Havaianas

Në gjendje
3.598 Lekë 2.518 Lekë
Ju kurseni: 1.080 Lekë (Përfshirë taksat)
Argëtimi veror është i garantuar me këto oferta. Të vegjëlit dhe të rriturit do t'i duan ata! Blini rrokullisje për meshkuj Havaianas Top dhe shijoni kohën tuaj të lirë! Gjinia: Burra Ngjyra: Blu e errët Mosha e rekomanduar: Të rriturit Materiali: Gome natyrale Sole: Gome Etiketa:...
BrandHavaianas StatusiI Ri
Në gjendje
15.277 Lekë 4.191 Lekë
Ju kurseni: 11.086 Lekë (Përfshirë taksat)
Nëse ju pëlqen të tregoni modën më të fundit dhe komplementet dhe aksesorët janë jetik për pamjen tuaj, mos humbisni syze dielli Unisex Havaianas RIO-M-GP7-54 Jeshile (ø 54 mm) ! Tregoni markat më të mira të syzeve të diellit . Ngjyra: Jeshile Materiali: Plastike Kristal: ø 54...
BrandHavaianas StatusiNew
Në gjendje
12.472 Lekë 4.212 Lekë
Ju kurseni: 8.260 Lekë (Përfshirë taksat)
If you like to show off the latest in fashion & complements and accessories are vital for your look, don't miss out on Unisex Sunglasses Havaianas RIO-M-R0T ø 54 mm ! Show off the best brands of sunglasses . Material: Acetate Bridge: 18 mm Legs: 145 mm Includes: Includes the brand's...
BrandHavaianas StatusiNew
Në gjendje
14.391 Lekë 4.738 Lekë
Ju kurseni: 9.653 Lekë (Përfshirë taksat)
If you like to show off the latest in fashion & complements and accessories are vital for your look, don't miss out on Unisex Sunglasses Havaianas CARAIVA-35J ø 51 mm ! Show off the best brands of sunglasses . Colour: Pink Bridge: 22 mm Legs: 145 mm Includes: Includes the brand's...
BrandHavaianas StatusiNew
Në gjendje
15.159 Lekë 4.738 Lekë
Ju kurseni: 10.421 Lekë (Përfshirë taksat)
If you like to show off the latest in fashion & complements and accessories are vital for your look, don't miss out on Men's Sunglasses Havaianas GUAECA-IPR ø 52 mm ! Show off the best brands of sunglasses . Colour: Blue Bridge: 20 mm Legs: 145 mm Includes: Includes the brand's case...
BrandHavaianas StatusiNew
Në gjendje
11.712 Lekë 4.191 Lekë
Ju kurseni: 7.521 Lekë (Përfshirë taksat)
Nëse ju pëlqen të tregoni modën më të fundit dhe komplementet dhe aksesorët janë jetik për pamjen tuaj, mos humbisni syzet e diellit Unisex Havaianas TRANCOSO-M-QPP-49 Blu (ø 49 mm) ! Tregoni markat më të mira të syzeve të diellit . Ngjyra: Blu Materiali: Plastike Kristal: ø 49...
BrandHavaianas StatusiNew
Në gjendje
11.321 Lekë 5.330 Lekë
Ju kurseni: 5.991 Lekë (Përfshirë taksat)
If you like to show off the latest in fashion & complements and accessories are vital for your look, don't miss out on Unisex Sunglasses Havaianas NORONHA-S-Z90 ø 47 mm ! Show off the best brands of sunglasses . Colour: Blue Bridge: 19 mm Legs: 130 mm Includes: Includes the brand's...
BrandHavaianas StatusiNew
Jashtë stokut
2.612 Lekë 1.960 Lekë
Ju kurseni: 652 Lekë (Përfshirë taksat)
Argëtimi veror është i garantuar me këto oferta. Të vegjëlit dhe të rriturit do t'i duan ata! Blini Flip Flops Havaianas Aero Graphic Navy Blue dhe shijoni kohën tuaj të lirë! Gjinia: Burra Ngjyra: Blu marine Mosha e rekomanduar: Të rriturit
BrandHavaianas StatusiI Ri
Jashtë stokut
13.240 Lekë 5.330 Lekë
Ju kurseni: 7.910 Lekë (Përfshirë taksat)
If you like to show off the latest in fashion & complements and accessories are vital for your look, don't miss out on Men's Sunglasses Havaianas PARATY-L-LNC-52 (ø 52 mm) ! Show off the best brands of sunglasses . Colour: Blue Material: Plastic Crystal: ø 52 mm Bridge: 15 mm Legs:...
BrandHavaianas StatusiNew
Jashtë stokut
13.240 Lekë 4.738 Lekë
Ju kurseni: 8.502 Lekë (Përfshirë taksat)
If you like to show off the latest in fashion & complements and accessories are vital for your look, don't miss out on Unisex Sunglasses Havaianas RIO-M-O9N-54 ø 54 mm ! Show off the best brands of sunglasses . Colour: Black Material: Acetate Bridge: 18 mm Legs: 145 mm Includes:...
BrandHavaianas StatusiNew