Baby Activity Toys

Brand
Price
Vendor
In stock
2.520 Lekë 2.268 Lekë
You save: 252 Lekë (Including tax)
In stock
3.500 Lekë
(Including tax)
Chicco toy car Suitable for children from 18-36 months It has rotating wheels to ensure maximum line freedom of movement.
In stock
2.520 Lekë
(Including tax)
In stock
3.500 Lekë
(Including tax)
The Chicco car is ideal for developing motor coordination skills. There are rotating wheels to ensure total freedom of movement, creating a lot of fun. Suitable for children aged 12-36 months
In stock
3.300 Lekë
(Including tax)
A toy car made from 100% recycled material with a sophisticated design and vintage style to run towards new and fantastic adventures! A car ride created to develop children’s motor skills, coordination and spatial perception Suitable for children from 12-36 months....
In stock
3.000 Lekë
(Including tax)
In stock
1.230 Lekë
(Including tax)
FORMUESE-12cp 'SOFT BLOCKS' CLEMMY
In stock
1.500 Lekë
Tjoe Tjoe Tuttut! Të gjithë në bordin e trenit Disney Baby!  Ky tren argëtues i tërheqshëm dhe i lidhur u ofron fëmijëve orë argëtimi falë shumë aktiviteteve mekanike.  Pjesë lëvizëse, rula dhe dhëmbëza të projektuara posaçërisht për të nxitur zhvillimin e aftësive...
Brand
Price

Lekë  –  Lekë

  • 1230Lekë
  • 3500Lekë
Vendor