How to Buy?

Si të regjistrohemi në SuperMart?

1. Kliko Profili im -> Regjistrohu

1_Register_AL.png?1657176365426

Në faqen kryesore, pasi klikon Profili im të shfaqet dritarja në të cilen mund të Identifikohesh si klient nëse je regjistruar më parë, ose mund të klikosh opsionin Regjistrohu për të bërë regjistrimin.

2. Regjistrohu për një llogari të re

2_Registration%20Form.png?1657176928205

Të plotësohen të dhënat që kërkohen, të jenë të sakta dhe të vërteta. Më pas duhet të bësh check kutizat që janë për përpunimin e të dhënave personale. Në fund sërisht klikon Regjistrohu.

Si të bësh porosi në SuperMart?

1. Zgjidhni produktin që ju dëshironi, duke parë kategoritë e produkteve, ose mund të përdorni opsionin ''search'' (kërko) për të gjetur lehtësisht produktin që ju pëlqen!

 

3_How2Order.png?1657180092087

2. Pasi ke zgjedhur produktin, kliko ‘’Shto në shportë’’.

4_Add2Cart.png?1657180844218

3. Nëse ke përfunduar me porositë  tuaja, do të klikosh ‘’Arkë’’

4_Add2Cart_2.png?1657182210410

Nëse ju dëshironi të rimbushni shportën, mund të vijoni me përzgjedhjen e produkteve të tjera.duke klikuar opsionin ''Vazhdoni blerjet''.

4. Plotëso të dhënat saktë.

4_CheckOut.png?1657182395943

Pasi të kontrrollosh edhe njëherë porosinë tuaj, vjen momenti të plotësosh saktë të dhënat që kërkohen. Adresa juaj e banimit, emër, mbiemër, nr telefoni, e-mail, qyteti, ZIP.

5. Zgjidh metodën e pagesës.

4_CheckOut-Payment.png?1657182517794

Nëse dëshiron të paguash në momentin që merr porosinë, kliko C.O.D ‘’Paguaj në dorëzim’’.Nëse nuk ke mundësi të paguash cash në moment, të ofrohet mundësia ‘’paguaj me këste ‘’me  IutePay.
(Si gjithmonë mos harro të bësh check kutizat).

6. Në fund kliko Vendos porosinë.

Një mënyrë më e shkurtër për të bërë porosi në SuperMart.

1. Nëse dëshiron një opsion më të shkurtër kliko "Bli tani me 1 klikim"

4_Add2Cart.png?1657182745114

2. Plotëso të dhënat, dhe më pas Dërgo

4_Add2Cart_PayWith1click.png?1657182922463

Si të bësh porosi me IutePay?

1. Kliko IutePay, paguaj me këste.

4_CheckOut-Payment.png?1657183027133

2. Vendos porosinë.

3. Vendos në tabelën e shfaqur numrin tuaj personal të kartës ID.(PIN)

4. Zgjidh këstin mujor në bazë të afatit kohor qe ju dëshironi.

5. Pasi, porosia kryhet me sukses, ju telefonojne nga IutePay për të konfirmuar edhe njëherë të dhënat tuaja personale, gjithashtu edhe për të konfirmuar kestin mujor.