Plumbing

Campaign
Brand
Price
Vendor
In stock
80.900 Lekë
(Including tax)
Sistem Filtrimi RO Pure Balance Mineralizimi ECOSOFT 280 l / ditë me membrane Dow Filmtec. Sistemi ka nje filter me permbajtje mineralesh si: kalcium, magnez e cila garanton balancen perfekte per trupin e njeriut.
In stock
1.490 Lekë
(Including tax)
Filter per Lavatrice+Pjatalarese  ECOSOFT -Formimi i ndryshkut zvogëlon efikasitetin e funksionimit të bojlerit ose ngrohësit, duke rezultuar përfundimisht në prishjen e pajisjeve pa mundësi të rikuperimit
In stock
51.000 Lekë 47.900 Lekë
You save: 3.100 Lekë (Including tax)
Sistem Filtrimi Standart Me Mineralizim me pompe Ecosoft. Filtri i osmozës së kundërt Ecosoft Standard me filtër mineral është krijuar për pastrimin e ujit në nivelin molekular dhe pasurimin e tij me minerale thelbësore. Kapaciteti i filtrit - 7 l / h. Filtri pastron ujin nga 99.8% e ndotësve dhe...
In stock
13.000 Lekë
(Including tax)
Gota të bardha për presion të lartë të ujit që shërbejnë për vendosjen e parafiltrit Ecosoft. Menduar për trajtimin e ujit të ftohtë për qëllime shtëpiake. Papastërtitë që duhen hequr varen nga filtri zëvendësues i instaluar. Filtri është bërë nga polipropilen me cilësi të lartë dhe shumë të...
In stock
3.790 Lekë
(Including tax)
ECOSOFT Boiler Filter - Rust formation reduces the operating efficiency of the boiler or heater, resulting in equipment failure without the possibility of recovery.
In stock
158.800 Lekë 125.000 Lekë
You save: 33.800 Lekë (Including tax)
Water treatment with 8L resin volume suitable for 4 people and 2 toilets. The filter softener reduces energy consumption Soft skin and healthy hair Increases the life of plumbing fixtures The filter is fully automatic Attractive and cozy design economical consumption of salt...
In stock
3.750 Lekë
(Including tax)
Broke uji Dewberry -  Brenda saj - teknologjia më e përparuar e pastrimit për filtrat e enëve. Kapaciteti total 3.5 L. Kapaciteti i ujit të filtruar 1.7 L. Filtri zëvendësues përmban karbon të aktivizuar dhe material Ecomix® që redukton klorin (99%), kripërat, fortësinë, dheun,...
In stock
2.610 Lekë
(Including tax)
Këto tre filtra zëvendësues të Ecosoft janë të domosdoshëm për para-trajtimin e ujit para se të kalojë në membranën e osmozës së kundërt, me qellim mbrojtjen e saj.
In stock
31.600 Lekë
(Including tax)
Sistem Filtrimi Standart Me Mineralizim Ecosoft. Filtri i osmozës së kundërt Ecosoft Standard me filtër mineral është krijuar për pastrimin e ujit në nivelin molekular dhe pasurimin e tij me minerale thelbësore. Kapaciteti i filtrit - 7 l / h. Filtri pastron ujin nga 99.8% e ndotësve
In stock
160.000 Lekë 120.000 Lekë
You save: 40.000 Lekë (Including tax)
RO Robust 1000 Filtering System, Suitable for the HoReCa sector. With membrane Dow Filmtec. The system manages to produce 65 liters per hour and can be connected simply with the ice machine, express and drinking water tap. Coffee and Tea will taste more with pure water.
In stock
2.100 Lekë
(Including tax)
Broke uji Maxima Blu Ecosoft e cila prodhon 3.5litra uje te paster ne 7 minuta.
In stock
31.600 Lekë
(Including tax)
Sistem Filtrimi Standart Me Mineralizim Ecosoft. Filtri i osmozës së kundërt Ecosoft Standard me filtër mineral është krijuar për pastrimin e ujit në nivelin molekular dhe pasurimin e tij me minerale thelbësore. Kapaciteti i filtrit - 7 l / h. Filtri pastron ujin nga 99.8% e ndotësve.
In stock
195.000 Lekë 176.000 Lekë
You save: 19.000 Lekë (Including tax)
RO Robust 1500 Filtration System, Suitable for the HoReCa sector. With membrane Dow Filmtec. The system manages to produce 75 Liters per hour and can be connected simply with the ice machine, express and drinking water tap. equipped with LED lighting which indicates the time of replacement of...
In stock
49.500 Lekë
(Including tax)
RO Pure Balance Filtration System ECOSOFT 280 l / day mineralization with Dow Filmtec membrane. The system has a filter with high content of calcium mineral, Recommended for young children and the elderly.
In stock
960 Lekë
(Including tax)
Rimbushje per Filter e Lavatrices
In stock
8.100 Lekë
(Including tax)
Filtri Ecosoft BB10 është menduar për pastrimin e ujit të ftohtë për qëllime shtëpiake. Papastërtia që duhet të hiqet varet nga filtri i instaluar i zëvendësimit. Mbulesa e filtrit është bërë nga polipropileni me cilësi të lartë dhe shumë të qëndrueshme.
In stock
12.400 Lekë
(Including tax)
Filtri Ecosoft BB20 është menduar për pastrimin e ujit të ftohtë për qëllime shtëpiake. Papastërtia që duhet të hiqet varet nga filtri i instaluar i zëvendësimit. Mbulesa e filtrit është bërë nga polipropileni me cilësi të lartë dhe shumë të qëndrueshme.
In stock
1.800 Lekë
(Including tax)
Ecosoft 3/4 High Pressure Filter Holder for cold water purification for domestic purposes. Reduces the content of sand, sludge, rust, mud and other insoluble impurities larger than 5 microns in the tap and water in the network.
In stock
79.000 Lekë
(Including tax)
Trajtuesi i ujit filtron deri në 600L Ipërshtatshëm për 4 persona dhe 1 tualet. Zbutësi i filtrit zvogëlon konsumin e energjisë Lëkura e butë dhe flokë të shëndetshëm Rrit jetëgjatësin e paisjeve hidrosanitare Filtri është plotësisht automatik Dizajn tërheqës dhe komod...
In stock
15.300 Lekë
(Including tax)
Heq 99.8% të mikroorganizmave Efikas ne energji  Mund të montohet në një sistem ekzistues
Show another 20 products
Campaign
Brand
Price

Lekë  –  Lekë

  • 440Lekë
  • 340000Lekë
Vendor