Baby Health

Campaign
Brand
Price
Vendor
In stock
7.500 Lekë
(Including tax)
-With an ergonomic and compact shape, Chicco digital scales weigh the baby from the first days with a capacity ranging from 30 gr to 20 kg. -It is completely accurate in detecting even small changes in weight, thanks to the large LCD screen. - Equipped with a sophisticated system...
In stock
1.708 Lekë
(Including tax)
Krem per thithkat
In stock
2.074 Lekë
(Including tax)
Shampo per trupin dhe floket
In stock
2.300 Lekë
(Including tax)
Krem per trupin e bebit
In stock
2.250 Lekë
(Including tax)
Larës intim-MIMI Care
In stock
1.708 Lekë
(Including tax)
MIMI Care- krem për ndërrimin e pelenave
In stock
2.684 Lekë
(Including tax)
Krem kundra diellit per bebe
In stock
1.832 Lekë
(Including tax)
Qumesht per ushqyerjen e flokut te femijeve
In stock
1.100 Lekë
(Including tax)
Përdorimi:Përdoreni për pastrimin e përditshëm te femijes dhe pas çdo ndryshimi te pelenave, për fytyrën, trupin dhe të pasmet e bebes tuaj. Aplikoni 1 deri në 2 pompa dhe aplikoni qumështin duke përdorur nje tampon pambuku për të hequr të gjitha pa pastërtitë. Nuk kërkon shpëlarje. Ruajeni në një temperaturë ndërmjet 15°-25°C.
In stock
852 Lekë
(Including tax)
zbutës për rrobat e foshnjeve
In stock
2.070 Lekë
(Including tax)
Shampo per trupi per femije
Bottega di LungaVita Vita-Age Bimbo Baby Aqua
Free shipping
In stock
1.260 Lekë
(Including tax)
Delicate, alcohol-free toilet water which leaves the skin fresh and lightly scented.With pot marigold and chamomile.ACTIVE PRINCIPLES: chamomile, calendulaFUNCTIONALITY: Refreshing, Relieving and CleaningFormulation free from alcohol, petrolatum, animal proteins, parabens, allergens, synthetic dyesDermatologically tested - Nickel tested
BrandBottega di LungaVita Product LineVita-Age Bimbo
In stock
2.623 Lekë
(Including tax)
Krem kundra diellit
In stock
1.500 Lekë
(Including tax)
Detergjent per rrobat e bebit
In stock
3.233 Lekë
(Including tax)
Gjalp kunder strijave
In stock
2.074 Lekë
(Including tax)
Shampo hidratuese për fëmijë-MIMI Care
In stock
1.090 Lekë
(Including tax)
LINGETTES AU LINIMENT X64- LETRA TE LAGURA per pastrimin dhe qetesimin e te ndenjurave te foshnjes me 99% përbërës me origjinë natyrale, të pasuruara me vaj ulliri dhe me fibra 100% me bazë bimore.
In stock
1.950 Lekë
(Including tax)
Vaj per lekuren e bebit
In stock
2.874 Lekë
(Including tax)
Krem fytyre per femije
In stock
2.300 Lekë
(Including tax)
Krem trupi per femije
Show another 20 products
Campaign
Brand
Price

Lekë  –  Lekë

  • 300Lekë
  • 7500Lekë
Vendor