Baby & Toddler Clothing

Age
Price
Vendor
In stock
1.500 Lekë
(Including tax)
Kominoshja Mrekullia e Tete eshte pjese e koleksionit Mimi 2022.dhe perse MIMI? sepse PRODUKTET E MIMI JANE ME TE MIRAT! ❖ 100% produkte organike të çertifikuara nga GOTS ❖ Më të buta dhe më e qëndrueshme se pambuku konvencional ❖ Nuk ka kimikate të ashpra ose ngjyra ❖ Natyrisht...
Months9-12
In stock
3.900 Lekë
(Including tax)
"Sa Shume Te Dua" eshte nje copez e koleksionit MIMI 2022. dhe perse MIMI? sepse PRODUKTET E MIMI JANE ME TE MIRAT! ❖ 100% produkte organike të çertifikuara nga GOTS ❖ Më të buta dhe më e qëndrueshme se pambuku konvencional ❖ Nuk ka kimikate të ashpra ose ngjyra ❖ Natyrisht hipoalergjik, i...
Months3-6
In stock
4.800 Lekë
(Including tax)
Kominoshe Organike 3 Pjese  eshte pjese e koleksionit Mimi 2022 dhe perse MIMI? sepse PRODUKTET E MIMI JANE ME TE MIRAT! ❖ 100% produkte organike të çertifikuara nga GOTS ❖ Më të buta dhe më e qëndrueshme se pambuku konvencional ❖ Nuk ka kimikate të ashpra ose ngjyra ❖ Natyrisht...
Months3-6
In stock
1.500 Lekë
(Including tax)
Kominoshja Mrekullia e Tete  eshte pjese e koleksionit Mimi 2022. dhe perse MIMI? sepse PRODUKTET E MIMI JANE ME TE MIRAT! ❖ 100% produkte organike të çertifikuara nga GOTS ❖ Më të buta dhe më e qëndrueshme se pambuku konvencional ❖ Nuk ka kimikate të ashpra ose ngjyra ❖ Natyrisht...
Months9-12
In stock
1.500 Lekë
(Including tax)
Months9-12
In stock
2.700 Lekë
(Including tax)
Body Organike 2 Pjeseshe  eshte pjese e koleksionit te ri Mimi 2022. dhe perse MIMI? sepse PRODUKTET E MIMI JANE ME TE MIRAT! ❖ 100% produkte organike të çertifikuara nga GOTS ❖ Më të buta dhe më e qëndrueshme se pambuku konvencional ❖ Nuk ka kimikate të ashpra ose ngjyra ❖ Natyrisht...
Months9-12
In stock
4.400 Lekë
(Including tax)
Peshqiri zarf “Mace” eshte nje copez e koleksionit MIMI 2021. dhe perse MIMI? sepse PRODUKTET E MIMI JANE ME TE MIRAT! ❖ 100% produkte organike të çertifikuara nga GOTS ❖ Më të buta dhe më e qëndrueshme se pambuku konvencional ❖ Nuk ka kimikate të ashpra ose ngjyra ❖ Natyrisht...
Out of stock
5.700 Lekë
(Including tax)
PËRSHKRIMI SPECIFIKA eshte nje copez e koleksionit MIMI 2021. dhe perse MIMI? sepse PRODUKTET E MIMI JANE ME TE MIRAT! ❖ 100% produkte organike të çertifikuara nga GOTS ❖ Më të buta dhe më e qëndrueshme se pambuku konvencional ❖ Nuk ka kimikate të ashpra ose ngjyra ❖ Natyrisht...
Out of stock
12.100 Lekë
(Including tax)
Seti 10 pjesesh per te porsalindur eshte nje copez e koleksionit MIMI 2021. Ai perfshin: bodi, kominoshe, bluze te siperme, pantallona, batanije, dorashka, kapuc, corape (2 pale) dhe gushore. Dhe perse MIMI? Sepse PRODUKTET E MIMI JANE ME TE MIRAT! 100% produkte organike të çertifikuara nga...
Out of stock
2.300 Lekë
(Including tax)
Kominoshet me arush jane nje copez e koleksionit MIMI vere 2021. dhe perse MIMI? sepse PRODUKTET E MIMI JANE ME TE MIRAT! 100% produkte organike të çertifikuara nga GOTS Më të buta dhe më e qëndrueshme se pambuku konvencional Nuk ka kimikate të ashpra ose ngjyra Natyrisht hipoalergjik, i...
Out of stock
3.300 Lekë
(Including tax)
