Bigben Interactive

Në gjendje
3.999 Lekë 3.599 Lekë
Ju kurseni: 400 Lekë (Përfshirë taksat)
Hyni në Sektorin e Caligarit të infektuar nga Kaosi dhe pastroni të papastërt me agjentët më të fuqishëm të Imperium of Man. Warhammer 40,000: Inquisitor Martyr është një Action-RPG e zymtë që përmban klasa të shumta të Inkuizicionit që do të zbatojnë vullnetin e Perandorit edhe në skajet më të...
Jashtë stokut
3.599 Lekë 3.239 Lekë
Ju kurseni: 360 Lekë (Përfshirë taksat)
Ky kuti përmban: mbulesë e jashtme e fortë, brendësi me jastëk dhe dorezë mbajtëse për Nintendo Switch-in tuaj Qese ruajtëse me zinxhir Dy organizatorë për katër karta lojërash Nintendo Switch ose tre karta loje dhe një kartë SD Gjuhë e brendshme e mbushur për mbrojtje më të madhe të ekranit....
Jashtë stokut
6.999 Lekë 6.299 Lekë
Ju kurseni: 700 Lekë (Përfshirë taksat)
TT ISLE of Man 2,simulimi më i avancuar i motorëve, pa garë në një garë kaq të kërkuar rrugore në një garë të tillë kërkuese të pista në një pistë kaq të kërkuar 3 kategori superbike, Super Sport, klasike, 34 ekipe me jetët e tyre, 18 kalorë të gjithë riders më të njohur të TT une OM
Jashtë stokut
3.599 Lekë 3.239 Lekë
Ju kurseni: 360 Lekë (Përfshirë taksat)
Ky kuti përmban: mbulesë e jashtme e fortë, brendësi me jastëk dhe dorezë mbajtëse për Nintendo Switch-in tuaj Qese ruajtëse me zile Dy organizatorë për katër karta lojërash Nintendo Switch ose tre karta loje dhe një kartë SD Gjuhë e brendshme e mbushur për mbrojtje të shtuar të ekranit...