GOLDMASTER

Në gjendje
4.990 Lekë 3.590 Lekë
Ju kurseni: 1.400 Lekë (Përfshirë taksat)
Cilesi e larte Krijuar posaçërisht për kujdesin tuaj personal Jetë e gjatë shërbimi
Në gjendje
2.490 Lekë
(Përfshirë taksat)
Privilegj i materialit qeramik Falë veçorisë së saj të sipërfaqes qeramike, nuk do t'i dëmtoni kurrë flokët kur i drejtoni. Në këtë mënyrë, edhe nëse e përdorni çdo ditë, flokët nuk do të thyhen apo digjen kurrë, ju mund të vazhdoni ta përdorni gjithmonë në mënyrë të sigurt. Funksioni i...
Në gjendje
2.590 Lekë
(Përfshirë taksat)
Pjaster flokesh e markes Goldmaster modeli GM-7153 Pjastra Goldmaster qe drejton ne menyren e duhur te flokeve tuaj, duke mos i demtuar Materiali i pllakave te pjasterit jane qeramike, te cilat nuk lejojne floket tuaj te digjen Pjastra vjen e bute ne prekje, me material komfort...
Në gjendje
5.290 Lekë 3.790 Lekë
Ju kurseni: 1.500 Lekë (Përfshirë taksat)
Prerëse flokësh dhe rroje Funksionim me valë Bateri e integruar Li-Ion 2000 mAh Koha e punës 2.5 orë Koha e karikimit 2 orë Treguesi i karikimit 4 krehër 3, 6, 9, 12 mm
Në gjendje
2.490 Lekë
(Përfshirë taksat)
SHENJË MJESHTRI I ARTË KODI 8698758827943 MODEL GM-7186 TEMPERATURA MAKSIMALE 100-230°C LLOJI I PJESËS qeramike JONIZER NR NIVELET E TEMPERATURËS N/A NIVELET E SHPEJTËSISË 1 FIKJE AUTOMATIKE po KOHA E NGROHJES SË PLAKAVE N/A...