Water Dispensing & Filtration

Brand
Price
Vendor
In stock
73.500 Lekë 49.900 Lekë
You save: 23.600 Lekë (Including tax)
Sistem Filtrimi RO Pure Balance Mineralizimi ECOSOFT 280 l / ditë me membrane Dow Filmtec. Sistemi ka nje filter me permbajtje mineralesh si: kalcium, magnez e cila garanton balancen perfekte per trupin e njeriut.
In stock
13.900 Lekë
(Including tax)
Filter uji Ecosoft është një nga pesë prodhuesit në botë që ofron gamën e plotë të produkteve, nga filtrat e shtameve tek sistemet industriale të Reverse Osmosis. Sistemet Ecosoft P’URE ofrojnë deri në 280 L ujë të pijshëm në ditë. Ata janë të kompletuar me një depozitë që ju mbron nga mungesat...
In stock
1.490 Lekë
(Including tax)
Filter per Lavatrice+Pjatalarese  ECOSOFT -Formimi i ndryshkut zvogëlon efikasitetin e funksionimit të bojlerit ose ngrohësit, duke rezultuar përfundimisht në prishjen e pajisjeve pa mundësi të rikuperimit
In stock
51.000 Lekë
(Including tax)
Sistem Filtrimi Standart Me Mineralizim me pompe Ecosoft. Filtri i osmozës së kundërt Ecosoft Standard me filtër mineral është krijuar për pastrimin e ujit në nivelin molekular dhe pasurimin e tij me minerale thelbësore. Kapaciteti i filtrit - 7 l / h. Filtri pastron ujin nga 99.8% e ndotësve dhe...
In stock
2.000 Lekë
(Including tax)
Thermos bottle 1.8 L GEO ECOSOFT
In stock
18.000 Lekë
(Including tax)
Filter uji Ecosoft është një nga pesë prodhuesit në botë që ofron gamën e plotë të produkteve, nga filtrat e shtameve tek sistemet industriale të Reverse Osmosis. Sistemet Ecosoft P’URE Aqua Calcium ofrojnë deri në 190 Litra ujë të pijshëm në ditë. Ata janë të kompletuar me një depozitë që ju...
In stock
13.000 Lekë
(Including tax)
Gota të bardha për presion të lartë të ujit që shërbejnë për vendosjen e parafiltrit Ecosoft. Menduar për trajtimin e ujit të ftohtë për qëllime shtëpiake. Papastërtitë që duhen hequr varen nga filtri zëvendësues i instaluar. Filtri është bërë nga polipropilen me cilësi të lartë dhe shumë të...
In stock
158.800 Lekë 115.000 Lekë
You save: 43.800 Lekë (Including tax)
Water treatment with 8L resin volume suitable for 4 people and 2 toilets. The filter softener reduces energy consumption Soft skin and healthy hair Increases the life of plumbing fixtures The filter is fully automatic Attractive and cozy design economical consumption of salt...
In stock
3.300 Lekë 2.490 Lekë
You save: 810 Lekë (Including tax)
ECOSOFT Boiler Filter - Rust formation reduces the operating efficiency of the boiler or heater, resulting in equipment failure without the possibility of recovery.
In stock
3.750 Lekë
(Including tax)
Broke uji Dewberry -  Brenda saj - teknologjia më e përparuar e pastrimit për filtrat e enëve. Kapaciteti total 3.5 L. Kapaciteti i ujit të filtruar 1.7 L. Filtri zëvendësues përmban karbon të aktivizuar dhe material Ecomix® që redukton klorin (99%), kripërat, fortësinë, dheun,...
In stock
31.600 Lekë
(Including tax)
Sistem Filtrimi Standart Me Mineralizim Ecosoft. Filtri i osmozës së kundërt Ecosoft Standard me filtër mineral është krijuar për pastrimin e ujit në nivelin molekular dhe pasurimin e tij me minerale thelbësore. Kapaciteti i filtrit - 7 l / h. Filtri pastron ujin nga 99.8% e ndotësve
In stock
160.000 Lekë
(Including tax)
RO Robust 1000 Filtering System, Suitable for the HoReCa sector. With membrane Dow Filmtec. The system manages to produce 65 liters per hour and can be connected simply with the ice machine, express and drinking water tap. Coffee and Tea will taste more with pure water.
In stock
31.600 Lekë
(Including tax)
Sistem Filtrimi Standart Me Mineralizim Ecosoft. Filtri i osmozës së kundërt Ecosoft Standard me filtër mineral është krijuar për pastrimin e ujit në nivelin molekular dhe pasurimin e tij me minerale thelbësore. Kapaciteti i filtrit - 7 l / h. Filtri pastron ujin nga 99.8% e ndotësve.
In stock
2.350 Lekë
(Including tax)
Këto tre filtra zëvendësues të Ecosoft janë të domosdoshëm për para-trajtimin e ujit para se të kalojë në membranën e osmozës së kundërt, me qellim mbrojtjen e saj.
In stock
2.100 Lekë
(Including tax)
Broke uji Maxima Blu Ecosoft e cila prodhon 3.5litra uje te paster ne 7 minuta.
In stock
49.500 Lekë
(Including tax)
RO Pure Balance Filtration System ECOSOFT 280 l / day mineralization with Dow Filmtec membrane. The system has a filter with high content of calcium mineral, Recommended for young children and the elderly.
In stock
195.000 Lekë
(Including tax)
RO Robust 1500 Filtration System, Suitable for the HoReCa sector. With membrane Dow Filmtec. The system manages to produce 75 Liters per hour and can be connected simply with the ice machine, express and drinking water tap. equipped with LED lighting which indicates the time of replacement of...
In stock
13.000 Lekë
(Including tax)
Filtri i trefishtë Ecosoft Standard është një zgjidhje e përballueshme për pastrimin efektiv të ujit sanitar ne hyrje te rrjetit . Pastrimi kryhet në 3 faza, ne menyre mekanike me ane te filtrave.
In stock
960 Lekë
(Including tax)
Rimbushje per Filter e Lavatrices
In stock
1.100 Lekë
(Including tax)
Shishja GEO është bërë nga qelqi borosilikat, i cili nuk prishet në temperaturat e nxehta. Struktura e qëndrueshme e xhamit gjithashtu siguron jetëgjatësinë e saj. Kjo shishe ka një kapacitet prej 1 litër. Kjo shishe është 100% pa BPA, BPS, BPF, PVC dhe materiale të tjera të dëmshme, duke...
Show another 20 products
Brand
Price

Lekë  –  Lekë

  • 400Lekë
  • 340000Lekë
Vendor