Aristoni

Në gjendje
59.990 Lekë 39.990 Lekë
Ju kurseni: 20.000 Lekë (Përfshirë taksat)
Ngrohës uji elektrik ultra i hollë me dizajn elegant që mundëson instalimin e tij në shumë pozicione. Gati për dush. Ju njoftoni sapo uji të jetë ngrohur mjaftueshëm për të bërë dush. Shumëpozicion. Lejon instalimin horizontal dhe vertikal. Funksioni Eco Evo. Ju...
BrandAristoni Kapaciteti80 Litra
Në gjendje
55.000 Lekë 38.990 Lekë
Ju kurseni: 16.010 Lekë (Përfshirë taksat)
Ngrohës uji elektrik ultra i hollë me dizajn elegant që mundëson instalimin e tij në shumë pozicione. Gati për dush. Ju njoftoni sapo uji të jetë ngrohur mjaftueshëm për të bërë dush. Shumëpozicion. Lejon instalimin horizontal dhe vertikal. Funksioni Eco Evo. Ju...
BrandAristoni Kapaciteti50 Litra
Në gjendje
63.000 Lekë 53.000 Lekë
Ju kurseni: 10.000 Lekë (Përfshirë taksat)
Ngrohës uji elektrik ultra i hollë me dizajn elegant që mundëson instalimin e tij në shumë pozicione. Gati për dush. Ju njoftoni sapo uji të jetë ngrohur mjaftueshëm për të bërë dush. Shumëpozicion. Lejon instalimin horizontal dhe vertikal. Funksioni Eco Evo. Ju...
BrandAristoni Kapaciteti100 Litra
Në gjendje
29.990 Lekë 24.990 Lekë
Ju kurseni: 5.000 Lekë (Përfshirë taksat)
Ngrohës uji elektrik i montuar në mur me akumulim. Vjen në tre versione me kapacitet: 50, 80 dhe 100 litra. Teknologjia WaterPlus. Deri në 16% më shumë ujë në dispozicion. * * Kursimet maksimale të llogaritura në varësi të modelit: krahasimi i bërë në bazë të V40 në temperaturë...
BrandAristoni Kapaciteti80 Litra
Në gjendje
21.990 Lekë 15.990 Lekë
Ju kurseni: 6.000 Lekë (Përfshirë taksat)
Ngrohës uji elektrik muri me akumulim 50/10/100. Teknologjia WaterPlus *: jep deri në 16% ** më shumë ujë të nxehtë në dispozicion. Performanca e avancuar Në përputhje me rregulloret kryesore të ESWH Komoditet i plotë Termostat i dyfishtë nga jashtë Rregullimi i temperaturës së...
BrandAristoni Kapaciteti80 Litra
Në gjendje
13.000 Lekë 10.500 Lekë
Ju kurseni: 2.500 Lekë (Përfshirë taksat)
Ngrohës uji kompakt që i përshtatet nevojave tuaja. Ngrohës elektrik i ujit Blu Evo R Përmasat 49 x 46 x 60 CM Kapaciteti 30 kg Ngroheni në 45 minuta 8 valvul sigurie Termostati i jashtëm për zgjedhjen e temperaturës së dëshiruar.
BrandAristoni Kapaciteti10 Litra
Në gjendje
27.990 Lekë 16.990 Lekë
Ju kurseni: 11.000 Lekë (Përfshirë taksat)
Thithësit e lagështirës Thith 100% lagështi dhe pastron ajrin duke ju bërë të ndiheni sikur jeni në natyrë. Ideale për parandalimin e mykut. Dehumidifikues portativ me një dizajn tërheqës që garanton performancën më të mirë për sa i përket lehtësisë së përdorimit. Ariston Thermo DEOS...
Në gjendje
34.990 Lekë 24.990 Lekë
Ju kurseni: 10.000 Lekë (Përfshirë taksat)
Thithësit e lagështirës Thith 100% lagështi dhe pastron ajrin duke ju bërë të ndiheni sikur jeni në natyrë. Ideale për parandalimin e mykut. Gama e dehumidifikuesve DEOS Ariston dallohet për lehtësinë e përdorimit, përmasat e vogla dhe komoditetin absolut gjatë funksionimit. Lagështuesit...
Në gjendje
27.000 Lekë 22.990 Lekë
Ju kurseni: 4.010 Lekë (Përfshirë taksat)
Performancë e lartë Komoditet i plotë Cilësi e përhershme Teknologjia WaterPlus * : jep deri në 16% ** më shumë ujë të ngrohtë në dispozicion. Karakteristika Eco Evo e fuqizuar nga CoreTech: aktivizoni deri në 14% kursim të energjisë Cilësimet për rregullim manual dhe të...
BrandAristoni Kapaciteti80 Litra
Në gjendje
155.000 Lekë 131.990 Lekë
Ju kurseni: 23.010 Lekë (Përfshirë taksat)
Kondicioner me mur të ndarë me inverter me klasë energjie deri në A +++. PËRPARËSITË DHE PËRFITIMET Gaz ftohës R32 Klasa e energjisë deri në A +++ Teknologji 3D INVERTER E përputhshme me KIT ARISTON CLIMA R32 Wi-Fi Funksioni i memories Funksioni BOOSTER Sensori i rrjedhjes...
BrandAristoni Fuqia Motorike24000 BTU