Women's bags

Brand
Price
Vendor
In stock
6.700 Lekë
(Including tax)
Çanta është e firmës Fragola , kompani greke e cila ofron produkte cilësore dhe unike. Kjo çantë është një ndër modelet e reja të sezonit veror. Ka formë e dizenjo tepër interesante dhe të veçantë. Çanta mbyllet me zinxhir si dhe me një rrip sipër i cili  ka një togëz në skajin e tij. Ka organizim shumë të mirë brenda saj , ka xhep me zinxhir dhe një pa zinxhir, gjithashtu çanta ka dhe xhep të jashtëm me zinxhir në anën e pasme të saj.
In stock
5.900 Lekë
(Including tax)
Çanta është e firmës Fragola , kompani greke e cila ofron produkte cilësore dhe unike. Kjo çantë është një ndër modelet e reja të sezonit veror. Ka formë e dizenjo tepër interesante dhe të veçantë. Çanta mbyllet me zinxhir si dhe me një rrip sipër i cili  ka një togëz në skajin e tij. Ka organizim shumë të mirë brenda saj , ka xhep me zinxhir dhe një pa zinxhir, gjithashtu çanta ka dhe xhep të jashtëm me zinxhir në anën e pasme të saj.
Out of stock
3.500 Lekë
(Including tax)
Portofoli është i firmës Verde dhe është i organizuar nga pjesë të veçanta, në njërën anën portofoli mbyllet me perçinë dhe brenda ka vendin e kartëmonedhave, xhepa anësore si dhe vendet për kartat. Në anën tjetër portofoli ka mbyllje me zinxhir dhe brenda janë dy hapësira të ndara nga një xhep me zinxhir.
Out of stock
1.400 Lekë
(Including tax)
Kuleta ka mbyllje me zinxhir dhe brenda ka xhepa për kartëmonedhat monedhat si dhe kartat.
Out of stock
3.200 Lekë
(Including tax)
Portofoli është i firmës Verde dhe është tepër i bollshëm në hapësirat dhe xhepat që ai disponon. Gjithashtu dhe praktik pasi mund ta mbani dhe ne dorë dhe brenda tij të fusni celularin tuaj.
Out of stock
4.200 Lekë
(Including tax)
Portofoli është i firmës Verde dhe e ka mbylljen kryesore me perçinë. Brenda është i organizuar nga dy ndarje të veçuara nga një xhep me zinxhir. Dhe hapësira e dytë mbyllet me zinxhir e cila ka vende dhe për kartat e kartëmonedhat.
Out of stock
4.800 Lekë
(Including tax)
Çanta është produkt i firmës Verde dhe ka stil bohemian. Mbyllja e saj është me zinxhir brenda nuk ka ndarje , ka xhep për sendet me vlerë. Është material teksil dhe mund ta pastroni me leckë me dedergjentë e me ujë. Ideale për ditët në plazh dhe pushimet tuaja pasi paloset dhe zë pak vend në valixhen tuaj.
Out of stock
3.200 Lekë
(Including tax)
Portofoli është i firmës Verde dhe është tepër i bollshëm në hapësirat dhe xhepat që ai disponon. Gjithashtu dhe praktik pasi mund ta mbani dhe ne dorë dhe brenda tij të fusni celularin tuaj.
Out of stock
3.700 Lekë 3.200 Lekë
You save: 500 Lekë (Including tax)
Portofol i firmës Verde, i cili organizohet nga dy hapësira të ndryshme,  njëra anë ka mbyllje me zinxhir dhe ana tjetër e tij mbyllet me sustë. Ka vende për kartat, për monedhat si dhe disa xhepa për kartëmonedhat.
Out of stock
3.600 Lekë
(Including tax)
Portofoli është me mbyllje të sigurt me zimxhir, ka dhe një xhep në pjesën e përparme të tij në lëkurën në ngjyrën bezhë dhe me detaje thurrje. Brenda portofoli ka disa xhepa për vendosje e kartëmonedhave si dhe vende për kartat, ka gjithashtu dhe një xhep me zinxhir.
Out of stock
