Bottle Warmers & Sterilizers

Brand
Price
Vendor
In stock
9.000 Lekë
(Including tax)
Fast and reliable, Chicco's new bottle warmer sterilizes bottles & quickly warms formulas for babies, breast milk and baby food jars. In just 5 minutes it is able to sterilize even small objects, eliminating up to 99.9% of bacteria and household microbes. Fully programmable, the new...
In stock
6.300 Lekë
(Including tax)
Ideal for both home and mobile use, the new Chicco bottle warmer provides fast heating in just 4 minutes, perfect for infant formula and breast milk. Thanks to the ideal heating cycle for both food jars and baby bottles, the Chicco Travel Bottle Heater retains food nutrients and keeps baby food...
Out of stock
5.790 Lekë 5.500 Lekë
You save: 290 Lekë (Including tax)
-Digital counting screen -Put on small bottles and baby food jars -Closes automatically and warns when it is ready Delay in time -Multiple programming options
Out of stock
4.000 Lekë
(Including tax)
Ngrohësi i shisheve NUK Thermo 3in1 është një ndihmës i domosdoshëm që e bën shumë më të lehtë jetën e përditshme me fëmijën tuaj. Karakteristikat kryesore : I përshtatshëm për ushqim të lëngshëm dhe të pure në kavanoza për bebe në treg Ngrohje dhe shkrirje e butë në një banjë...
Brand
Price

Lekë  –  Lekë

  • 4000Lekë
  • 9000Lekë
Vendor