Baby & Toddler Food

Brand
Price
Vendor
In stock
300 Lekë
(Including tax)
Përshkrimi 0-6 Muaj Qumësht i lëngshëm, gati për përdorim 200 ml Paketim steril, i sigurt & praktik Bazuar në 40 vjet kërkime mbi jetën e hershme
In stock
3.200 Lekë
(Including tax)
Aptamil Organic 1 Infant Formula është një ushqim i plotë i përshtatshëm që nga lindja si burimi i vetëm i të ushqyerit ose si një shtesë e qumështit të gjirit. Ai përmban lëndë ushqyese të rëndësishme të nevojshme në këtë moshë. I vetmi karbohidrat që përmban është laktoza dhe nuk përmban niseshte ose vaj palme.
In stock
2.400 Lekë
(Including tax)
PËRSHKRIMI APTAMIL KINDERMILCH 2+ (mbi 2 vjec)Fëmijët e kësaj moshe janë shumë aktive dhe kanë nevojë për një sistem imunitar të fuqishëm!Bota ku kanë lindur femijët tanë vazhdimisht ndryshon dhe zhvillohet. Ata do të përballen me shumë mundësi, por edhe me shume sfida, prandaj vogelushët tanë duhet të zhvillojnë aftesinë e përshtatjes që në fillimet e tyre dhe të përfitojnë prej saj për gjithë jetën.Përmban:Vitamina A, C dhe D (mbështesin sistemin imunitar) Jod- I domosdoshëm për rritjen si edhe për funksionin e hormonit të tiroidesVitaminë D & Kalcium – për rritjen dhe zhvillimin normal të kockave Proteina dhe vlera ushqyese të pershtatura për moshën Kombinimin tonë unik GOS/FOS Përmban vetëm Laktozë-pa shtesë sheqernash Sasi e madhe yndyrnash të pangopura SHËNIM I RËNDËSISHËM “Qumështi i gjirit është ushqimi ideal për rritjen e shëndetshme dhe për zhvillimin e foshnjave dhe të fëmijëve. Ai mbron nga diarreja dhe semundjet e tjera. ”KUJDES! Ky produkt do të përdoret për foshnjat mbi 6 muajshe si pjesë e një diete të larmishme me ushqim shtesë. Përpara se të vendosni të plotësoni ose të zëvendesoni ushqimin e gjirit me këtë produkt, këshillohuni me mjekun! Eshtë e rëndësishme për shëndetin e fëmijes suaj që të ndiqni të gjitha udhëzimet e përgatitjes. Në qoftë se ju përdorni për ushqyerje një shishe me biberon, fëmija mund të refuzojë të ushqehet nga gjiri. Eshtë më higjenike ta ushqeni me gotë ose me lugë. Kjo formulë nuk përdoret për foshnja nën 6 muaj.Kutia ruhet në vend të freskët e të thatë, <25. jo në frigorifer. Ruhet deri në 3 javë pas hapjes. Formula mund të ndotet me mikroorganizma gjatë prodhimit ose përgatitjes. Ajo duhet përgatitur veçmas për çdo vakt. Qumështi i mbetur në shishe duhet flakur menjëherë. Përbërësit Qumesht i skremuar, Produkte Hirre (hirre e demineralizuar, koncentrat hirre (nga qumeshti) Galakto-oligosaharide (nga qumeshti), Laktoze(nga qumeshti) Maltodekstrine, (nga qumeshti), Vajra Palme, Sinapi, Luledielli, Ortofosfat kaliumi, Ortofosfat kalciumi, Frukto-oligosaharide, Vaj peshku, Citrat kaliumi, Citrat magnezi, Karbonat kalciumi, Lecitin soje, Vitamine C, Vitamine D, Vitamine B12, Acid pantotenik, Acid folik,Vitamine A, Vitamine B2, Biotine, Niacine, Vitamine B6, Vitamine B1, Jodur kaliumi, Vitamine K. Alergjenë: qumështi, peshku, soja. Pesha neto 600G Vlerat ushqyese në 100 ml ushqim të përgatitur Energji 199 kj /47kcal ; Yndyrna 2.1g prej te cilave: (te ngopura 0.55 g, te pangopura me lidhje njefishe 1.14g te pangopura me lidhje shumefishe 0.37g, Karbohidrate 5.0 g prej te cilave sheqerna 4.8g; Fibra 0.9g; Proteina 1.8g; Kripe 0.06g; Vitamina: Vitamine A 74 µg, Vitamine D 2.9 µg, Vitamin E 1.0mg, Vitamine K 5.3 µg, Vitamine C 7.0 mg, Vitamin B1 0.04 mg, Vitamin B2 0.22 mg, Niacin 0.09 mg, Vitamin B6 0.05 mg, Acid Folik 15 µg, Vitamin B12 0.42 µg, Biotin1.6 µg, Acid pantotenik 0.37 mg, Minerale: Kalium 148 mg, Kalcium125 mg, Fosfor 101 mg Magnez 12 mg, Hekur 0.83 mg, Jod 24 µg, Laktoze 4.3g, LCPs³ 20.7 mg, Oligosaharide 1.3g, nga te cilat: GOS³ 1.17g, FOS³ 0.13g; ²LCPs=Zinxhir i gjatë yndyrnash të pangopura. ³GOS =Galakto-oligosaharide FOS= Frukto-oligosaharide
In stock
2.800 Lekë
(Including tax)
Qumesht organik per femije , i cili siguron nevojat ushqimore te foshnjes nga 6-12 muajsh. Qumështi i gjirit te nenes eshte formule e arte, por nese nuk keni mundesi qe ta ushqeni femijen me qumesht gjiri, atehere qumeshti Aptamilju ndihmon duke i plotesuar te gjitha nevojat ushqyese te foshnjes. Cdo vakt qe i jepet foshnjes duhet te permbaje vlerat e duhura ushqimore ne sasine e duhur. Ushyerja e shendetshme ne fillimet e jetes garanton nje zhvillim te shendetshem per femijet ne cdo stad te saj. Ingridientet:  Ne krahasim me Aptamil 2 permban dyfishin e sasise se hekurit qe t'u pergjigjet nevojave ne rritje te kesaj moshe, me shume kalcium; vitamina A, D; Perzierje unike prebiotikesh (scGOS/lcFOS); LCPUFA (zinxhir i gjate acidesh yndyrore shumefishe te pangopura); proteina; vitamina; antioksidante; fibra prebiotike; hekur; calcium dhe minerale te domosdoshme per rritjen e shendetshme te bebes (ne sasite dhe raportet e duhura). Perberja ne 100ml qumesht te pergatitur:  Proteina: 1.4g; Karbohidrate: 8.6g; Yundyrna: 3g; Hekur: 1mg; Kalcium: 65mg; Fibra prebiotike: 0.6g etj. Me nje sasi prej 800g *Shenim i rendesishem Qumeshti i gjirit esht ushqimi ideal per rritjen e shendetshme dhe zhvillimin e foshnjave e te femijeve. Ai mbron nga diarreja dhe semundjet e tjera *Kujdes: Perpara se te vendosesh te plotesosh ose zevendesosh qumeshtin e gjirit me kete produkt, keshillohuni me mjekun ose personin qe ofron kujdes shendetesor per nenen dhe femijen.
