Climate Control Appliances

Campaign
Brand
Price
Vendor
In stock
55.990 Lekë 34.990 Lekë
You save: 21.000 Lekë (Including tax)
MARKA - ELEKTRA  MODELI - EK-UI1210AIN TIPI - SPLIT; TEKNOLOGJIA - INVERTER LLOJI I GAZIT - R32  KAPACITETI NE (BTU) - 12000 FUQIA FTOHESE NE (BTU) - 12000 FUQIA NGROHESE NE (BTU) - 13000 KONSUMI ENERGJISE NE FTOHJE (WATT) - 400-1200 W  KONSUMI...
BrandElektra BTU12000
In stock
89.900 Lekë 50.990 Lekë
You save: 38.910 Lekë (Including tax)
Indoor Unit Code:  AG2Eco -12NXD0-I Outdoor Unit Code:  AG2Eco-12N8D0-O Nominal Yield Btu / h: 12000 Cooling Energy Class: A ++ Heating Energy Class (Warm Zone): A +++ Heating Energy Class (Medium Zone): A +
BrandMidea BTU12000
In stock
119.800 Lekë 109.000 Lekë
You save: 10.800 Lekë (Including tax)
Ambra është i pajisur me nivelin më të lartë të mbrojtjes dhe komfortit falë filtrave specialë Bio Hepa dhe Cold Catalyst, të cilët pastrojnë ajrin nga polenat, bakteret, gazet e dëmshëm dhe çdo lloj ndotësi tjetër. Ambra përdor gaz organik R32, i cili kursen deri në 60% të konsumit të...
In stock
67.000 Lekë 49.990 Lekë
You save: 17.010 Lekë (Including tax)
Inverter split wall air conditioner with energy class up to A +++. ADVANTAGES AND BENEFITS Refrigerant gas R32 Energy class up to A +++ 2D INVERTER technology Compatible with ARISTON CLIMA R32 Wi-Fi KIT opsional Memory function BOOSTER function Coolant leak sensor...
BrandAriston BTU9000
In stock
70.000 Lekë 51.990 Lekë
You save: 18.010 Lekë (Including tax)
Inverter split wall air conditioner with energy class up to A +++. ADVANTAGES AND BENEFITS Refrigerant gas R32 Energy class up to A +++ 2D INVERTER technology Compatible with ARISTON CLIMA R32 Wi-Fi KIT opsional Memory function BOOSTER function Coolant leak sensor...
BrandAriston BTU12000
In stock
125.000 Lekë 99.990 Lekë
You save: 25.010 Lekë (Including tax)
Inverter split wall air conditioner with energy class up to A +++. ADVANTAGES AND BENEFITS Refrigerant gas R32 Energy class up to A +++ 2D INVERTER technology Compatible with ARISTON CLIMA R32 Wi-Fi KIT opsional Memory function BOOSTER function Coolant leak sensor...
BrandAriston BTU18000
In stock
39.900 Lekë 29.990 Lekë
You save: 9.910 Lekë (Including tax)
FILTER ANTIBAKTERIALE PO SIPERFAQJA E MBULIMIT 18-22 m2 SISTEM WIFI JO MARKA FRATELLI ONOFRI MODELI AUS-09H53R010L4 FUQIA 9000 BTU GARANCIA 24 MUAJ KLAS ENERGJIE A+ LLOJ I GAZIT R410A NIVELI I ZHURMES 31 dB PERMASAT 68x25x20 CM...
In stock
126.000 Lekë 108.000 Lekë
You save: 18.000 Lekë (Including tax)
AutoCleaning A self-cleaning function of an indoor unit is usually turned on mode after cooling and drying an indoor unit, to prevent mould, fungi and other harmful microorganisms from developing. DeepSleep Night mode for automatic temperature...
BrandVox BTU24
In stock
69.990 Lekë 56.990 Lekë
You save: 13.000 Lekë (Including tax)
Technology Heat pump Energetic class A/A++ ARGO MAXIME PLUS EU is the portable air conditioner that stands out for its unconventional design outside and its technological power inside. Excellent performance in cold weather, immediate well-being and silence, a valid...
In stock
57.000 Lekë 47.000 Lekë
You save: 10.000 Lekë (Including tax)
AutoCleaning A self-cleaning function of an indoor unit is usually turned on mode after cooling and drying an indoor unit, to prevent mould, fungi and other harmful microorganisms from developing. WiFi Ready With an adapter, an appliance is...
BrandVox BTU12
In stock
25.000 Lekë
(Including tax)
Koke kondicioneri Hisense 7 BTU DJ20YD00G Teknologjia e drejtimit DC me valë sinus 180 ° Sistemi monitoron vazhdimisht ftohtësinë e kompresorit dhe krijon formën më efikase të valës për të përcaktuar kursimet efektive të konsumit. Kompresor me magnet rubidium Falë kompresimit më të madh të molekulave të gazit, kompresori me magnet rubidium garanton efikasitet më të madh dhe përthithje më të ulët Valvula e zgjerimit elektronik Njësia e jashtme përdor një valvul zgjerimi elektronik që rregullon dhe optimizon sasinë e ftohësit të të gjitha njësive të brendshme që janë në funksion. Funksionimi me diapazon të gjerë të tensionit Njësia e jashtme mund të funksionojë me një tension nga 176V në 264V. Në modelet e reja, përdorimi i një teknike të rregullimit automatik të tensionit siguron që vlera e mbrojtjes të rregullohet sipas saj, duke mbajtur frekuencën e funksionimit në një vlerë optimale. Dizajni i shkëmbyesit: i projektuar për të përmirësuar efikasitetin Dizajni i shkëmbyesit të jashtëm është projektuar për të rritur transferimin e nxehtësisë në mënyrë të tillë që ta bëjë qarkun e ftohësit më efikas dhe të shmangë krijimin e blloqeve të akullit. Një avantazh tjetër është ai i aftësisë për të mbështetur lidhjet në distanca të gjata midis njësive të jashtme dhe të brendshme pa reduktuar kapacitetin ftohës. Kodi: KOD0000000113
