Merre me mend Marciano

Në gjendje
31.660 Lekë 6.535 Lekë
Ju kurseni: 25.125 Lekë (Përfshirë taksat)
Gender: Lady Material: Metal Acetate Colour: Brown Solar filter: Class 3 Legs: 140 mm Bridge: 17 mm Crystal: ø 57 mm If you like to show off the latest in fashion & complements and accessories are vital for your look, don't miss out on Ladies' Sunglasses Guess Marciano...
Në gjendje
30.701 Lekë 7.019 Lekë
Ju kurseni: 23.682 Lekë (Përfshirë taksat)
Gender: Lady Crystal: 55 mm Material: Acetate Bridge: 18 mm Legs: 140 mm Colour: Brown Filter: Class 2 Protect against 100% of the UV rays (UV400) If you like to show off the latest in fashion & complements and accessories are vital for your look, don't miss out on Ladies'...
Në gjendje
30.701 Lekë 7.019 Lekë
Ju kurseni: 23.682 Lekë (Përfshirë taksat)
Gender: Lady Crystal: 55 mm Material: Acetate Bridge: 18 mm Legs: 140 mm Colour: Black Filter: Class 2 Protect against 100% of the UV rays (UV400) If you like to show off the latest in fashion & complements and accessories are vital for your look, don't miss out on Ladies'...
Në gjendje
27.823 Lekë 6.535 Lekë
Ju kurseni: 21.288 Lekë (Përfshirë taksat)
Gender: Lady Material: Metal Colour: Silver Blue Solar filter: Class 3 Legs: 146 mm Bridge: 17 mm Crystal: ø 56 mm If you like to show off the latest in fashion & complements and accessories are vital for your look, don't miss out on Ladies' Sunglasses Guess Marciano...
Jashtë stokut
23.616 Lekë 5.399 Lekë
Ju kurseni: 18.217 Lekë (Përfshirë taksat)
Gjinia: Zonjë Kristal: 54 mm Materiali: Acetat Ura: 15 mm Këmbët: 130 mm Ngjyra: E zezë Filtri: Klasa 2 Mbroni 100% nga rrezet UV (UV400) Nëse ju pëlqen të tregoni modën më të fundit dhe komplementet dhe aksesorët janë jetik për pamjen tuaj, mos humbisni syzet e diellit...