Esperanza

Në gjendje
1.999 Lekë
(Përfshirë taksat)
Paketa Esperanza EK138 e tastierës dhe mausit USB e zezë PERSHKRIM I DETAJUAR Lloji i pajisjes Seti i tastierës dhe mausit Ndërfaqja Kabllo Teknologjia Kabllo USB-A, 1.8 m Lloji i Baterisë N/A Ngjyrë E zezë Numri i Partnerit...