Plumbing Fixtures

Price
Vendor
In stock
24.990 Lekë
(Including tax)
LAVAPJATE 2V+1 ELLECI LIVIN AVENA BLACK WHITE TITANIO Lavamani ka një lavaman, një tabaka pikuese, një sifon që kursen hapësirë, mbeturina dhe grepa të montuar paraprakisht. Një koleksion lavamanësh klasikë që me thjeshtësinë dhe dimensionet e tyre të shumta e bëjnë dhomën krejtësisht funksionale. Çdo model mund të kombinohet me aksesorë të shumtë dhe ngjyra të shumta. Kodi: KOD0000000287
In stock
35.000 Lekë
(Including tax)
LAVAPJATE 2V+1 BEST ELLECI GRANIT (AVENA BLACK EHITE TITANIO ) Lavamani ka dy lavaman, një tabaka pikuese, një sifon që kursen hapësirë, mbeturina dhe grepa të montuar paraprakisht. Një koleksion lavamanësh klasikë që me thjeshtësinë dhe dimensionet e tyre të shumta e bëjnë dhomën krejtësisht funksionale. Çdo model mund të kombinohet me aksesorë të shumtë dhe ngjyra të shumta. Kodi: KOD0000000294
In stock
24.990 Lekë
(Including tax)
LAVAPJATE 2V+1 ELLECI LIVIN AVENA BLACK WHITE TITANIO Lavamani ka një lavaman, një tabaka pikuese, një sifon që kursen hapësirë, mbeturina dhe grepa të montuar paraprakisht. Një koleksion lavamanësh klasikë që me thjeshtësinë dhe dimensionet e tyre të shumta e bëjnë dhomën krejtësisht funksionale. Çdo model mund të kombinohet me aksesorë të shumtë dhe ngjyra të shumta. Kodi: KOD0000000287
In stock
29.990 Lekë
(Including tax)
LAVAPJATE 2V+0 BEST ELLECI GRANIT (AVENA BLACK EHITE TITANIO ) Lavamani ka dy lavaman, një tabaka pikuese, një sifon që kursen hapësirë, mbeturina dhe grepa të montuar paraprakisht. Një koleksion lavamanësh klasikë që me thjeshtësinë dhe dimensionet e tyre të shumta e bëjnë dhomën krejtësisht funksionale. Çdo model mund të kombinohet me aksesorë të shumtë dhe ngjyra të shumta. Kodi: KOD0000000292
In stock
26.990 Lekë
(Including tax)
LAVAPJATE EGO 2V+0 ELLECI GRANIT (AVENA BLACK EHITE TITANIO ) Lavamani ka dy lavaman, një tabaka pikuese, një sifon që kursen hapësirë, mbeturina dhe grepa të montuar paraprakisht. Një koleksion lavamanësh klasikë që me thjeshtësinë dhe dimensionet e tyre të shumta e bëjnë dhomën krejtësisht funksionale. Çdo model mund të kombinohet me aksesorë të shumtë dhe ngjyra të shumta. Kodi: KOD0000000289
In stock
18.990 Lekë
(Including tax)
LAVAPJATE 2V+1 INOX APELL MAJT DJATHT Lavamani ka një lavaman, një tabaka pikuese, një sifon që kursen hapësirë, mbeturina dhe grepa të montuar paraprakisht. Një koleksion lavamanësh klasikë që me thjeshtësinë dhe dimensionet e tyre të shumta e bëjnë dhomën krejtësisht funksionale. Çdo model mund të kombinohet me aksesorë të shumtë dhe ngjyra të shumta. Kodi: KOD0000000304
In stock
21.999 Lekë
(Including tax)
LAVELLO APELL INOX SOTTOBANGO 1+0 50X40 1GROP Lavamani ka një lavaman, një tabaka pikuese, një sifon që kursen hapësirë, mbeturina dhe grepa të montuar paraprakisht. Një koleksion lavamanësh klasikë që me thjeshtësinë dhe dimensionet e tyre të shumta e bëjnë dhomën krejtësisht funksionale. Çdo model mund të kombinohet me aksesorë të shumtë dhe ngjyra të shumta. Kodi: KOD0000000278
In stock
13.990 Lekë
(Including tax)
LAVELO APELL 23 CM E THELLE (1V+1)MAJT DJAT Lavamani  nga koleksioni  ka dy lavaman, një tabaka pikuese, një sifon që kursen hapësirë, mbeturina dhe grepa të montuar paraprakisht. Një koleksion lavamanësh klasikë që me thjeshtësinë dhe dimensionet e tyre të shumta e bëjnë dhomën krejtësisht funksionale. Çdo model mund të kombinohet me aksesorë të shumtë dhe ngjyra të shumta. Kodi: KOD0000000281
In stock
29.990 Lekë
(Including tax)
LAVAPJATE 2V+0 BEST ELLECI GRANIT (AVENA BLACK EHITE TITANIO ) Lavamani ka dy lavaman, një tabaka pikuese, një sifon që kursen hapësirë, mbeturina dhe grepa të montuar paraprakisht. Një koleksion lavamanësh klasikë që me thjeshtësinë dhe dimensionet e tyre të shumta e bëjnë dhomën krejtësisht funksionale. Çdo model mund të kombinohet me aksesorë të shumtë dhe ngjyra të shumta. Kodi: KOD0000000292
In stock
14.990 Lekë
(Including tax)
LAVAPJATE 2V+0 APELL LINEAR Lavamani ka dy lavaman, një tabaka pikuese, një sifon që kursen hapësirë, mbeturina dhe grepa të montuar paraprakisht. Një koleksion lavamanësh klasikë që me thjeshtësinë dhe dimensionet e tyre të shumta e bëjnë dhomën krejtësisht funksionale. Çdo model mund të kombinohet me aksesorë të shumtë dhe ngjyra të shumta. Kodi: KOD0000000303
In stock
29.990 Lekë
(Including tax)
Ean Code : 8032861059042 Gjeresia : 116 Lartesia : 21 : Marka : ELLECI Materiali : GRANIT Ngjyra : GRI Numri i gropave : 2 GROPA 1 SHESH Dimensionet : 116 x 50 x 21 Garancia normale : 24
Reviews

No data found

Write a review
Price

Lekë  –  Lekë

  • 13990Lekë
  • 35000Lekë
Vendor