Giochi Preziosi

Në gjendje
499 Lekë 339 Lekë
Ju kurseni: 160 Lekë (Përfshirë taksat)
Mblidhni të gjitha!! Paketat Random Blind do të kenë 1 Emoji të paraqitur në foto. 1 Figura dhe shkarkimi për pako të verbër Çdo kokë e figurës së lodrës është afërsisht 1,5 inç (përmbajtja mund të jetë e njëjtë me paketat e zgjedhura rastësisht)
Në gjendje
1.549 Lekë 1.394 Lekë
Ju kurseni: 155 Lekë (Përfshirë taksat)
Kjo lodër e lezetshme prej pelushi e butë LOL ka shkumë me rritje të ngadaltë në brendësi, kështu që është super e shkrifët! Përdorni karabinanë për të varur pelushin surprizë LOL në çantat, çelësat dhe më shumë! Çfarë surprize do të gjeni brenda? Zhvendosni çantën për të zbuluar një byzylyk...
Jashtë stokut
799 Lekë 719 Lekë
Ju kurseni: 80 Lekë (Përfshirë taksat)
Super Wings është një shfaqje vizatimore edukative televizive e animuar me kompjuter, e bashkëprodhuar nga KBS e Koresë së Jugut, grupi Alpha i Kinës, KiKa i Gjermanisë dhe Little Airplane Productions të Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Ai zhvillohet në një botë që i ngjan botës sonë, por me...
Jashtë stokut
199 Lekë 179 Lekë
Ju kurseni: 20 Lekë (Përfshirë taksat)
Për të luajtur aventura të reja, ju duhen shumë personazhe! Çfarë mundësi më të mirë për të pasur një koleksion të plotë të personazheve nga historia legjendare e Shin Jeeg! Në çdo pako do të gjeni një personazh 7 cm të gjatë, mblidhini të gjitha gjithsej 8!
Jashtë stokut
1.099 Lekë 989 Lekë
Ju kurseni: 110 Lekë (Përfshirë taksat)
Surpriza LOL - Set për lodra të vogla nga GP Lodrat përfshin 5 surpriza duke përfshirë 1 kukull të vogël dhe 4 aksesorë (parukë, monedhë Glamper, kub dhe kartë). Fëmija juaj kënaqet duke mbuluar atë që fshihet në kutinë e tij dhe duke montuar pjesët e ndryshme që e përbëjnë...
Jashtë stokut
399 Lekë 359 Lekë
Ju kurseni: 40 Lekë (Përfshirë taksat)
Bëhuni gati për një aventurë tjetër me Minions, nga Despicable Me 3 vijnë këto mini-figura të Despicable Me 3 Mistery Hangers. Këto figura të verbëra në thes janë afërsisht 5 cm të gjata. Zbuloni se çfarë ka brenda dhe varni në çelësat ose në çantën tuaj dhe argëtohuni!