Fustani Lepurushi eshte nje copez e koleksionit MIMI 2022. Dhe perse MIMI? Sepse PRODUKTET E MIMI JANE ME TE MIRAT! 100% produkte organike të çertifikuara nga GOTS Më të buta dhe më e qëndrueshme se pambuku konvencional Nuk ka kimikate të ashpra ose ngjyra Natyrisht hipoalergjik, i butë...
Out of stock
12.100 Lekë
(Including tax)
Seti 10 pjese per te porsalindur  eshte nje copez e koleksionit MIMI 2022. Dhe perse MIMI? Sepse PRODUKTET E MIMI JANE ME TE MIRAT! 100% produkte organike të çertifikuara nga GOTS Më të buta dhe më e qëndrueshme se pambuku konvencional Nuk ka kimikate të ashpra ose ngjyra Natyrisht...
Out of stock
4.800 Lekë
(Including tax)
Seti 3 pjese "Dashuria e Henes" eshte nje copez e koleksionit MIMI Dimer 2022. dhe perse MIMI? sepse PRODUKTET E MIMI JANE ME TE MIRAT! 100% produkte organike të çertifikuara nga GOTS Më të buta dhe më e qëndrueshme se pambuku konvencional Nuk ka kimikate të ashpra ose ngjyra Natyrisht...
Out of stock
4.600 Lekë
(Including tax)
Triko Organike "Arush" eshte nje copez e koleksionit MIMI 2022. dhe perse MIMI? sepse PRODUKTET E MIMI JANE ME TE MIRAT! ❖ 100% produkte organike të çertifikuara nga GOTS ❖ Më të buta dhe më e qëndrueshme se pambuku konvencional ❖ Nuk ka kimikate të ashpra ose ngjyra ❖ Natyrisht...
Out of stock
2.900 Lekë
(Including tax)
PËRSHKRIMI SPECIFIKA Fustani “Casual Organik” nje copez e koleksionit MIMI 2021. Dhe perse MIMI? Sepse PRODUKTET E MIMI JANE ME TE MIRAT! 100% produkte organike të çertifikuara nga GOTS Më të buta dhe më e qëndrueshme se pambuku konvencional Nuk ka kimikate të ashpra ose ngjyra Natyrisht...
Out of stock
3.900 Lekë
(Including tax)
PËRSHKRIMI SPECIFIKA Fustani Mimi Klasik eshte nje copez e koleksionit MIMI 2021. dhe perse MIMI? sepse PRODUKTET E MIMI JANE ME TE MIRAT! ❖ 100% produkte organike të çertifikuara nga GOTS ❖ Më të buta dhe më e qëndrueshme se pambuku konvencional ❖ Nuk ka kimikate të ashpra ose ngjyra ❖...
Out of stock
3.500 Lekë
(Including tax)
PËRSHKRIMI SPECIFIKA Kostumi mustard eshte nje copez e koleksionit MIMI 2021. Dhe perse MIMI? Sepse PRODUKTET E MIMI JANE ME TE MIRAT! 100% produkte organike të çertifikuara nga GOTS Më të buta dhe më e qëndrueshme se pambuku konvencional Nuk ka kimikate të ashpra ose ngjyra Natyrisht...
Out of stock
4.500 Lekë
(Including tax)
Batanije me thurje  eshte nje copez e koleksionit MIMI 2022. Dhe perse MIMI? Sepse PRODUKTET E MIMI JANE ME TE MIRAT! 100% produkte organike të çertifikuara nga GOTS Më të buta dhe më e qëndrueshme se pambuku konvencional Nuk ka kimikate të ashpra ose ngjyra Natyrisht hipoalergjik,...
Out of stock
2.800 Lekë
(Including tax)
PËRSHKRIMI SPECIFIKA Kostumi 2 Pjese Arush eshte nje copez e koleksionit MIMI 2021. dhe perse MIMI? sepse PRODUKTET E MIMI JANE ME TE MIRAT! ❖ 100% produkte organike të çertifikuara nga GOTS ❖ Më të buta dhe më e qëndrueshme se pambuku konvencional ❖ Nuk ka kimikate të ashpra ose ngjyra ❖...
Out of stock
2.800 Lekë
(Including tax)
PËRSHKRIMI SPECIFIKA Fustani “Casual Organik” nje copez e koleksionit MIMI 2021. Dhe perse MIMI? Sepse PRODUKTET E MIMI JANE ME TE MIRAT! 100% produkte organike të çertifikuara nga GOTS Më të buta dhe më e qëndrueshme se pambuku konvencional Nuk ka kimikate të ashpra ose ngjyra Natyrisht...
Show another 17 products
Age
Price

Lekë  –  Lekë

  • 1500Lekë
  • 12100Lekë
Vendor