In stock
2.400 Lekë
(Including tax)
PËRSHKRIMI APTAMIL KINDERMILCH 1+ (mbi 1 vjec) Fëmijët e kësaj moshe janë shumë aktive dhe kanë nevojë për një sistem imunitar të fuqishëm! Bota ku kanë lindur femijët tanë vazhdimisht ndryshon dhe zhvillohet. Ata do të përballen me shumë mundësi, por edhe me shume sfida, prandaj vogelushët tanë duhet të zhvillojnë aftesinë e përshtatjes që në fillimet e tyre dhe të përfitojnë prej saj për gjithë jetën.Përmban:Vitamina A, C dhe D (mbështesin sistemin imunitar) Jod- I domosdoshëm për rritjen si edhe për funksionin e hormonit të tiroides Vitaminë D & Kalcium – për rritjen dhe zhvillimin normal të kockave Proteina dhe vlera ushqyese të pershtatura për moshën. Kombinimin tonë unik GOS/FOS. Përmban vetëm Laktozë-pa shtesë sheqernash .Sasi e madhe yndyrnash të pangopura SHËNIM I RËNDËSISHËM“Qumështi i gjirit është ushqimi ideal për rritjen e shëndetshme dhe për zhvillimin e foshnjave dhe të fëmijëve. Ai mbron nga diarreja dhe semundjet e tjera.”KUJDES! Ky produkt do të përdoret për foshnjat mbi 6 muajshe si pjesë e një diete të larmishme me ushqim shtesë. Përpara se të vendosni të plotësoni ose të zëvendesoni ushqimin e gjirit me këtë produkt, këshillohuni me mjekun! Eshtë e rëndësishme për shëndetin e fëmijes suaj që të ndiqni të gjitha udhëzimet e përgatitjes. Në qoftë se ju përdorni për ushqyerje një shishe me biberon, fëmija mund të refuzojë të ushqehet nga gjiri. Eshtë më higjenike ta ushqeni me gotë ose me lugë. Kjo formulë nuk përdoret për foshnja nën 6 muaj.Kutia ruhet në vend të freskët e të thatë, <25. jo në frigorifer. Ruhet deri në 3 javë pas hapjes. Formula mund të ndotet me mikroorganizma gjatë prodhimit ose përgatitjes. Ajo duhet përgatitur veçmas për çdo vakt. Qumështi i mbetur në shishe duhet flakur menjëherë. Përbërësit Qumesht i skremuar, Produkte Hirre (hirre e demineralizuar, koncentrat hirre (nga qumeshti) Galakto-oligosaharide (nga qumeshti), Laktoze(nga qumeshti) Maltodekstrine, (nga qumeshti), Vajra Palme, Sinapi, Luledielli, Ortofosfat kaliumi, Ortofosfat kalciumi, Frukto-oligosaharide, Vaj peshku, Citrat kaliumi, Citrat magnezi, Karbonat kalciumi, Lecitin soje, Vitamine C, Vitamine D, Vitamine B12, Acid pantotenik, Acid folik,Vitamine A, Vitamine B2, Biotine, Niacine, Vitamine B6, Vitamine B1, Jodur kaliumi, Vitamine K. Alergjenë: qumështi, peshku, soja. Pesha neto 600g Vlerat ushqyese në 100 ml ushqim të përgatitur Energji 271 kj /50kcal ; Yndyrna 2.2g prej te cilave: (te ngopura 0.59 g, te pangopura me lidhje njefishe 1.21g te pangopura me lidhje shumefishe 0.39g, Karbohidrate 5.3 g prej te cilave sheqerna 5.1g; Fibra 1.0 g; Proteina 1.9g; Kripe 0.07g; Vitamina: Vitamine A 78 µg, Vitamine D 3.1 µg, Vitamin E 1.1mg, Vitamine K 5.6 µg, Vitamine C 7.4 mg, Vitamin B1 0.04 mg, Vitamin B2 0.23 mg, Niacin 0.10 mg, Vitamin B6 0.05 mg, Acid Folik 16 µg, Vitamin B12 0.45 µg, Biotin1.6 µg, Acid pantotenik 0.37 mg, Minerale: Kalium 157 mg, Kalcium133mg, Fosfor 101 mg Magnez 13 mg, Hekur 0.88 mg, Jod 25 µg. Laktoze 4.3g, LCPs³ 21.9 mg, Oligosaharide 1.4g, nga te cilat: GOS³ 1.26g, FOS³ 0.14g. ³LCPs=Zinxhir i gjatë yndyrnash të pangopura ³GOS =Galakto-oligosaharide FOS= Fruk¬to-oligosaharide
In stock
3.300 Lekë
(Including tax)
