Fanola

Në gjendje
2.816 Lekë 1.759 Lekë
Ju kurseni: 1.057 Lekë (Përfshirë taksat)
Dëshironi të përmirësoni imazhin tuaj dhe të nxirrni në pah bukurinë tuaj? Atëherë maska e flokëve Nutri Care Fanola (1500 ml) do t'ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja! Shijoni përfitimet dhe avantazhet e produkteve Fanola dhe aksesorëve të tjerë parukerie të markave 100% origjinale ....
Në gjendje
3.808 Lekë 1.771 Lekë
Ju kurseni: 2.037 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Hair Mask Fanola (350 ml) will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Fanola products and other hairdressing accessories from 100% original brands . Capacity: 350 ml
Në gjendje
5.136 Lekë 2.512 Lekë
Ju kurseni: 2.624 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Mask for Coloured Hair Fanola No Yellow (1000 ml) 1000 ml will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Fanola products and other hairdressing accessories from 100% original brands . Capacity:...
BrandFanola StatusiNew
Në gjendje
3.808 Lekë 1.778 Lekë
Ju kurseni: 2.030 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Hair Mask No Yellow Fanola will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Fanola products and other hairdressing accessories from 100% original brands . Gender: Unisex
Në gjendje
4.171 Lekë 2.193 Lekë
Ju kurseni: 1.978 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Conditioner Fanola (250 ml) will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Fanola products and other hairdressing accessories from 100% original brands . Capacity: 250 ml Gender: Unisex Type:...
Në gjendje
5.136 Lekë 2.365 Lekë
Ju kurseni: 2.771 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Hair Mask No Orange Fanola (1000 ml) will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Fanola products and other hairdressing accessories from 100% original brands . Capacity: 1000 ml
BrandFanola StatusiNew
Jashtë stokut
2.232 Lekë 1.321 Lekë
Ju kurseni: 911 Lekë
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Shampoo No Yellow Fanola will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Fanola products and other hairdressing accessories from 100% original brands . Type: White Hair Recommended use: Hair...
BrandFanola Kapaciteti350 ml
Jashtë stokut
5.136 Lekë 2.361 Lekë
Ju kurseni: 2.775 Lekë
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Hair Mask No Yellow Fanola will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Fanola products and other hairdressing accessories from 100% original brands . Gender: Unisex
BrandFanola Kapaciteti1000 ml