Në lëvizje

Jashtë stokut
49.999 Lekë 44.999 Lekë
Ju kurseni: 5.000 Lekë (Përfshirë taksat)
Ky skuter elektrik i palosshëm ju lejon të lëvizni shpejt dhe të argëtoheni. Dizajn elegant, peshë e ulët, amortizues në pjesën e përparme për një udhëtim të rehatshëm, një Ekran perfekt LCD që ju informon për shpejtësinë aktuale, statusin e baterisë, distancën e përshkuar, dhe ndriçim...