KALE

Në gjendje
10.990 Lekë 7.490 Lekë
Ju kurseni: 3.500 Lekë (Përfshirë taksat)
Prezantimi i shtrydhësit të frutave të shegës dhe agrumeve KALE 1803: Kontroll mekanik praktik dhe i rehatshëm Ngrini përvojën tuaj të lëngjeve në lartësi të reja me shtrydhësin e shegës dhe agrumeve KALE 1803. I projektuar duke pasur parasysh prakticitetin dhe komoditetin, ky shtrydhëse...