iam8bit

Jashtë stokut
5.499 Lekë 4.949 Lekë
Ju kurseni: 550 Lekë (Përfshirë taksat)
Pylli i Nibelit po vdes. Pasi një stuhi e fuqishme vë në lëvizje një sërë ngjarjesh shkatërruese, Ori duhet të udhëtojë për të gjetur guximin dhe të përballet me një armik të errët për të shpëtuar pyllin e Nibelit. Ori dhe Pylli i Verbër tregon historinë e një jetimi të ri të destinuar për...
Age7+ Brandiam8bit
Jashtë stokut
4.999 Lekë 4.499 Lekë
Ju kurseni: 500 Lekë (Përfshirë taksat)