JZIKi

Në gjendje
5.500 Lekë 4.190 Lekë
Ju kurseni: 1.310 Lekë (Përfshirë taksat)
Prezantimi i produktit Ne përmirësojmë në mënyrë efektive shkallën e përdorimit të energjisë dhe burimeve dhe zvogëlojmë konsumin e njësisë së saktësisë së presionit të gjakut të orës sonë të dorës, oksimetrit në të cilin gishti, makineria e nebulizatorit si përqendrues oksigjeni dhe...
Në gjendje
3.500 Lekë 2.699 Lekë
Ju kurseni: 801 Lekë (Përfshirë taksat)
përshkrim i produktit përshkrim i produktit •100% krejt e re dhe me cilësi të lartë •Ekran OLED me ngjyra, Ekran i njëkohshëm për testimin e vlerës dhe pletizmogramin • Rregulloni manualisht drejtimin e ndërfaqes. •Funksioni i alarmit vizual. Kontrolle në kohë reale. •Algoritmi i...