BuddyPhones

Në gjendje
3.299 Lekë 2.969 Lekë
Ju kurseni: 330 Lekë (Përfshirë taksat)
AUDIO I SIGURTË PËR FËMIJË FITUESHËM TË ÇMIMIT: BuddyPhones janë kufje për fëmijë me më shumë çmime për dizajnin dhe veçoritë inovative. Të gjithë telefonat BuddyPhone kanë qark të integruar kufizues të volumit që mbron dëgjimin e fëmijëve. Mbështetur në nivelin e rekomanduar nga OBSH prej 85dB...
Në gjendje
1.999 Lekë 1.799 Lekë
Ju kurseni: 200 Lekë (Përfshirë taksat)
BuddyPhones Connect janë kufje jashtëzakonisht të qëndrueshme për fëmijë, dimensionet e të cilave mund të rregullohen sipas nevojës. Kanë një kordon që nuk rrudhet dhe janë modeli më i sigurt i kufjeve për fëmijën tuaj. Kufjet vijnë me një set ngjitëse, në mënyrë që kufjet të dekorohen sipas...
Në gjendje
2.399 Lekë 2.159 Lekë
Ju kurseni: 240 Lekë (Përfshirë taksat)
BuddyPhones Connect janë kufje jashtëzakonisht të qëndrueshme për fëmijë, dimensionet e të cilave mund të rregullohen sipas nevojës. Kanë një kordon që nuk rrudhet dhe janë modeli më i sigurt i kufjeve për fëmijën tuaj. Kufjet vijnë me një set ngjitëse, në mënyrë që kufjet të dekorohen sipas...
Në gjendje
3.799 Lekë 3.419 Lekë
Ju kurseni: 380 Lekë (Përfshirë taksat)
AUDIO I SIGURTË PËR FËMIJË FITUESHËM TË ÇMIMIT: BuddyPhones janë kufje për fëmijë me më shumë çmime për dizajnin dhe veçoritë inovative. Të gjithë telefonat BuddyPhone kanë qark të integruar kufizues të volumit që mbron dëgjimin e fëmijëve. Mbështetur në nivelin e rekomanduar nga OBSH prej 85dB...
Në gjendje
2.399 Lekë 2.159 Lekë
Ju kurseni: 240 Lekë (Përfshirë taksat)
Kufje ndarëse audio të sigurta me volum për fëmijë për fëmijë, volum maksimal i kufizuar audio BuddyPhones janë krijuar nga ONANOFF, një kompani dizajni dhe teknologjie që ka marrë emrin nga veçoria më themelore e të gjithë pajisjeve elektronike: butoni i ndezjes dhe i fikjes. Frymëzuar nga një...
Jashtë stokut
1.999 Lekë 1.799 Lekë
Ju kurseni: 200 Lekë (Përfshirë taksat)
kufje ndarëse audio të sigurta për volum për fëmijë për fëmijë audio volum i kufizuar maksimal BuddyPhones janë krijuar nga ONANOFF, një kompani dizajni dhe teknologjie që ka marrë emrin e saj nga veçoria më themelore e të gjithë pajisjeve elektronike: butoni i ndezjes dhe i fikjes. Frymëzuar...