Linja celulare

Në gjendje
4.000 Lekë 2.800 Lekë
Ju kurseni: 1.200 Lekë (Përfshirë taksat)
Kufje TWS Bluetooth me mbajtëse karikimi. WINK është kufje Bluetooth e vogël, e lehtë dhe e qëndrueshme në vesh. Kutia e karikimit ju lejon të karikoni kufjet deri në 4 herë për një kohë totale bisede/luajtjeje prej 25 orësh. Kontrollet me prekje ju lejojnë të menaxhoni thirrjet, volumin...
Në gjendje
4.000 Lekë 3.500 Lekë
Ju kurseni: 500 Lekë (Përfshirë taksat)
Kufje Bluetooth TWS me mbajtëse karikimi. SEEK është një kufje veshi me Bluetooth me një dizajn të vogël, me madhësi xhepi. Kutia e karikimit ju lejon të karikoni kufjet deri në 4 herë për një kohë loje totale prej 15 orësh. Ekrani LED në kasë tregon...
Në gjendje
4.000 Lekë 3.500 Lekë
Ju kurseni: 500 Lekë (Përfshirë taksat)
Kufje Bluetooth TWS me mbajtëse karikimi. FLICK është një kufje veshi Bluetooth me një përshtatje ergonomike dhe të rehatshme. Kutia e karikimit ju lejon të karikoni kufjet deri në 3 herë për një kohë totale të bisedës/luajtjes prej 20 orësh.Falë kontrolleve me...
Në gjendje
5.500 Lekë
(Përfshirë taksat)