3.900 Lekë
(Including tax)
Portofoli i firmës Verde ka një organizim shumë të mirë të xhepave brenda. Portofoli disponon vendet e kartave xhepa anësore, xhep të vogël që mbyllet me sustë për monedhat si dhe hapësirën kryesore për kartëmonedhat.
Out of stock
3.800 Lekë
(Including tax)
Portofol i firmës Verde i cili mbyllet me kapak dhe ka një mbërtheckë në ngjyrën e floririt. Pjesa e brendshme është e organizuar nga xhepa për kartat si dhe xhep me zinxhir për monedhat, portofoli ka dhe 2 hapësira për kartëmonedhat për të qenë të shtrirat jo të palosura ato.
Out of stock
56.693 Lekë 11.653 Lekë
You save: 45.040 Lekë (Including tax)
Do you like to be fashionable and love accessories? We bring you the Women's Handbag Trussardi Leather Yellow and a comprehensive range of on-trend bags and wallets! Colour: Yellow Material: Leather Approx. dimensions: 25 x 20 cm
BrandTrussardi ConditionNew
Out of stock
8.487 Lekë 2.341 Lekë
You save: 6.146 Lekë (Including tax)
Do you like to be fashionable and love accessories? We bring you the Women's Handbag Chronotech CT-B-02 (20 x 10 x 2 cm) and a comprehensive range of on-trend bags and wallets! Gender: Lady Material: Synthetic Fabric Colour: Brown Type of fastening: Zip Approx. dimensions: 20 x 10 x 2 cm
BrandChronotech ConditionNew
Out of stock
5.100 Lekë
(Including tax)
Çantë e firmës Verde me dizenjo leopard në ngjyrën e zeze dhe mënyrë mbërthimi në kapakun e saj në ngjyrën floriri për ti dhënë çantës një pamje unike. Praktike për përditshmërinë tuaj si dhe për në mbrëmje.
Out of stock
6.800 Lekë
(Including tax)
Çantë për femra e firmës Verde, e cila ka mundësi të mbahet me doreza ose në sup. Brenda çanta organizohet nga 3 xhepa një prej tyre është me zinxhir, që të keni mundësi për të sistemuar sendet tuaja.
Out of stock
73.328 Lekë 13.133 Lekë
You save: 60.195 Lekë (Including tax)
Do you like to be fashionable and love accessories? We bring you the Women's Handbag Trussardi Leather Cream and a comprehensive range of on-trend bags and wallets! Colour: Cream Material: Leather Approx. dimensions: 4 x 24 cm
BrandTrussardi ConditionNew
Out of stock
6.800 Lekë
(Including tax)
Çantë për femra e firmës Verde, hapësira kryesore mbyllet me zinxhir. Brenda çanta është e organizuar nga 3 xhepa një prej tyre mbyllet me zinxhir. Praktike dhe funksionale për çdo orë të ditës.
Out of stock
5.000 Lekë
(Including tax)
Çantë me dizenjo tropikale për t’a bërë çantën akoma dhe më shumë të pëlqyeshme për sezonin pranverë/verë. Çanta ka rrip i cili mund të shkurtohet dhe të zgjatet me anë të sustave që disponon përgjatë tij. Mbyllja e tij është interesante me lidhëse lëkure që ngushtohet dhe lirohet. Çanta ka bazament të qëndrueshëm dhe brenda ka xhep me zinxhir .
Out of stock
8.487 Lekë 2.495 Lekë
You save: 5.992 Lekë (Including tax)
Do you like to be fashionable and love accessories? We bring you the Women's Purse Folli Follie WA14P017SI Beige and a comprehensive range of on-trend bags and wallets! Colour: Beige Approx. dimensions: 10 x 7 cm
BrandFolli Follie ConditionNew
Show another 20 products
Reviews

No data found

Write a review
Brand
Price

Lekë  –  Lekë

  • 1400Lekë
  • 13133Lekë
Vendor