Funko

Në gjendje
2.199 Lekë 1.979 Lekë
Ju kurseni: 220 Lekë (Përfshirë taksat)
Nga artistët, Vincent Van Gogh, si një vinyl POP i stilizuar nga Funko! Figura qëndron 3 3/4 inç dhe vjen në një kuti të ekranit të dritares. Shikoni figurat e artistëve të tjerë nga Funko! Mblidhni të gjitha!
Age3+ BrandFunko
Në gjendje
2.199 Lekë 1.979 Lekë
Ju kurseni: 220 Lekë (Përfshirë taksat)
Në gjendje
2.199 Lekë 1.979 Lekë
Ju kurseni: 220 Lekë (Përfshirë taksat)
Shifrat POPS! Në tavolinën tuaj, në makinën tuaj ose në një raft. Pavarësisht se ku, zgjidhni vendin perfekt për Funko-n tuaj! Figurina dorëzohet në një kuti të veçantë me një dritare transparente që tregon brendësinë.
Në gjendje
2.199 Lekë 1.979 Lekë
Ju kurseni: 220 Lekë (Përfshirë taksat)
Figura vinili Funko POP 9 cm në kuti dhuratë.
Në gjendje
2.199 Lekë 1.979 Lekë
Ju kurseni: 220 Lekë (Përfshirë taksat)
Në gjendje
2.199 Lekë 1.979 Lekë
Ju kurseni: 220 Lekë (Përfshirë taksat)
Figura vinili Funko POP 9 cm në kuti dhuratë.
Në gjendje
2.899 Lekë 2.609 Lekë
Ju kurseni: 290 Lekë (Përfshirë taksat)
Mblidhni Avengers të stiluar si Infinity Stones për edicionin e kufizuar të Art Series Pop! koleksione, duke filluar me Pop! Njeriu i hekurt. Ky koleksion artistik ka një model unik që shfaq efekte shkëlqyese në një sfond të verdhë duke i bërë homazh Gurit të Mendjes. Vinyl bobblehead është...
Në gjendje
2.199 Lekë 1.979 Lekë
Ju kurseni: 220 Lekë (Përfshirë taksat)
Age6+ BrandFunko
Në gjendje
2.199 Lekë 1.979 Lekë
Ju kurseni: 220 Lekë (Përfshirë taksat)
Festoni 80-vjetorin e Super Heronjve dhe Super Vizitorëve tuaj të preferuar me Pop! Black Widow në paraqitjen e saj të parë dhe Pop! Scarlet Witch në paraqitjen e saj të parë.
Në gjendje
2.199 Lekë 1.979 Lekë
Ju kurseni: 220 Lekë (Përfshirë taksat)
Manga horror i viteve '90 të Junji Ito është këtu! Souichi Tsujii përshkruhet si një fëmijë i çuditshëm, keqdashës që praktikon vudu dhe i pëlqen të shkaktojë telashe. Ky Junji Ito Souichi Tsujii Funko Pop! Vinyl Figure vjen i paketuar në një kuti të ekranit të dritares dhe ka përafërsisht 3-3/4...
Në gjendje
2.199 Lekë 1.979 Lekë
Ju kurseni: 220 Lekë (Përfshirë taksat)
Kjo Gamora me Blade of Thanos #970 - Marvel What If Pop! Figura e vinylit mat përafërsisht 3 3/4-inç e gjatë.
Në gjendje
2.220 Lekë 1.775 Lekë
Ju kurseni: 445 Lekë (Përfshirë taksat)
Children deserve the best, that's why we present to you Action Figure Funko POP! MARVEL ETERNALS AJAK , ideal for those who seek quality products for their little ones! Get Funko at the best prices! Size: 9 cm Standard Material: Stick Remote Control: No Language: Inglés, Alemán
BrandFunko StatusiNew
Në gjendje
2.499 Lekë 2.249 Lekë
Ju kurseni: 250 Lekë (Përfshirë taksat)
Pop! Figura e vinylit vjen në një kuti dritareje të ekspozueshme! Qëndron përafërsisht. 9 cm i gjatë.
Në gjendje
2.199 Lekë 1.979 Lekë
Ju kurseni: 220 Lekë (Përfshirë taksat)
Koleksioni juaj muzikor mund të shkrihet me shikimin e këtyre Pop! shifrat për BTS! Pop! Jin bën një pozë mahnitëse kriminale, ndërsa mban një shenjë të rrëshqitjes. Ftojeni këtë anëtar të BTS të organizojë një performancë në koleksionin tuaj si Funko Pop! figura! Figura e vinylit është...
Në gjendje
2.199 Lekë 1.979 Lekë
Ju kurseni: 220 Lekë (Përfshirë taksat)
Përqafoni gjithçka që ju ka sjellë në këtë moment me Marvel's Moon Knight. Pop! Moon Knight është gati të hidhet në aksion si pjesë e koleksionit tuaj Marvel. Thirreni atë për të përfunduar fazat e grupit tuaj të kalorësit të hënës. Vinyl bobblehead është afërsisht 4,79-inç i gjatë.
Age6+ BrandFunko
Në gjendje
2.199 Lekë 1.979 Lekë
Ju kurseni: 220 Lekë (Përfshirë taksat)
Disney Beauty and the Beast: Belle Winter 30th Anniversary POP Vinyl Figure by Funko
Në gjendje
2.199 Lekë 1.979 Lekë
Ju kurseni: 220 Lekë (Përfshirë taksat)
Publikimet më të mëdha të serive në përgjithësi bien në rangun e shifrave pesë deri në 10, por plotësohen me një sërë ekskluzivesh që gjenden vetëm në ngjarje të caktuara ose në pikat e shitjes me pakicë. Këto ekskluzive të Funko Pop Game of Thrones priren të jenë më të rrallat dhe më të...
Age3+ BrandFunko
Në gjendje
2.199 Lekë 1.979 Lekë
Ju kurseni: 220 Lekë (Përfshirë taksat)
Në gjendje
2.199 Lekë 1.979 Lekë
Ju kurseni: 220 Lekë (Përfshirë taksat)
Nga La Casa de papel, Rio, si një vinyl POP i stilizuar nga Funko! Stenda koleksionuese e stilizuar 3 ¾ inç e lartë, perfekte për çdo adhurues të La Casa de papel! Mblidhni dhe shfaqni të gjithë La Casa de papel pop! Vinyl's! Figura qëndron 3 3/4 inç dhe vjen në një kuti të ekranit të dritares
Age12+ BrandFunko
Në gjendje
2.199 Lekë 1.979 Lekë
Ju kurseni: 220 Lekë (Përfshirë taksat)
Shifrat POPS! Në tavolinën tuaj, në makinën tuaj ose në një raft. Pavarësisht se ku, zgjidhni vendin perfekt për Funko-n tuaj! Figurina dorëzohet në një kuti të veçantë me një dritare transparente që tregon brendësinë.
Shfaq një produkt tjetër 20