Laktozë (nga qumështi i lopës), Vajra vegjetale (vaj luledielli me acid oleik të lartë, vaj kokosi, vaj rapsi, vaj luledielli), Qumësht lope i skremuar, Hirrë e demineralizuar (nga qumështi i lopës), Galakto-oligosaharide (nga qumështi i lopës), Koncentrat hirre (nga qumështi i lopës), Proteina e qumështit të lopës, Frukto-oligosaharide, Vaj peshku, Fosfat trikalciumi, Klorur kaliumi, Vaj nga Mortierella Alpina, Citrat natriumi, 2′-fukosilaktoza (2′-FL), Klorur koline, Citrati i kaliumit, Klorur magnezi, Acidi askorbik, Hidrogjen fosfat i magnezit, Emulsifikues (lecitina e sojës), Taurinë, Inositol, Bifidobakterium breve M-16V, Sulfat hekuri, Sulfat zinku, Uridine 5′-monofosfat kripë natriumi , Citidinë-5′-monofosfat, Antioksidant (Askorbil palmitat), Adenozinë 5′-monofosfat, Kripë natriumi inozine 5′-monofosfat,  L-Karnitinë, Nicotinamidë, D-pantotenat kalciumi, Kripë natriumi 5′-monofosfat guanozine, Sulfat bakri, DL-Alfa-tokoferol , Retinil palmitat, Riboflavin, Hidroklorur tiaminë , Piridoksin hidroklorid, Jodur Kaliumi, Acid Pteroylmonoglutamic , Sulfat mangani, Selenit natriumi, Fitomenadione, Kolekalçiferol, Energji 285 kJ/68 kcal; Yndyra 3.5 g; Prej të cilave:  Të Saturuara    1.1 g; të  Monosaturuara 1.7 g; të Polisaturuara 0.60 g; Acidi linoleik (LA) 466 mg; Acidi α-linolenik (ALA) 56 mg; Acidi arakidonik (AA) 17 mg; Acidi dokosaheksaenoik (DHA) 17 mg; Karbohidrate 7.6         g; nga të cilat: Sheqerna 7.4 g; Laktozë 7.1 g; Poliolet: Inositol 6.5 mg; Fibra 0.60 g nga të cilat: GOS2  0.50 g; FOS3 0.08 g; 2’FL4 0.03 g; Proteina 1.4 g; Proteina hirre 0.80 g; Kazeinë 0.50 g; Kripë 0.06g; Vitamina: Vitaminë A   60 µg; Vitaminë D 1.5 µg; Vitaminë E 1.2 mg TE; Vitaminë K 4.3 µg; Vitaminë C 10 mg; Tiaminë (B1)  0.06 mg; Riboflavinë (B2) 0.15mg; Niacin (B3)  0.44 mg; Vitaminë B6 0.05 mg; Folate 14 µg; Vitamina B12 0.13 µg; Biotina 1.8 µg; Acidi pantotenik 0.51 mg; Mineralet: Natrium 23 mg; Kaliumi 79 mg; Klorur 58 mg; Kalcium 57 mg; Fosfor 40 mg; Magnez 6.8 mg; Hekur 0.54 mg; Zink 0.50 mg; Bakër 0.05 mg; Mangan 0.004 mg; Fluor <=0,01 mg; Selen 2.6 µg; Jod 13 µg; L-Karnitinë 1.5 mg; Kolina 24 mg; Taurina 5.5 mg; Karbohidrate jo kalorike 0.20 g ; Nukleotide 2.4mg   2 Galakto-oligosaharide 3  Frukto-oligosaharide 4 2’Fukosilaktozë
In stock
1.800 Lekë
(Including tax)
Aptamil AR 2 për foshnja 6-12 muaj. Për menaxhimin e regurgitimit & refluksit nepermjet ushqyerjes Frymëzuar nga 40 vjet kërkime pioniere mbi shëndetin gastrointestinal. Aptamil AR është ushqim për nevoja speciale mjekësore. Jepet me keshillen dhe nen vezhgimin e mjekut. Refluksi ndodh kur përmbajtja e stomakut kthehet në ezofag pas ushqyerjes, Regurgitimi ndodh kur kjo masë arrin në gojë. Aptamil AR përmban një pastë të krijuar nga bishtajat e karobit, e cila e trash formulën, pa ndikuar në përbërjen dhe vlerat ushqimore të saj. Ajo redukton me 78% episodet e regurgitimit. Aptamil AR 1& 2 është një formulë patentë e gjeneratës së re, e cila tashmë përmban prebiotikë scGOS/lcFOS ,Postbiotikë & HMO 3’GL, (oligosaharide që gjenden në qumështin e gjirit) kombinim i provuar shkencërisht që përmirëson mikrobiotën dhe forcon imunitetin e bebeve. Formulat e zakonshme AR përdorin niseshten ose drithërat për të mpiksur formulën, të cilat shndërrohen në lëng sapo bien në kontakt me amilazën dhe lëngjet gastrike duke humbur kështu efektin antirefluks. •Kini kujdes! Aptamil AR është pak më i trashë se formulat standarte prandaj rekomandohet të përdoret një biberon me një vrimë, e cila të ketë një madhësi normale për të lejuar rrjedhjen e qumështit. Kur të filloni përdorimin e Aptamil AR, mund të vini re ndryshim në jashtëqitjen e bebit, ajo bëhet më e shpeshtë dhe më e butë, me një përbërje si pudingu.  -Alergjene: qumeshti, peshku, soja. Pesha neto 400g Paketimi: 400 gr Përberesit në 100 ml ushqim të përgatitur AR 2 Energji 285 kj /68kcal; Yndyrna 3.2g prej te cilave: (te ngopura 1.4 g, (te monopasaturuara 1.2g, te polipasaturuara 0.50g) ; Acid linoleik (LA) 428 mg; α-Acid linoleik(ALA) 51mg; Acid arakidonik (AA) 8.8 mg; Acid dokosahekzanoik DHA 17mg; Karbohidrate 8.1g prej te cilave: (sheqer 8.0g, laktoze 7.8g, inositol 8.0mg); Fibra 0.7g prej te cilave: GOS³ 0.24g, FOS³ 0.04g, 3’GL ⁴ 0.015g) ; Proteina 1.4g; Kazeine 0.8g; Proteina hirre 0.50g; Vitamina: Vitamine A 60μg; Vitamine D 1.7μg; Vitamine E 1.1mg TE; Vitamine K 5.9μg; Vitamine C 8.8mg; Vitamine B1 0.06mg; Vitamine B2 0.14mg; Vitamine B3 0.46mg; Vitamine B6 0.05 mg; Folate 16μg; Vitamine B12 0.09μg; Biotin 1.8μg; Acid Pantotenik 0.56mg; Minerale: Natrium 23mg; Kalium 74mg; Klorid 54mg; Kalcium 95mg; Fosfor 55mg; Magnez 6.8mg; Hekur 1.1mg; Zink 0.65mg; Baker 0.05mg; Mangan 0.01mg; Fluor ≤ 0.006mg ; Molibde¬num≤6.1μg, Selen 3.1μg, Krom≤6.1μg, Jod 13μg; L-karnitine 2.0mg; Koline 15mg; Taurine 5.1mg; Karbohidrate jokalorike 0.12g; Nukleotide 2.4mg *Shenim i rendesishem Qumeshti i gjirit esht ushqimi ideal per rritjen e shendetshme dhe zhvillimin e foshnjave e te femijeve. Ai mbron nga diarreja dhe semundjet e tjera *Kujdes: Perpara se te vendosesh te plotesosh ose zevendesosh qumeshtin e gjirit me kete produkt, keshillohuni me mjekun ose personin qe ofron kujdes shendetesor per nenen dhe femijen.
In stock
1.600 Lekë
(Including tax)
Aptamil 2  është një qumësht formulë e pasur me Omega-3 LCP, Hekur, Vitamina A, C, D dhe GOS/FOS & 3’-GL për të mbështetur rritjen e fëmijës dhe për të plotësuar nevojat ushqimore. Vitamina D është e rëndësishme për zhvillimin e kockave dhe rritjen e imunitetit. Hekuri ndihmon në funksionin dhe zhvillimin normal të trurit. I pwrshtatshwm pwr fwmijw nga 6 deri nw 12 muaj.
In stock
2.800 Lekë
(Including tax)
Aptamil Pronutra Advance 1-Formulë foshnjore 800gr Është një formulë foshnjore e kompletuar, e përgatitur posaçërisht për të plotësuar nevojat nutricionale të bebeve tuaja në stadet e hershme të zhvillimit të tyre - nga lindja deri 6 muaj. Formulë e patentuar e gjeneratës së ardhshme, që kombinon përzierjen tone unike të elementeve me proçesin tonë unik dhe të avancuar. Pas kësaj periudhe rekomandohet të kalohet gradualisht nga stadi 1 tek stadi 2 (Aptamil 2).  Ingridientët: Përzierje unike prebiotikësh (scGOS/lcFOS) dhe postbiotikësh (HMO 3”GL); LCPUFA (zinxhir i gjate acidesh yndyrore shumëfishe të pangopura); proteina; vitamina; antioksidantë; hekur; kalcium dhe minerale të domosdoshme për rritjen e shëndetshme të bebes (në sasitë dhe raportet e rekomanduara). Alergjenë: qumështi, peshku, soja. Përbërja ne 100ml qumësht të përgatitur: Energji 285kj/68 kcal ; Yndyrna 3.2g : (te ngopura 1.4 g, Acide yndyrore shumefishe te pangopura 0.5g, (ALA) 51.4mg, LCPs² 0.03g, (DHA) 17.0mg, (ARA) 8.8mg); Karbohidrate 8.2g: (sheqer 8.1, laktoze 7.8g, inositol 6.6mg); Fibra 0.6g: (GOS³ 0.5g, FOS³ 0.08g, 3’GL (HMO)⁴ 0.015g) Proteina 1.4g; Vitamina: Vitamine A 60μg, Vitamine D 1.7μg, Vitamine E 0.77mg, Vitamine K 5.9μg, Vitamine C 9.0mg, Vitamine B1 0.05mg, Vitamine B2 0.14mg, Vitamine B3 0.46mg, Vitamine B6 0.05mg, Acid folik 13μg, Vitamine B12 0.17μg, Biotin 1.8μg, Acid Pantotenik 0.49mg, Minerale; Natrium 23mg, Kalium 78mg, Klorid 54mg, Kalcium 73mg, Fosfor 50 mg, Magnez 7.1mg, Hekur 1.0mg, Zink 0.50mg, Baker 0.05mg, Mangan 0.005mg, Fluor <= 0.006mg, Selen 3.1μg, Jod 13μg, L-karnitine 2.00mg, Koline15mg, Taurine 5.1mg, Nukleotide 2.4mg, Karbohidrate jokalorike 0.2g Doza standarte: Aptamil 1 Pronutra ADVANCE= 90 ml ujë + 3 lugë matëse Paketim në Eazy Pack 800gr. *Shenim i rendesishem Qumeshti i gjirit esht ushqimi ideal per rritjen e shendetshme dhe zhvillimin e foshnjave e te femijeve. Ai mbron nga diarreja dhe semundjet e tjera *Kujdes: Perpara se te vendosesh te plotesosh ose zevendesosh qumeshtin e gjirit me kete produkt, keshillohuni me mjekun ose personin qe ofron kujdes shendetesor per nenen dhe femijen.
