Food & Beverage Carriers

Campaign
Price
Vendor
In stock
4.490 Lekë 1.590 Lekë
You save: 2.900 Lekë (Including tax)
Mban e ujin dhe lengjet te fresketa dhe te sigurta Ndertuar prej çeliku inox me cilësi të lartë Eshtë ideal për udhëtime te gjata apo aventura ditore Me kapak druri bambuje antimicrobial Kapaciteti: 750 ml Ngjyra: roze, e bardhe, e zeze 
(Reviews: 1)
5
In stock
2.990 Lekë 1.390 Lekë
You save: 1.600 Lekë (Including tax)
Mban e ujin dhe lengjet te fresketa dhe te sigurta Ndertuar prej çeliku inox me cilësi të lartë Eshtë ideal për udhëtime te gjata apo aventura ditore Me kapak druri bambuje antimicrobial Kapaciteti: 500 ml Ngjyra: blu, e bardhe, roze 
In stock
2.200 Lekë
(Including tax)
TERMUS INOX 2000 ML
In stock
1.360 Lekë
(Including tax)
Brandi: Berlinger Haus Materiali: Inoks Nuk permban substanca te demshme Kapaciteti: 0,5 L
In stock
970 Lekë
(Including tax)
Materiali: Inox Kapaciteti: 500 ml  Diametri: 6.5  cm Lartesia: 22.5 cm Kodi: M2711
In stock
1.660 Lekë
(Including tax)
In stock
500 Lekë
(Including tax)
In stock
70 Lekë
(Including tax)
GOTA WALT DISNEY PLASTIKE 213
In stock
1.860 Lekë
(Including tax)
In stock
1.360 Lekë
(Including tax)
In stock
220 Lekë
(Including tax)
Shishe uji
In stock
90 Lekë
(Including tax)
GOTA WALT DISNEY PLASTKE 243
In stock
1.240 Lekë
(Including tax)
In stock
900 Lekë
(Including tax)
In stock
110 Lekë
(Including tax)
GOTA WALT DISNEY PLASTKE 244
In stock
940 Lekë
(Including tax)
Materiali: Inox 18/10 Kapaciteti: 500 ml  Kodi: M2713
In stock
1.240 Lekë
(Including tax)
Materiali: Inox  Ruan deri ne 8 ore legjet e nxehta Ruan deri ne 20 ore lengjet e ftohta   Kapaciteti: 550 ml  Kodi: M2712
In stock
230 Lekë
(Including tax)
In stock
1.660 Lekë
(Including tax)
Out of stock
1.460 Lekë 1.139 Lekë
You save: 321 Lekë (Including tax)
Materiali: Inox 18/8 Kapaciteti: 500 ml  Kodi: M2710
Show another 1 product
Campaign
Price

Lekë  –  Lekë

  • 70Lekë
  • 2200Lekë
Vendor