Më gjerë

Në gjendje
4.156 Lekë 2.658 Lekë
Ju kurseni: 1.498 Lekë (Përfshirë taksat)
Dëshironi të përmirësoni imazhin tuaj dhe të nxirrni në pah bukurinë tuaj? Atëherë trajtimi kundër rënies së flokëve Broaer do t'ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja! Shijoni përfitimet dhe avantazhet e produkteve Broaer dhe aksesorëve të tjerë të parukierisë nga markat 100% origjinale...
Jashtë stokut
2.225 Lekë 1.557 Lekë
Ju kurseni: 668 Lekë (Përfshirë taksat)
Dëshironi të keni linjën më të mirë të trajtimeve të bukurisë në shtëpinë tuaj me produkte cilësore me një çmim të mirë? Epo, mos qëndroni pa heqës manikyri Broaer ! Kapaciteti: 200 ml Gjinia: Unisex Lloji: Pastrues i manikyrit
BrandMë gjerë StatusiNew