ml) will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Kerastase products and other hairdressing accessories from 100% original...
BrandKerastase StatusiNew
Në gjendje
9.435 Lekë 7.076 Lekë
Ju kurseni: 2.359 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Restorative Hair Mask Kerastase Chroma Absolu Coloured Hair (200 ml) will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Kerastase products and other hairdressing accessories from 100% original brands ....
Në gjendje
9.386 Lekë 6.020 Lekë
Ju kurseni: 3.366 Lekë (Përfshirë taksat)
Dëshironi të përmirësoni imazhin tuaj dhe të nxirrni në pah bukurinë tuaj? Atëherë maska Densifique Kerastase do t'ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja! Shijoni përfitimet dhe avantazhet e produkteve Kerastase dhe aksesorëve të tjerë të parukierisë nga markat 100% origjinale ....
BrandKerastase StatusiNew
Në gjendje
5.647 Lekë 4.235 Lekë
Ju kurseni: 1.412 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Purifying Shampoo Kerastase Spécifique Balancing (250 ml) will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Kerastase products and other hairdressing accessories from 100% original brands ....
BrandKerastase StatusiNew
Në gjendje
6.761 Lekë 5.071 Lekë
Ju kurseni: 1.690 Lekë (Përfshirë taksat)
Dëshironi të përmirësoni imazhin tuaj dhe të nxirrni në pah bukurinë tuaj? Atëherë Disiplina e Trajtimit Anti-Frizz Kerastase do t'ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja! Shijoni përfitimet dhe avantazhet e produkteve Kerastase dhe aksesorëve të tjerë të parukierisë nga markat 100%...
BrandKerastase StatusiNew
Në gjendje
9.570 Lekë 7.177 Lekë
Ju kurseni: 2.393 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Hydrating Mask Specifique Kerastase will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Kerastase products and other hairdressing accessories from 100% original brands . Capacity: 200 ml Gender:...
Në gjendje
5.400 Lekë 3.822 Lekë
Ju kurseni: 1.578 Lekë (Përfshirë taksat)
Dëshironi të përmirësoni imazhin tuaj dhe të nxirrni në pah bukurinë tuaj? Atëherë Shampo Densifique Kerastase do t'ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja! Shijoni përfitimet dhe avantazhet e produkteve Kerastase dhe aksesorëve të tjerë të parukierisë nga markat 100% origjinale ....
BrandKerastase Kapaciteti250 ml
Në gjendje
9.386 Lekë 6.669 Lekë
Ju kurseni: 2.717 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Restorative Hair Mask Resistance Extentioniste Kerastase will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Kerastase products and other hairdressing accessories from 100% original brands ....
BrandKerastase Kapaciteti200 ml
Në gjendje
8.475 Lekë 6.357 Lekë
Ju kurseni: 2.118 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Hair Oil Fusio-scrub Stimulante Kerastase (50 ml) will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Kerastase products and other hairdressing accessories from 100% original brands . Capacity: 50 ml...
BrandKerastase StatusiNew
Në gjendje
14.713 Lekë 8.387 Lekë
Ju kurseni: 6.326 Lekë
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Serum Densifique Kerastase (100 ml) will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Kerastase products and other hairdressing accessories from 100% original brands . Capacity: 100 ml Type: Serum
BrandKerastase StatusiI Ri
Në gjendje
5.400 Lekë 3.877 Lekë
Ju kurseni: 1.523 Lekë (Përfshirë taksat)
Dëshironi të përmirësoni imazhin tuaj dhe të nxirrni në pah bukurinë tuaj? Atëherë Shampo Densifique Homme Kerastase (250 ml) do t'ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja! Shijoni përfitimet dhe avantazhet e produkteve Kerastase dhe aksesorëve të tjerë të parukierisë nga markat 100%...
BrandKerastase StatusiNew
Shfaq një produkt tjetër 20