Kitchen Tools & Utensils

Campaign
Brand
Price
Vendor
In stock
7.990 Lekë 3.290 Lekë
You save: 4.700 Lekë (Including tax)
Tave Rosmarino Black Line Kodi: VP0639, Me nje dizanj modern pershtatet lehtesisht ne cdo kuzhine, bere nga alumini me cilësi të lartë, me 4 shtresa me veshje minerale jo ngjitëse siguron qe ushqimi juaj te gatuhet me sasi minimale yndyre, Ushqimi kështu ruan të gjitha vitaminat dhe mineralet që...
In stock
360 Lekë 90 Lekë
You save: 270 Lekë (Including tax)
In stock
18.990 Lekë 6.990 Lekë
You save: 12.000 Lekë (Including tax)
Tenxhere Gize Blacksmith nga Rosmarino  Ideale per te gatuar gjithcka ne kuzhinën tuaj. Përbëhet nga tre shtresa të veshjes së smaltit, e cila parandalon ngjitjen e ushqimit në pjesën e poshtme të enës.  Ngrohja dhe gatimi është i njëtrajtshëm, pasi tenxherja ruan temperaturën në mënyrë...
In stock
4.490 Lekë 2.500 Lekë
You save: 1.990 Lekë (Including tax)
Tigan Gatimi Grape,  Ideal per gatimin e ushqimeve ne menyre te shendetshme, bere nga material alumin cilesor me 5 shtresa me veshje minerale jo ngjitese te cilat sigurojne një mënyrë natyrale të gatimit dhe pjekjes me yndyrë të ulët. Ushqimi kështu ruan të gjitha vitaminat dhe...
In stock
11.990 Lekë 4.790 Lekë
You save: 7.200 Lekë (Including tax)
Tenxhere Gize Blacksmith nga Rosmarino  Ideale per te gatuar gjithcka ne kuzhinën tuaj. Përbëhet nga tre shtresa të veshjes së smaltit, e cila parandalon ngjitjen e ushqimit në pjesën e poshtme të enës.  Ngrohja dhe gatimi është i njëtrajtshëm, pasi tenxherja ruan temperaturën...
In stock
5.490 Lekë 2.490 Lekë
You save: 3.000 Lekë (Including tax)
Golden Stone Pan with Handles 28 CM With an innovative and technologically advanced mineral coating, developed in Switzerland. The non-stick coating with the appearance of volcanic stone enables a natural way of low-fat cooking and baking. In this way, the food preserves all the vitamins...
In stock
320 Lekë 160 Lekë
You save: 160 Lekë (Including tax)
In stock
620 Lekë
(Including tax)
Materials: Stainless steel & wood Brandi: Kitchen Prince
In stock
240 Lekë 230 Lekë
You save: 10 Lekë (Including tax)
In stock
1.165 Lekë
(Including tax)
Hendi kitchen knife Size 24cm Code 842751
In stock
2.600 Lekë 1.950 Lekë
You save: 650 Lekë (Including tax)
Material: Inox
In stock
21.990 Lekë 7.990 Lekë
You save: 14.000 Lekë (Including tax)
Tenxhere Gize Blacksmith nga Rosmarino  Ideale per te gatuar gjithcka ne kuzhinën tuaj. Përbëhet nga tre shtresa të veshjes së smaltit, e cila parandalon ngjitjen e ushqimit në pjesën e poshtme të enës.  Ngrohja dhe gatimi është i njëtrajtshëm, pasi tenxherja ruan temperaturën në mënyrë...
In stock
1.917 Lekë 990 Lekë
You save: 927 Lekë (Including tax)
InnovaGoods is here to help you make cooking easy and fun by offering you the best new items for your kitchen, such as the Water Dispenser for XL Containers Watler InnovaGoods Kitchen Foodies ! Discover a wide range of high-quality items that stand out for their functionality, efficiency and...
BrandInnovaGoods ConditionNew
In stock
1.960 Lekë
(Including tax)
Material: Cotton Brandi: Gabel Dimensions: 60 x 90 cm Code: GABEL051
In stock
5.165 Lekë 1.753 Lekë
You save: 3.412 Lekë (Including tax)
InnovaGoods is here to help you make cooking easy and fun by offering you the best new items for your kitchen, such as the 4-in-1 Microwave Pasta Cooker with Accessories and Recipes Pastrainest InnovaGoods Kitchen Cook ! Discover a wide range of high-quality items that stand out for their...
BrandInnovaGoods ConditionNew
In stock
4.427 Lekë 1.637 Lekë
You save: 2.790 Lekë (Including tax)
InnovaGoods is here to help you make cooking easy and fun by offering you the best new items for your kitchen, such as the Rechargeable Magnetic Bag Sealer with Cutter Rebasyl InnovaGoods ! Discover a wide range of high-quality items that stand out for their functionality, efficiency and...
BrandInnovaGoods ConditionNew
In stock
5.903 Lekë 2.308 Lekë
You save: 3.595 Lekë (Including tax)
InnovaGoods is here to help you make cooking easy and fun by offering you the best new items for your kitchen, such as the Diamond Knife Set Shard InnovaGoods 6 Pieces ! Discover a wide range of high-quality items that stand out for their functionality, efficiency and innovative design!...
BrandInnovaGoods ConditionNew
In stock
210 Lekë 200 Lekë
You save: 10 Lekë (Including tax)
In stock
1.370 Lekë
(Including tax)
Material: Wood With Covering Layer. Dimensions: 41 x 4.5 cm Code: DH0309
Show another 19 products
Campaign
Brand
    Show all (47)
Price

Lekë  –  Lekë

  • 36Lekë
  • 92410Lekë
Vendor