In stock
3.300 Lekë
(Including tax)
Energji 285 kJ/68 kcal; Yndyra 3.5 g; Prej të cilave:  Të Saturuara    1.1 g; të  Monosaturuara 1.7 g; të Polisaturuara 0.60 g; Acidi linoleik (LA) 466 mg; Acidi α-linolenik (ALA) 56 mg; Acidi arakidonik (AA) 17 mg; Acidi dokosaheksaenoik (DHA) 17 mg; Karbohidrate 7.6         g; nga të cilat: Sheqerna 7.4 g; Laktozë 7.1 g; Poliolet: Inositol 6.5 mg; Fibra 0.60 g nga të cilat: GOS2  0.50 g; FOS3 0.08 g; 2’FL4 0.03 g; Proteina 1.4 g; Proteina hirre 0.80 g; Kazeinë 0.50 g; Kripë 0.06g; Vitamina: Vitaminë A   60 µg; Vitaminë D 1.5 µg; Vitaminë E 1.2 mg TE; Vitaminë K 4.3 µg; Vitaminë C 10 mg; Tiaminë (B1)  0.06 mg; Riboflavinë (B2) 0.15mg; Niacin (B3)  0.44 mg; Vitaminë B6 0.05 mg; Folate 14 µg; Vitamina B12 0.13 µg; Biotina 1.8 µg; Acidi pantotenik 0.51 mg; Mineralet: Natrium 23 mg; Kaliumi 79 mg; Klorur 58 mg; Kalcium 57 mg; Fosfor 40 mg; Magnez 6.8 mg; Hekur 0.54 mg; Zink 0.50 mg; Bakër 0.05 mg; Mangan 0.004 mg; Fluor <=0,01 mg; Selen 2.6 µg; Jod 13 µg; L-Karnitinë 1.5 mg; Kolina 24 mg; Taurina 5.5 mg; Karbohidrate jo kalorike 0.20 g ; Nukleotide 2.4mg 2 Galakto-oligosaharide 3  Frukto-oligosaharide 4 2’Fukosilaktozë Laktozë (nga qumështi i lopës), Vajra vegjetale (vaj luledielli me acid oleik të lartë, vaj kokosi, vaj rapsi, vaj luledielli), Qumësht lope i skremuar, Hirrë e demineralizuar (nga qumështi i lopës), Galakto-oligosaharide (nga qumështi i lopës), Koncentrat hirre (nga qumështi i lopës), Proteina e qumështit të lopës, Frukto-oligosaharide, Vaj peshku, Fosfat trikalciumi, Klorur kaliumi, Vaj nga Mortierella Alpina, Citrat natriumi, 2′-fukosilaktoza (2′-FL), Klorur koline, Citrati i kaliumit, Klorur magnezi, Acidi askorbik, Hidrogjen fosfat i magnezit, Emulsifikues (lecitina e sojës), Taurinë, Inositol, Bifidobakterium breve M-16V, Sulfat hekuri, Sulfat zinku, Uridine 5′-monofosfat kripë natriumi , Citidinë-5′-monofosfat, Antioksidant (Askorbil palmitat), Adenozinë 5′-monofosfat, Kripë natriumi inozine 5′-monofosfat,  L-Karnitinë, Nicotinamidë, D-pantotenat kalciumi, Kripë natriumi 5′-monofosfat guanozine, Sulfat bakri, DL-Alfa-tokoferol , Retinil palmitat, Riboflavin, Hidroklorur tiaminë , Piridoksin hidroklorid, Jodur Kaliumi, Acid Pteroylmonoglutamic , Sulfat mangani, Selenit natriumi, Fitomenadione, Kolekalçiferol, D-Biotin, Cianokobalamin. Alergjenë:  Qumështi, Peshku, Soja Lani duart dhe sterilizoni të gjitha mjetet. Zieni ujin dhe lëreni të ftohet në 40°C. Matni sasinë e ujit që duhet (sipas udhëzimit) në shishen e sterilizuar. Duke përdorur lugën e ofruar, rrafshoni pluhurin me nivelues. Mos e shtypni/grumbulloni pluhurin. Shtoni numrin e saktë të lugëve matëse në ujë. Kjo mund të gjendet në udhëzuesin e ushqimit në paketë. Mbyllni shishen dhe tundeni mirë derisa pluhuri të tretet plotësisht. Ftohni nën ujë të rrjedhshëm. Kontrolloni temperaturën e qumështit tek kyci i dorës (rreth 37°C). Ushqejeni fëmijën menjëherë pas përgatitjes . Pastroni enët menjëherë pas përdorimit. Mos i ripërdorni mbetjet. Mbajeni paketimin e mbyllur fort në një vend të freskët (<25°C), të thatë, jo në frigorifer. Përdoret brenda 3 javësh pas hapjes. Të dhënat e udhëzuesit ushqimor janë të përgjithshme. Fëmija juaj mund të ketë nevojë për më shumë ose më pak se sasia e tabelës Mosha e   fëmijës Pesha e përafërt në kg Ushqyerja për 24 orë Ujë (ml) Lugë Matëse 6 – 12 muaj 6 – 11 3 180 6 Nga  12 muaj në vazhdim >10 2 210 7
In stock
300 Lekë
(Including tax)
Përshkrim  Qumësht i lëngshëm Aptamil, me një sasi prej 200 ml, me vitaminë D për të mbështetur funksionin normal të sistemit imunitar. Ka një paketim steril, të sigurt dhe praktik. Ka në përbërje ujë, laktozë (nga qumështi), vajra bimore, lecitinë soje, vaj peshku, fosfat kalciumi, kloid kaliumi, citrat kaliumi, hidroksid kaliumi, citrate natriumi, inositol, klorid magneziumi, L-karnitinë, acid pantotenik, antioksidant, nikotinamid, karbonat kalciumi, përmban Vitamina (B2, B1, B6, A, E, C, D3), acid folik, biotinë, GOS, etj. Ky produkt mund të përdoret për foshnjat mbi 6 muajsh. Përpara se të vendosësh të plotësosh ose të zëvendësosh ushqimin e gjirit me këtë produkt, këshillohu me mjekun!