In stock
120.000 Lekë 82.990 Lekë
You save: 37.010 Lekë (Including tax)
Indoor Unit Code:  AG2Eco -18NXD0-I Outdoor Unit Code:  AG2Eco-18N8D0-O Nominal Yield Btu / h: 18000 Cooling Energy Class: A ++ Heating Energy Class (Warm Zone): A +++ Heating Energy Class (Medium Zone): A +
In stock
75.900 Lekë 56.900 Lekë
You save: 19.000 Lekë (Including tax)
AutoCleaning The self-cleaning function of the indoor unit is a mode that is usually turned on after the indoor unit has cooled and dried, so that it does not... DeepSleep Night mode for automatic temperature adjustment, less noise and energy saving....
BrandVox BTU12
In stock
112.990 Lekë 79.990 Lekë
You save: 33.000 Lekë (Including tax)
7.2KW Cooling Capacity · Gentle Breeze Mode · Smart Inverter · Smart Airflow · Air Purification · I Feel Function · Works With Google Assistant & Alexa · Auto-Clean / Clean Reminder · Turbo Function · 24Hr Timer · Easy Clean Design
BrandTAC BTU24000
In stock
65.000 Lekë 46.900 Lekë
You save: 18.100 Lekë (Including tax)
AutoCleaning A self-cleaning function of an indoor unit is usually turned on mode after cooling and drying an indoor unit, to prevent mould, fungi and other harmful microorganisms from developing. DeepSleep Night mode for automatic temperature adjustment, less...
BrandVox BTU12
In stock
125.000 Lekë 100.000 Lekë
You save: 25.000 Lekë (Including tax)
Kondicioner HISENSE QA35XXAW-A
BrandHisense BTU18000
In stock
129.990 Lekë 104.000 Lekë
You save: 25.990 Lekë (Including tax)
Kondicioner Haier 18000btu AS50PDAHRA/1U50MEGFRA Dëshironi të ndjeni ngrohtësinë e diellit edhe në ditët e ftohta të dimrit? Kjo veçori e ngrohjes dhe ftohjes jep një ndjenjë të ngjashme. Nxehtësia sigurohet në një temperaturë të jashtme prej -20 ℃ ose në temperaturë ambienti falë teknologjisë së parangrohjes me ndihmën e një ngrohës në njësinë e jashtme. Kondicioneri mund të nxehet normalisht edhe kur temperatura e jashtme është -20 ° C.   KOD0000000494
In stock
120.000 Lekë 105.000 Lekë
You save: 15.000 Lekë (Including tax)
Dëshironi të ndjeni ngrohtësinë e diellit edhe në ditët e ftohta të dimrit? Kjo veçori e ngrohjes dhe ftohjes jep një ndjenjë të ngjashme. Nxehtësia sigurohet në një temperaturë të jashtme prej -20 ℃ ose në temperaturë ambienti falë teknologjisë së parangrohjes me ndihmën e një ngrohës në njësinë e jashtme. Kondicioneri mund të nxehet normalisht edhe kur temperatura e jashtme është -20 ° C.
In stock
58.000 Lekë 52.900 Lekë
You save: 5.100 Lekë (Including tax)
AutoCleaning A self-cleaning function of an indoor unit is usually turned on mode after cooling and drying an indoor unit, to prevent mould, fungi and other harmful microorganisms from developing. DryingMode A Humidity Reduction Mode, which ensures pleasant and cool...
BrandVox BTU9
In stock
35.000 Lekë 28.000 Lekë
You save: 7.000 Lekë (Including tax)
Aspirator Jetair total Inkaso 55 cm CA EXTRA 52 MM INX-09 Kapaku i ishullit INKASO duket si një paralelipiped i thjeshtë, tërësisht i bërë nga çelik inox AISI 304 me cilësi të lartë, i lyer me ngjyrë të zezë. Linjat e pastra dhe ashpërsia gjeometrike e tij e bëjnë atë veçanërisht të përshtatshëm për kuzhina minimale, moderne ose të teknologjisë së lartë, ku do të përzihet në mënyrë harmonike. Kapaku INKASO ka 4 shpejtësi funksionimi që ju lejojnë të pastroni shpejt ajrin në dhomë nga erërat e vazhdueshme. Thithja rrethuese ju lejon të reduktoni zhurmën dhe të reduktoni konsumin. Filtrat e yndyrës metalike mbrojnë pjesën e brendshme dhe motorin nga grimcat e vajit dhe blozës. Filtrat e karbonit janë të përfshira në produkt. KOD0000000270
Show another 20 products
Campaign
Brand
    Show all (21)
Price

Lekë  –  Lekë

  • 7990Lekë
  • 279990Lekë
Vendor