Educational Toys

Age
Campaign
Brand
Price
Vendor
In stock
2.300 Lekë
(Including tax)
Një lodër prej pelushi e ëmbël Baby Minnie me aktivitete të dizajnuara posaçërisht për të vegjlit dhe ngjyra të ndritshme për të stimuluar interesin dhe shikimin e tyre. Me veshë të butë të shushurimës, një gjëmim, një kërcitje në bark dhe këmbët elastike, kjo lodër e butë do të ndihmojë...
In stock
1.500 Lekë
(Including tax)
In stock
4.149 Lekë 3.734 Lekë
You save: 415 Lekë (Including tax)
Let your child learn the fun way by building the blocks, completing the images and being rewarded with one of the wonderful Nursery Rhymes featured on CoComelon. As with all WOW! STUFF official licensed Cocomelon products, the CoComelon Musical Clever Blocks has been designed in collaboration...
In stock
890 Lekë
(Including tax)
Kodi: 14827
In stock
2.200 Lekë 1.490 Lekë
You save: 710 Lekë (Including tax)
Kodi: 09201
In stock
2.800 Lekë
(Including tax)
Pellushi Mickey Mouse Material i bute dhe antialergjik Miku me i mire i femijeve Gjatesia 45 cm.
In stock
8.000 Lekë
(Including tax)
-Electronic gym for children with music and colorful projections -R relaxes and entertains the child thanks to melodies and projections Soft cover 83cm round with cushion
In stock
8.000 Lekë
(Including tax)
Electronic gym for children with colorful music and projections -R relaxes and entertains the child thanks to melodies and projections Soft cover 83cm round with cushion
In stock
1.800 Lekë
(Including tax)
Clementoni box for children, contains the famous soft cubes to play with. The domed buildings are soft, completely washable, non-toxic produced with fragrance.
In stock
2.500 Lekë
(Including tax)
This fun and colorful toy helps develop logical companionship and cognitive skills as well as manual coordination! Press the funny center face to start playing and activate the light sequence with a catchy noise.
In stock
2.000 Lekë
(Including tax)
Kjo kuti e ëmbël muzikore me Minnie-n ose Mickey e butë në reliev do t'i shoqërojë vajzat / djemte  në shtrat falë melodive të saj relaksuese.
In stock
1.500 Lekë
(Including tax)
5 colored rings, of different sizes, to be placed on a sloping base. The rings are made with different surfaces to stimulate the tangible perception of children from the first months of life. It supports the development of manual skills and visual perception. It...
In stock
1.500 Lekë
(Including tax)
-Attach this adorable zebra friend to your baby's tray and let the exciting sensory play begin. -With its high-contrast straps and possible handle, with soft beads and hanging butterfly and klacker toys. -Fisher-Price Activity The zebra will keep your toddler busy like a bee - Where...
In stock
5.500 Lekë
(Including tax)
Makinë me Timon Aktivitetesh Rozë Një lojë argëtuese 2-në-1 që është një qendër aktiviteti edukativo-arsimor njëkohësisht!  Rrotat e drejtimit nxisin drejtimin, perceptimin e hapësirës dhe koordinimin.  Qendra e aktiviteteve edukative mëson numrat, shkronjat, format dhe ngjyrat,...
In stock
3.700 Lekë
(Including tax)
Sam is a toy with 5 shapes of colors, lights and 2 interactive buttons: learns in Italian and English the names of shapes, colors, animal names and entertains children thanks to animal songs, letters and first numbers.
In stock
1.100 Lekë
(Including tax)
Kodi: 25028
In stock
3.500 Lekë 3.000 Lekë
You save: 500 Lekë (Including tax)
Pellush Lepur me Muzike, i cili shoqerohet me flaje, fraza dhe kenge Italisht. Pellushi?eshte i bute dhe ndihmon femijet te zhvillojne aftesite e tyre.
In stock
1.600 Lekë
(Including tax)
-Five fun sides keep the baby entertained! -The child just needs the right age to understand and explore crowded activities, including a door that looks with the eye, a lion, and the revolving side for jokes and butterflies!
In stock
1.500 Lekë
(Including tax)
- Features: -Tunes and lights -Funny puppy shape -Keyboard to play -Sliding cube -Complete with crochet for installation in the stroller -On / OFF system
In stock
3.000 Lekë
(Including tax)
Një udhëtim i prekshëm që do të ndërtohet duke mbledhur pjesët maksimale të gomës së butë, të sigurt dhe jo toksike, të dizajnuara për të krijuar një përvojë tërheqëse për fëmijët. Sipërfaqja e pjesëve ka struktura të ndryshme lehtësuese për të stimuluar perceptimin prekës të fëmijës....
Show another 20 products
Age
Campaign
Brand
    Show all (54)
Price

Lekë  –  Lekë

  • 216Lekë
  • 23500Lekë
Vendor