In stock
2.800 Lekë
(Including tax)
Aptamil  PRE - 800gr Është një formulë foshnjore e kompletuar, e përgatitur posaçërisht për të plotësuar nevojat nutricionale të bebeve tuaja në stadet e hershme të zhvillimit të tyre - nga lindja deri 6 muaj. Rekomandohet të përdoret në javët e para të jetës dhe pastaj të kalohet tek Aptamil 1. Formulë e patentuar e gjeneratës së ardhshme, që kombinon përzierjen tone unike të elementeve me proçesin tonë unik dhe të avancuar. Pas kësaj periudhe rekomandohet të kalohet gradualisht nga stadi 1 tek stadi 2 (Aptamil 2). Ingridientët: Përzierje unike prebiotikësh (scGOS/lcFOS) dhe postbiotikësh (HMO 3”GL); LCPUFA (zinxhir i gjate acidesh yndyrore shumëfishe të pangopura); proteina; vitamina; antioksidantë; hekur; kalcium dhe minerale të domosdoshme për rritjen e shëndetshme të bebes (në sasitë dhe raportet e rekomanduara). Alergjenë: qumështi, peshku, soja. Përbërja ne 100ml qumësht të përgatitur: Energji 276 kj /66 /kcal ; Yndyrna 3.4g prej te cilave: (te ngopura 1.5 g, Acide yndyrore shumefishe te pangopura 0.6g, Dokosahekzanoik acid (DHA) 16.5mg); Karbohidrate 7.4g prej te cilave: (sheqer 7.3g, laktoze 7.0g, inositol 7.2mg); Fibra 0.6g prej te cilave: ( GOS³ 0.48g, FOS³ 0.08g) Proteina 1.3g; Vitamina Vitamine A 58μg, Vitamine D 1.6μg, Vitamine E 1.1mg, Vitamine K 5.8μg, Vitamine C 9.2mg, Vitamine B1 0.06mg, Vitamin B2 0.14mg, Vi¬tamin B3 0.43mg, Vitamine B6 0.05mg, Acid folik 14μg, Vitamine B12 0.17μg, Biotine 1.7μg, Acid Pantotenik 0.53mg, Minerale; Natrium 22mg, Kalium 71mg, Klorid 52mg, Kalcium 60mg, Fosfor 41 mg, Magnez 5.4mg, Hekur 0.53mg, Zink 0.48mg, Baker 0.05mg, Mangan 0.003mg, Fluor ≥ 0.006mg, Selen 3.0μg, Jod 13μg , L-karnitine 2.1mg, Koline 22mg,Taurine 5.4mg, Nukleotide 2.3mg, Karbohidrate jokalorike 0.2g Doza standarte: 100 ml Aptamil Pre Pronutra ADVANCE = 90 ml ujë + 3 luge matëse Paketim në Eazy Pack 800gr. *Shenim i rendesishem Qumeshti i gjirit esht ushqimi ideal per rritjen e shendetshme dhe zhvillimin e foshnjave e te femijeve. Ai mbron nga diarreja dhe semundjet e tjera *Kujdes: Perpara se te vendosesh te plotesosh ose zevendesosh qumeshtin e gjirit me kete produkt, keshillohuni me mjekun ose personin qe ofron kujdes shendetesor per nenen dhe femijen.
In stock
1.600 Lekë
(Including tax)
Qumesht organik per femije, i cili siguron nevojat ushqimore te foshnjes qe perj moshes 24muajsh. Femijet ne kete moshe mund ta tolerojne qumeshtin e lopes, por ai nuk mund t'u ofroje vlerat e nevojshme ushqimore. Cdo vakt qe i jepet foshnjes duhet te permbaje vlerat e duhura ushqimore ne sasine e duhur. Ingridientet:  Qumeshti Aptamil 4 permban: • Me pak yndyre te ngopur, me pak natriumi dhe me pak proteina sesa ne qumeshtin e lopes • Perzierje e patentuar e prebiotikeve per floren e zorreve te shendetshme • Te gjitha vitaminat, mineralet dhe mikroelementet e rendesishme • Eshte i pasur me hekur per te parandaluar anemine Paketim: 400 gr.
In stock
800 Lekë 490 Lekë
You save: 310 Lekë (Including tax)
The Fresh Fruit Feeder is made from the highest food grade silicone which is BPA Free, Latex Free, Petroleum Free This flexible silicone baby feeder is easier and more convenient to clean than other food mesh feeders. You can simply wash it in warm soap water before disinfection in boiling...
In stock
1.800 Lekë
(Including tax)
Përbërja:100% proteina hirre të hidrolizuara pjesërisht për të lehtësuar tretjen dhe zbutur jashtëqitjen: Laktozë e reduktuar ( deri 50% më pak në krahasim me formulën standarte) për të reduktuar shqetësimet abdominal; ß-palmitat për të përmirësuar përthithjen e yndyrës dhe kalciumit, pakësuar precipitimin e kalciumit që shkakton konstipacion dhe për të zbutur jashtëqitjen; Përzierje patentë prebiotikësh scGOS/lcFOS (raport 9:1) që përmirëson karakteristikat e jashtëqitjes. Niseshte që mpiks formulën për të parandaluar marrjen e tepërt të ajrit; LCPUFAs (omega-3 and omega-6) në sasinë dhe raportin e duhur për të mbështetur zhvillimin e trurit dhe syve; Antioksidantë, për të mbrojtur trupin e foshnjës nga dëmtimi i qelizave prej radikaleve të lira; Vitamina dhe minerale esenciale si hekuri, kalciumi, fosfori etj. për të plotësuar të gjitha nevojat nutricionale të foshnjës. Nukleotide që janë blloqe ndërtuese të DNA dhe që gjenden në qumështin e gjirit. Paketimi 400gr  *Shenim i rendesishem    Qumeshti i gjirit esht ushqimi ideal per rritjen e shendetshme dhe zhvillimin e foshnjave e te femijeve.   Ai mbron nga diarreja dhe semundjet e tjera   *Kujdes:   Perpara se te vendosesh te plotesosh ose zevendesosh qumeshtin e gjirit me kete produkt, keshillohuni me mjekun ose personin qe ofron kujdes shendetesor  per nenen dhe femijen.
