Accessories

Price
Vendor
Out of stock
3.500 Lekë
(Including tax)
Portofoli është i firmës Verde dhe është i organizuar nga pjesë të veçanta, në njërën anën portofoli mbyllet me perçinë dhe brenda ka vendin e kartëmonedhave, xhepa anësore si dhe vendet për kartat. Në anën tjetër portofoli ka mbyllje me zinxhir dhe brenda janë dy hapësira të ndara nga një xhep me zinxhir.
Out of stock
1.400 Lekë
(Including tax)
Kuleta ka mbyllje me zinxhir dhe brenda ka xhepa për kartëmonedhat monedhat si dhe kartat.
Out of stock
4.000 Lekë
(Including tax)
Çantë zarf i cili ka dhe rrip të gjatë zinxhiri për t’a mbajtur në dorë ose në sup sipas dëshirës tuaj. Është një çantë e cila mund të mbahet për në mbrëmje si dhe për festa.
Out of stock
3.200 Lekë
(Including tax)
Portofoli është i firmës Verde dhe është tepër i bollshëm në hapësirat dhe xhepat që ai disponon. Gjithashtu dhe praktik pasi mund ta mbani dhe ne dorë dhe brenda tij të fusni celularin tuaj.
Out of stock
4.200 Lekë
(Including tax)
Portofoli është i firmës Verde dhe e ka mbylljen kryesore me perçinë. Brenda është i organizuar nga dy ndarje të veçuara nga një xhep me zinxhir. Dhe hapësira e dytë mbyllet me zinxhir e cila ka vende dhe për kartat e kartëmonedhat.
Out of stock
2.200 Lekë
(Including tax)
Rripi është i firmës Fragola dhe ka dizenjo kroko përgjatë gjithë sipërfaqes së tij. Është i butë dhe praktik për t’u kombinuar me çdo veshje tuajën.
Out of stock
3.000 Lekë
(Including tax)
Portofoli është i firmës Fragola dhe është e organizuar nga dy hapësira,  njëra është dhe hapësira kryesore e ka vende për kartat dhe për kartëmonedhat, kjo hapësirë mbyllet më vete. Në anën tjetër është xhepi me zinxhir për monedhat.
Out of stock
3.200 Lekë
(Including tax)
Portofoli është i firmës Verde dhe është tepër i bollshëm në hapësirat dhe xhepat që ai disponon. Gjithashtu dhe praktik pasi mund ta mbani dhe ne dorë dhe brenda tij të fusni celularin tuaj.
Out of stock
3.700 Lekë 3.200 Lekë
You save: 500 Lekë (Including tax)
Portofol i firmës Verde, i cili organizohet nga dy hapësira të ndryshme,  njëra anë ka mbyllje me zinxhir dhe ana tjetër e tij mbyllet me sustë. Ka vende për kartat, për monedhat si dhe disa xhepa për kartëmonedhat.
Out of stock
3.000 Lekë
(Including tax)
Rripi i firmës Fragola është një aksesor që do kontribojë në shkëlqimin e veshjeve tuaj. Sipër xhaketave apo fustaneve ai do rrijë mrekulli pasi gjerësia e tij si dhe stili e modeli në tërësi janë të përshtatshme për të zbukuruar veshjen tuaj në mbrëmje.
Out of stock
3.600 Lekë
(Including tax)
Portofoli është me mbyllje të sigurt me zimxhir, ka dhe një xhep në pjesën e përparme të tij në lëkurën në ngjyrën bezhë dhe me detaje thurrje. Brenda portofoli ka disa xhepa për vendosje e kartëmonedhave si dhe vende për kartat, ka gjithashtu dhe një xhep me zinxhir.
Out of stock
3.900 Lekë
(Including tax)
Portofoli i firmës Verde ka një organizim shumë të mirë të xhepave brenda. Portofoli disponon vendet e kartave xhepa anësore, xhep të vogël që mbyllet me sustë për monedhat si dhe hapësirën kryesore për kartëmonedhat.
Out of stock
3.800 Lekë
(Including tax)
Portofol i firmës Verde i cili mbyllet me kapak dhe ka një mbërtheckë në ngjyrën e floririt. Pjesa e brendshme është e organizuar nga xhepa për kartat si dhe xhep me zinxhir për monedhat, portofoli ka dhe 2 hapësira për kartëmonedhat për të qenë të shtrirat jo të palosura ato.
Out of stock
2.500 Lekë
(Including tax)
Rripi i firmës Fragola është një aksesor i cili do kontribojë për shkëlqimin e çdo veshjeje tuaj. Kombinojeni atë me bizhu apo çantë ku detajet e tyre do jenë në ngjyrë gri/serm, silver ose në ngjyrën flori, gold përkatësisht.
Out of stock
1.400 Lekë
(Including tax)
Kuletë e firmës Fragola për monedha dhe për sendet tuaja të imta. Kuleta ka 2 ndarje të veçanta.
Out of stock
1.700 Lekë
(Including tax)
Kuleta është e firmës Fragola dhe është ideale për çantat tuaja të vogla . Ju mund të mbani dhe çelësat në të apo sendet tuaja të imta.
Out of stock
2.200 Lekë
(Including tax)
Rripi është i firmës Fragola dhe ka dizenjo kroko përgjatë gjithë sipërfaqes së tij. Është i butë dhe praktik për t’u kombinuar me çdo veshje tuajën.
Out of stock
3.000 Lekë
(Including tax)
Rripi i firmës Fragola është një aksesor që do kontribojë në shkëlqimin e veshjeve tuaj. Sipër xhaketave apo fustaneve ai do rrijë mrekulli pasi gjerësia e tij si dhe stili e modeli në tërësi janë të përshtatshme për të zbukuruar veshjen tuaj në mbrëmje.
Out of stock
2.500 Lekë
(Including tax)
Portofol i cili mbyllet me kapak me sustë. Është i organizuar nga dy hapësira për të vendosur kartomonedhat një xhep me zinxhir për monedhat si dhe hapësira të veçanta për kartat tuaja.
In stock
3.600 Lekë
(Including tax)
Portofoli i firmës Verde nga ana e përparme ka perçina të vogla në ngjyrën e floririt, po ashtu dhe vet logo e firmës është në ngjyrën e floririt. Mund të mbahet dhe i vetëm në dorë si një mini çantë duke qenë se madhësia e tij ju mundëson të fusni dhe celularin në të.
Show another 8 products