Smart sockets

Campaign
Brand
Price
Vendor
In stock
2.990 Lekë 2.590 Lekë
You save: 400 Lekë (Including tax)
Celes Smart Wifi Tellur Celesi Smart ju ben te mundur te kontrolloni llampat e shtepise nga kudo qe mund te jeni nepermjet internetit, nuk keni perse te shqetesoheni nese i keni lene dritat ndezuar. Dite te gjata ne pune, nuk deshironi qe kafsha juaj shtepiake te jete ne erresire?...
In stock
7.990 Lekë 6.190 Lekë
You save: 1.800 Lekë (Including tax)
Rrisni sigurinë tuaj me sensorin inteligjent të tymit WiFi të Tellur. Duke pasur një algoritëm inteligjent të kontrollit të dyfishtë, pajisja ndjen tymin dhe ndryshimet e temperaturës dhe aktivizon alarmin. Kur zbulon tym, sensori ju njofton përmes një alarmi akustik, një tregues...
In stock
2.900 Lekë 2.200 Lekë
You save: 700 Lekë (Including tax)
Përshkrimi Prize Smart Tellur WiFi Socket, 2 Porta, 3680W, 16A  USB output: 1A Priza Tellur Smart AC ju jep fuqine e kontrollit ne duart tuaja ne 2 priza qe mund t'i lidhni njekohesisht Instalohet lehtesisht, priza Tellur mund te personalizohet dhe kontrollohet me telekomande...
In stock
1.390 Lekë
(Including tax)
Sensor Tellur Smart Wifi i permbytjes Ndjehuni te sigurt me sensorin inteligjent te permbytjes. Sensori integrohet ne menyre perfekte ne eco sistemin Smart Home dhe mund ta shihni statusin e saj te funksionimit duke hyre ne aplikacionin Tellur Smart ne telefonin tuaj. Ne...
In stock
1.390 Lekë
(Including tax)
Sensor i levizjes Tellur Smart Wifi Motion PIR Jini te vetedijshem per cdo levizje ne dhome me ndihmen e sensorit te levizjes Pasi te lidhet me aplikacionin Tellur Smart, do te jete e mundur qe te merrni njoftime ne telefonin tuaj sa here qe zbulohen levizje, pavaresisht nese...
In stock
2.450 Lekë 1.690 Lekë
You save: 760 Lekë (Including tax)
Prize Smart Tellur Wifi Prize Smart Tellur  WiFi AC Plug,  2400W, 10A, USB output: 1A Shume e thjesht per tu perdorur nepermjet aplikacioni Tellur smart App. Ju mund te perdorni funksione te intergruara, kohemates, orar i caktuar, plotesisht te personalizuara. Deshironi...
In stock
3.990 Lekë 3.590 Lekë
You save: 400 Lekë (Including tax)
Përshkrimi Prize Smart Tellur   Prize Smart Tellur   TLL331031 2200W-10A, Priza Smart ju ben te mundur qe nepermejt Wi-Fi ju mund te fikni ndizni ose edhe programoni orarin e ndezjese ose fikjes te te thitha paisjeve qe mund te lidhen me prizen Brenda...
In stock
1.190 Lekë
(Including tax)
Sensor Tellur Smart Wifi per dyer dhe dritare Ndjehuni te sigurt me sensorin inteligjent te dyerve dhe dritareve Tellur. Duke punuar me baterite klasike AAA, sensori ka nje konsum te ulet energjie dhe nje jetegjatesi deri ne 6 muaj. Pasi te lidheni me aplikacionin Tellur Smart, ju...
Reviews

No data found

Write a review
Campaign
Brand
Price

Lekë  –  Lekë

  • 1190Lekë
  • 6190Lekë
Vendor