In stock
2.800 Lekë
(Including tax)
Aptamil 3 me Pronutra Advance – Formulë qumështi e rritjes 800gr. Bazuar në 40 vjet kërkime shkencore dhe frymëzuar nga nevojat e bebeve, ne krijuam formulën e gjeneratës së ardhshme Pronutra ADVANCE. Formulë e patentuar e gjeneratës së ardhshme, që kombinon përzierjen tonë unike të elementeve me proçesin tonë unik. Ajo është e përgatitur posaçërisht për të mbështetur sistemin imunitar të vogëlushit tuaj. Është përshtatur sipas nevojave të femijës së kësaj moshe për minerale të veçanta si hekuri dhe zinku. Aptamil 3 është i përshtatshëm për moshën 10 muaj e lart dhe përdoret si pjesë e një diete të balancuar e të larmishme. Përmban Vitamina C & D të cilat kontribojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar.
In stock
1.800 Lekë
(Including tax)
Specifika: Permbajtja e pastes se krijuar nga bishtajat e karobit, sjell trashjen e formules, por pa ndikuar te vlerat ushqyese te saj duke reduktuar me 78% episodet e regurgitimit Formule e gjenerates se re qe permban prebiotike scGOS/lcFOS, postbiotike & HMO 3’GL, (oligosaharide qe gjenden ne qumeshtin e gjirit) kombinim i provuar shkencerisht qe permireson mikrobioten dhe forcon imunitetin e bebeve Gjate fillimit te perdorimit te formules anti-refluks do vihet re nje ndyrshim ne konsistencen e feceve te femijes ( behet me e bute) Përbërësit:  100% proteina hirre, laktoze, ß-palmitat, perzierje patente prebiotikesh scGOS/lcFOS (raport 9:1), niseshte,  LCPUFAs (omega-3 and omega-6), vitamina dhe minerale, antioksidante. Përgatitja: Lani duart dhe sterilizoni te gjitha mjetet Zieni uje te fresket dhe lereni te ftohet ne temperaturen 40°C Mateni sasise e kerkuar te ujit ( referojuni tabeles udhezuese) ne nje shishe te sterilizuar Perdorni lugen qe gjendet brenda kutise dhe sheshojeni pluhurin te niveluesi Mos e ngjeshni ose shtoni pluhurin Shtoni sasine e sakte te pluhurit ne uje, qe mund ta gjeni ne tabelen udhezuese ne anen e pasme te paketimit Mbylleni shishen dhe tundeni menjehere, fort dhe vertikalisht për 10 sekonda derisa pluhuri te jete tretur Ftoheni shishen nen uje te rrjedhshem dhe kontrolloni temperaturen Perdoreni ushqimin menjehere Vlerat ushqyese për 100ml qumësht të përgatitur: Energji - 276kj /66kcal Yndyrna - 3,4g, prej te cilave: (te ngopura - 1,5 g, te monopasaturuara - 1.3g, te polipasaturuara - 0.60g) Acid linoleik (LA) - 450mg; α-Acid linoleik(ALA) - 54mg; Acid arakidonik (AA) - 17mg; Acid dokosahekzanoik (DHA) - 17mg Karbohidrate - 7.3g prej te cilave: (sheqer - 7.2g, laktoze - 7.0g, inositol - 7.3mg) Fibra - 0.70 g prej te cilave: (GOS² - 0.24 g, FOS³ - 0.04 g, 3’GL ⁴ - 0.015 g) Proteina - 1.3 g Kazeine - 0.80 g Proteina hirre - 0.50 g Kripe - 0.05 g Vitamina: Vitamine A - 58μg; Vita­mine D - 1.6μg; Vitamine E - 1.1 mg TE; Vitamine K - 5.8μg; Vitamine C - 9.2mg; Vitamine B1 - 0.07mg; Vitamine B2 - 0.14mg; Vitamine B3 - 0.43mg; Vitamine B6 - 0.05mg; Folate - 14 μg; Vitamine B12 - 0.08μg; Biotin - 1.7μg; Acid Pantotenik - 0.50mg Minerale: Natrium - 22mg; Kalium - 75mg; Klorid - 53mg; Kalcium - 79mg; Fosfor - 51mg; Magnez - 5.1mg; Hekur - 0.79mg; Zink - 0.63mg; Baker - 0.05mg; Mangan - 0.004mg; Fluor ≤ 0.006mg; Molybdenum ≤ 5.9μg; Selen - 3,0μg; Krom ≤ 5.9μg; Jod - 13 μg, L-karnitine - 2.1mg; Koline - 22mg; Taurine - 5.3mg; Karbohidrate jokalorike - 0.10g; Nukleotide - 2.3 mg Rrezik alergjie:  Peshku, Soja, Qumeshti.  Sasia:  400 gr. Formula eshte e pershtatshme per 6 muajt e pare te jetes: 8718117607839 Si ta përdorim? Lani duart dhe sterilizoni te gjitha mjetet Zieni uje te fresket dhe lereni te ftohet ne temperaturen 40°C Mateni sasise e kerkuar te ujit ( referojuni tabeles udhezuese) ne nje shishe te sterilizuar Perdorni lugen qe gjendet brenda kutise dhe sheshojeni pluhurin te niveluesi Mos e ngjeshni ose shtoni pluhurin Shtoni sasine e sakte te pluhurit ne uje, qe mund ta gjeni ne tabelen udhezuese ne anen e pasme te paketimit Mbylleni shishen dhe tundeni menjehere, fort dhe vertikalisht për 10 sekonda derisa pluhuri te jete tretur Ftoheni shishen nen uje te rrjedhshem dhe kontrolloni temperaturen Perdoreni ushqimin menjehere
In stock
1.800 Lekë
(Including tax)
• Projektuar për ushqime të të porsalindurve dhe foshnjave deri në 6 muaj• Aptamil 1 siguron nevojat e plota ushqyese të fëmijës në tremujorin e parë të jetës• Përbërja: yndyrna, karbohidrate, proteina me shtimin e taurinës, Holly's, inositol, l-carnitine, LCP dhe nukleotide• Përbërja e përbërjes së përafërt të qumështit të gjirit• Përmbajtja e elektroliteve, mikroelemanave dhe vitaminave është nevoja adekuate e fëmijës në këtë moshë, ndërsa osmolaliteti të jetë i barabartë me qumështin e nënës.• Formula e përmirësuar me Pronutro Shënim:Ushqyerja me gji është më e mira për fëmijën tuaj. Përdorimi ose përgatitja jo e duhur mund të dëmtojë shëndetin e foshnjës tuaj.
