Printers & Scanners

Brand
Price
Vendor
In stock
11.000 Lekë
(Including tax)
Printer Canon MG3650! Printer zyre! Multifunksional (fotokopjon, printon dhe skanon)! Me ngjyra! Inkjet! Lidhet me Wi-Fi! USB! Toneri qe i pershtatet: Canon 540 (black) dhe Canon 541 (colour)! Tonerat mund t'i gjeni ne versionin standard ose ne ate XL qe ben dyfishin e nr te...
In stock
35.000 Lekë
(Including tax)
Printer Ricoh MP C305SPF! Office Printer! Multifunctional (prints, photocopies, scans)! Laser! With colors! Formats: A4! USB! High quality!
In stock
26.000 Lekë
(Including tax)
Printer Ricoh MP 201 SPF! Multifunctional (prints, photocopies and scans)! Laser! Formats: A4! Monoprinter (black and white only)! High quality!
In stock
24.000 Lekë
(Including tax)
Hp laserjet printer MFP M135A! Office Printer! Multifunction: Photocopies, prints and scans! Monoprinter (black and white)! Suitable toner: 106A! Recommended for office or personal use! High quality!
In stock
8.000 Lekë
(Including tax)
Kodi: 9718
In stock
21.900 Lekë
(Including tax)
Kodi: 8250
In stock
19.900 Lekë
(Including tax)
Laser MFP 135a
In stock
36.000 Lekë
(Including tax)
Printer Hp Color Laserjet Pro MFP M183fw! Office Printer! Multifunctional (photocopying, printing and scanning)! Laser! With colors! USB! High quality!
In stock
9.225 Lekë
(Including tax)
PRINTER TERMIK RONGTA RP325 - USB / COM / ETHERNET
BrandRongta ConditionNew
In stock
5.990 Lekë
(Including tax)
Printer per faturat e fiskalizuara! Punon me rulon kase! Cilesi e larte!
In stock
9.225 Lekë
(Including tax)
INTERFACE-USB, ETHERNET 80MM 200 MM/SEC
ConditionNew
In stock
7.257 Lekë
(Including tax)
  PRINTER TERMIK 80MM RP325 USB INTERFACE
BrandRongta ConditionNew
In stock
7.490 Lekë
(Including tax)
Printer per faturat e fiskalizuara! Punon me rulon kase! Me WiFi! Cilesi e larte!
In stock
54.735 Lekë
(Including tax)
RAM 4GB - PROC INTEL J1900 - SSD 64GB - DISP 15.6" TOUCH
ConditionNew
Out of stock
5.700 Lekë
(Including tax)
Kodi: 9459
Out of stock
9.500 Lekë
(Including tax)
Printer deskjet 2720! Multifunksional (fotokopjim, printim dhe skanim)! Inkjet! Me ngjyra! Me wireless! Tonerat qe i pershtaten : Hp 305 black dhe hp 305 colour! I pershtatshem per perdorim zyre ose vetjak! Cilesi e larte!
Out of stock
19.000 Lekë
(Including tax)
Kodi: 9805
Brand
Price

Lekë  –  Lekë

  • 5700Lekë
  • 54735Lekë
Vendor