In stock
1.600 Lekë
(Including tax)
Aptamil 3 me Pronutra Advance - Formulë qumështi e rritjes 400gr Bazuar në 40 vjet kërkime shkencore dhe frymëzuar nga nevojat e bebeve, ne krijuam formulën e gjeneratës së ardhshme Pronutra ADVANCE. Formulë e patentuar e gjeneratës së ardhshme, që kombinon përzierjen tonë unike të elementeve me proçesin tonë unik. Ajo është e përgatitur posaçërisht për të mbështetur sistemin imunitar të vogëlushit tuaj. Është përshtatur sipas nevojave të femijës së kësaj moshe për minerale të veçanta si hekuri dhe zinku. Aptamil 3 është i përshtatshëm për moshën 12 muaj (1 vjeç) e lart dhe përdoret si pjesë e një diete të balancuar e të larmishme. Përmban Vitamina C & D të cilat kontribojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar. Ingridientet: Perzierje unike prebiotikesh (scGOS/lcFOS) dhe postbiotikesh (HMO 3”GL); LCPUFA (zinxhir i gjate acidesh yndyrore shumefishe te pangopura); proteina; vitamina; antioksidante; hekur; calcium dhe minerale te domosdoshme per rritjen e shendetshme te bebes (ne sasite dhe raportet e duhura). Alergjene: qumeshti, peshku, soja. Përberesit në 100 ml ushqim të përgatitur Energji 273 kj /65kcal ; Yndyrna 2.6g prej te cilave: (te ngopura 0.83 g, Acid linoleik (LA) 354 mg, α-Acid linoleik(ALA) 56 mg, Dokosahekzanoik acid (DHA) 12 mg; Karbohidrate 8.7g prej te cilave: (sheqer 6.6g, laktoze 6.1g, inositol 5.0mg); Fibra 0.9g prej te cilave GOS³ 0.72g, FOS³ 0.12g, 3’GL ⁴ 0.01g) Proteina 1.3g; Vitamina Vitamine A 49μg, Vitamine D 3.1μg, Vitamine E 0.94mg, Vitamine K 4.9μg, Vitamine C 15mg, Vitamine B1 0.04mg, Vitamine B2 0.23mg, Vitamine B3 0.25mg, Vitamine B6 0.0 mg, Acid folik 8.7μg, Vitamine B12 0.4μg, Biotin 1.5μg, Acid Pantotenik 0.65mg, Minerale; Natrium 26mg, Kalium 151mg, Klorid 51mg, Kalcium 120mg, Fosfor 96mg, Magnez 10mg, Hekur 1.2mg, Zink 0.39mg, Jod 20μg , L-karnitine 1.6mg, Koline 9.8mg, Karbohidrate jokalorike 0.4g Doza standarte: 100 ml Aptamil Aptamil 3 Pronutra ADVANCE= 90 ml uje + 3 luge matese Paketim 400gr *Shenim i rendesishem Qumeshti i gjirit esht ushqimi ideal per rritjen e shendetshme dhe zhvillimin e foshnjave e te femijeve. Ai mbron nga diarreja dhe semundjet e tjera *Kujdes: Perpara se te vendosesh te plotesosh ose zevendesosh qumeshtin e gjirit me kete produkt, keshillohuni me mjekun ose personin qe ofron kujdes shendetesor per nenen dhe femijen.
In stock
1.600 Lekë
(Including tax)
Qumesht organik per femije, i cili siguron nevojat ushqimore te foshnjes qe perj moshes 24muajsh. Femijet ne kete moshe mund ta tolerojne qumeshtin e lopes, por ai nuk mund t'u ofroje vlerat e nevojshme ushqimore. Cdo vakt qe i jepet foshnjes duhet te permbaje vlerat e duhura ushqimore ne sasine e duhur. Ingridientet:  Qumeshti Aptamil 4 permban: • Me pak yndyre te ngopur, me pak natriumi dhe me pak proteina sesa ne qumeshtin e lopes • Perzierje e patentuar e prebiotikeve per floren e zorreve te shendetshme • Te gjitha vitaminat, mineralet dhe mikroelementet e rendesishme • Eshte i pasur me hekur per te parandaluar anemine Paketim: 400 gr.
Show another 5 products
Brand
Price

Lekë  –  Lekë

  • 300Lekë
  • 3300Lekë
Vendor